NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":eek:smpizk6]bu başlığa uzun zaman olmuş uğramayalı...
Aslında tam bir dalembert başlığı ama unuttuk burayı
Rüyamda dalemberti gormesem hatırlamazdım bile
Ruyamda dalembert sacramentoma takas oluyordu ve ben de philly topicine ana avrat yazıyordum.hatta emre abiyle eser abi "nasıl girmiş sacramento'ya" geyiği yapıyordu.neyse ki rüyaydı.Terledim mi ne ? :)
vay arkadaş rüya dedik olmaz dedik çıktı valla yok böyle birşey. :shock:[/quote:eek:smpizk6]

aaa ne güzel rüya : ) valla deniz, senin kadar, benim de rüyalarım gerçek oldu. ben takımı görmüyordum ama her gece, sammy'yi birine itelediğimiz hayaliyle uykuya dalıyordum : )
 
Isiah, Knicks'e danışman olarak dönmüş :)

Knicks hiç akıllanmamış. Yada LeBron'dan sonra kafa trilyon oldu hepsinde, Isiah da aradan kaynadı. Ben Isiah'a değil danışmanlık, MSG'de parke silme görevi vermezdim. Ama GM yapmadıklarına şükür :)
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Isiah, Knicks'e danışman olarak dönmüş :)

Knicks hiç akıllanmamış. Yada LeBron'dan sonra kafa trilyon oldu hepsinde, Isiah da aradan kaynadı. Ben Isiah'a değil danışmanlık, MSG'de parke silme görevi vermezdim. Ama GM yapmadıklarına şükür :)
draft işlerinden iyi anlıyor ama Isiah thomas... Lee'ler Robinson'lar filan hep iyi seçimlerdi yerine göre. Draft ağırlıklı bir danışmansa fena bi durum değil.
Bu sene play off yapacaklar bence :p
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Sanırım o tarz bir danışmanlıkmış, Deniz. Diğer türlü zarar, ziyan. Ama dediğin gibi yetenekten anlıyor. Ama takım yönetme mevzu? :)
oraya bi girersek bu konu 10. sayfaya ulaşır. Hatta Murat İna çıkıp ''biz o kadar bu foruma emek verdik siz burda Isıah tartışıp forumu kirletiyorsunuz'' dese doğru der valla :) adam halı beyler 8)
 
Ben döndüğüme göre buralar canlansın gencolar !
Takımımı bu başlık altında takip etmeye karar verdim. Çünkü malum nba geyiği diye bir şey varsa o da bizim takımdır. İlk olarak adımız değişti. Takım Sacramento'da kaldı ama Shaq hissedar olunca takım ismini Shaqramento olarak ilan etti.
Takım yine dımdızlak. Arkadan saçlarına aşık olunası , yüzü gudubet kızlar gibi.
Cousins triplerine bi süre ara verdi . Çünkü maximum kontratı çektiler altına. ''Bana ferrari alsana Berkcan'' diyen kıza ferrari alınması gibi birşey oldu bu. Artık biraz vermesi lazım ; kendini oyuna :) :)
Evans'ı saldık . Zaten bizim için düzgün bir oyuncuydu. Gitti kendini kurtardı çocuk. Ve biz garip bir şekilde cinlik yapıp o takastan Gravis Vazquez'i kurtardık. Çok temiz yüzlü çocuk ; bizimtakım bu çocuğu bozar diye korkuyorum.
Isiah hıyarının oğlu Hıyarcık Isıah ( bi daha hep böyle yazacağım ; sonra bu kim demeyin) , Vazquez'in gelişiyle tutuşmuş olacak ki ; preseasonı baya iyi oynadı. Hele son maçta Paul'ü perişan etti. Hatta bi ara savunma filan yapmaya kalktı. Neticede 3 maç üstüste Hıyarcık Isıah'a küfretmedim. Gerisi Hamit Altıntop'un başına diyelim :)
Geçen sene Patrick Patterson'ı takaslarız diye düşündüm. Malum iyi oynamıştı çünkü. Ama farklı bir cezalandırma yöntemi olarak önüne Landry'yi aldık. Landry de eski evlat kontenjanından ekmeğini bulmuş oldu. Bu evlatçılık olayının ağababası Salmons ise amnesty edilmedi. Bİzim yönetim kesin '' madem parasını veriyoruz , çıksın oynasın o zaman eşşoğlubeşkulak'' demiştir. Fredette'yi de yeterince kötü bir takas bulamadığımız için bırakmadık.
Takıma yeni katılan bir oyuncu da Mbah A Moute. Kısaca ilk adı olan ''mübah'' olarak bahsedeceğim sezon boyu kendisinden. Düzgün karakterli bir adam ama niyeyse ısınamadım. Sanki takımdaki saykoluk bana da bulaşmış gibi. Karpuz kafa Thornton yine takımda kalmayı başardı. Yine sezon ortasına kadar yatıp sezon sonuna doğru 30lar atacaktır. Ayrıca takımın kaptanı Chuck Hayes de adına söylenti bile çıkmadan takımda kaldı. DÜşünün ki takımın kaptanı Chuck Hayes . Hiç öyle yüreği dev filan demicem çünkü bildiğin 1.95 bu adam. Rakipler ribaunda zıplarken arada kaybolarak beni güldürdüğü için kızamıyorum kendisine. Malum bizim maçlarda gülüncek pek bir şey yok.
Rookie olarak her zamanki gibi hakkımız olan yerin altından seçim yaptık ama Mclemore bize düştü. Kendini geliştirmezse olacağı adam Cuttino Mobley olur anca. Ki bizde kalırsa geliştiremez de zaten. Evans örneği ortada.
Son olarak yeni koçtan ümitliyim. Açıklamaları filan hoşuma gitmedi değil. Ama kıstasımı şöyle koyarım . Bu diyeceklerimi yapmazsa boş adamdır.
1- Bu Mclemre'nin üstüne düşecek
2- Bu takımda 1. guard Hıyarcık değil Vazquez olmalı. Bi kere ismi karizmatik
3- Thornton'dı Fredette'di filan bunlara savunma yaptıracaksın.
4- Patterson iyi çocuk ; Landry dönünce de ilk 5te çıkmalı.
5- Chuck Hayes'i eski koçlarımız gibi 30 dakika oynatma. Allah çarpsın kazanmayı geçtim de bari makara konusu olmayalım.
6- Şu Salmons yerine birini koy artık. Adam artık '' ceketimi assam Sacramento'da 3 numara oynar diyor.''
7- Cousins'le ilgili ne yapacağını ben de bilmiyorum. Ama önce sen yukarıdakileri yap da biz düşnürüz o zamana kadar birşeyler.
8- He bi de mübah - thompson - Chuck hayes aynı 5 içerisinde olmasın. Çok önde oynadığımız maçlarda rakibi iyice aşağılamak için oyuna alabilirsin.
Şimdilik bu kadar . Sezonu 2 saat sonra gece 4te Arco Arena'da açıyoruz. Rakibimiz Denver. Ayıklarız gibi geliyor bana ama bu takıma güvenmek zor. Hayırlısıyla başlıyoruz ! :)
 
Denver'ı öperek başladık sezona. Üstelik denver eksik olsa bile sadece 88 sayı yedik. En son bu kadar savunma yaptığımızda Tyreke Evans çaylaktı. Özellikle son 1 dakika kala yaptığımız savunmayla potayı göstermedik. Karizmatik isimli Vazquez ilk 5 çıktı. İyi de oynadı. Hıyarcık iyi gibi gözüktü ama o sahadayken Miller yine dünyayı attı bize. Ama 5 asisti hatırına laf etmiyorum. Tutuştu tabi yedekten gelince hıyarcık. Cousins bu sene mevzunun üstüne kalacağının farkında gibi oynuyor. Mclemore de takıma uyum sağlamış. Eline geleni potaya attı. Aslan parçası. 4ever purple ! Bizi izlememeye devam edin...
 
Başlık güzelmiş.

Nba konusunun aktif olması çok iyi gerçi birkaç tane de Bulls fanı olsaydı daha iyiydi ama neyse.

Kings'te iyi başlamış savunma toparlanmış.Batıda olmasa Play off bile yapabilirlerdi.

Dün gece çok iyi maçlar olmuş.Evan Turner'in LeBron'a yaptığı gecenin hareketi bence.

Bu gecede iyi maçlar var Knicks-Bulls ve Heat-Nets maçları güzel olacak.
 
2-3 takıma özel sempatim olsa da her sene ortam ve kadrosuna göre takım tuttuğumu tekrar itiraf edeyim :)

Geçen sene San Antonio ve Golden State'i tutuyordum, bu sene de bana açık ara en fazla keyif veren takım Golden State. Şampiyonluk ihtimali hala gerçekçi durmuyor elbette, ama sonuna kadar takipçisiyiz :)
 
" all i need is LOVE " takımda atan da mevcut savunan da mevcut.. du bakalım bu yıl golden state ile birlikte batının surprizini yapacak gibi minny..

o degil de teee geçen sene minnesota başlığında derrick williams 4 numara degil 3 oynamalı demiştim, bu yıl rick adelman sonunda 3 numarada denemeye karar verdi eger verimli olursa özelden ulaşıcam kendisine..
 
" all i need is LOVE " takımda atan da mevcut savunan da mevcut.. du bakalım bu yıl golden state ile birlikte batının surprizini yapacak gibi minny..

o degil de teee geçen sene minnesota başlığında derrick williams 4 numara degil 3 oynamalı demiştim, bu yıl rick adelman sonunda 3 numarada denemeye karar verdi eger verimli olursa özelden ulaşıcam kendisine..
Rick Adelman'ın facebook adresi vardı bi ara bende . Veriyim mi :)
 
Clippers geliyor !
Paul tabiki korkutucu ama içerde yenmemiz gerek. Gsw maçı var sanıyordum ama gsw maçı backtoback'in ikinci ayağıymış. Paul diyorum başka birşey demiyorum. Hoplakları bi şekilde tutarız ama Paul'ü yavaşlatmamız gerekecek. En azından dünkü gibi 42 yemeyelim.
--- 4ever Purple ---
 
Chris Paul'ün her floppingine faul çalınması , 4. periyod her ribaund mücadelesinde bizim çocuklara faul çalınması , Doc Rivers'ın bir türlü bitmeyen çenesi ve sahaya dalışları neticesinde bugün kaybettik.
Bugün bizim çocuklara diyeceğim kötü hiçbirşey yok. Çünkü biz o 4. periyod ne yaparsak yapalım Clippers faullerle yenecekti bizi. Griffin'den çıkan top , hakemlerin kameradan tekrar izlemesi neticesinde Clippers'a verildi. Thompson'a çalınan 2 aptal faulden sonra ribaunda giremedik korkudan. Thompson da atıldı zaten oyundan .
Chris Paul gerçekten çok büyük oynuyor. Sahayı esir alıyor neredeyse. Ama kesinlikle efendi ayağına yatan terbiyesizlerden. Navarro'ya her izlediğim maçta ne kadar sövdüysem ona da o kadar sövdüm bugün. Her faulde boğazı kesilmiş tavuk gibi hareketler yapması bütün takımımızı çileden çıkardı. Ama bırakın uyarıyı ; 2 atış kullanıp kullanıp döndü hep.
Doc Rivers da maşallah hiç susmuyor. Takımın iyi , hakemler de sende. E daha ne istiyorsun be adam ? Hele şu Aziz Yıldırım triplerinde sahanın içine girişlerine ayrıca kıl oluyor insan.
Son olarak bu Clippers şampiyon filan olamaz. Kesinlikle kaliteli gözüken ama kalitesiz bir takımları var. Griffin filan istatistik olarak iyi gözüküyor ama kesinlikle o rakamların anlattığı değil kendisi. Zira COusins ne zaman karşısında kalsa Griffin'in eli ayağı birbirine dolaştı. Algridge yerine şu adamın all star seçilmesi tamamen medya şişirmesi. Böyle serbest atış atarak Clippers yine şehrin üveyi olmaya devam eder. Zira bu faulleri anca Charlotte , Sacramento , Cleveland'a filan çalabilirler. Umarım beter olur kafası kesilmiş tavuk ve hoplak zıplak tayfası.
 
OKC denen basketbolcular toplulugunu (ozellikle takım demiyorum bakın) yine tokatladik..
minnesota'nın takım olduguna dair veriler geliyor efendim;
- takımda en çok top kullanan Love yalnızca 12 top kullandi.
- takimda herkes 5 dakikanın üstünde süre aldı
- 41 saha içi isabetinin 21i asist uzerinden geldi..

ve kısa kısa notlar;
- zaza, bucks ile sezona cok iyi girdi. kariyerinin en olgun dönemini gecirirken böyle büyük oynamaya devam ederse,bucks larry sanders'a sactigi paralar icin çok ağlar..

- ömer 15 dkda 6 faulle oyundan ihrac edildi..tebrik ediyorum kendisini..daha da ilginci 15 dkya 12 rebo sıgdırdı..enteresan adam yemin ediyorum..

- ayrıca bucks'ın geceki maçında ilk 5 cikan oyuncular 39 sayı atarken benchten 66 sayılık katkı gelmesi gecenin ilginç detaylarindan biri oldu..
 
Deplasmana Gidiyoruz !
Bu gece Eser Atalay'ın Golden State'i ile oynayacağız. Takımda moraller daha iyi. Demarcus - bana ferrari alsana berkcan- Cousins sezonu gayet iyi açtı.
Maça gelecek olursak ; adamların dış oyuncuları hakikaten korkunç. Biz Salmons'la oynarken adamlarda Barnes yedekten geliyor. Savunma ne kadar yapabiliriz kestirmek güç. Fakat maçın anahtarı , alamadığımız ribaundlardan sonra geriye iyi koşmak olmalı. Transition offence sayıları biraz azalırsa şansımız oldukça artar. PatPat'ten de katkı gelmeli bu maç. David Lee'nin zaten bizi parçalayacağı açıkken bizim de PatPat'ten sayı bulmamız lazım. Karizmatik isimli guardımız varken Curry'den korkmuyorum açıkcası. Malum yıllar sonra bi guardımız oldu. Hıyarcık da benchten fena gelmedi son maçta. Dün ise efsane top oynadı ama yetmedi.
Taraftara gelirsek ; bize ayrılan yüzde 5lik kontenjanın bütün biletleri satıldı. Eser Atalay'dan dolayı Golden State taraftar grubuyla ilişkilerimiz iyi. Taraftarımız Oregon'a indikten sonra çiçeklerle karşılanmış. Ben de Shaqramento camiasının bir duayeni olarak Golden State'e teşekkür ediyorum.
Shaq umarım yine maçta olacaktır. Acaip bir pozitiflik katıyor bize. Yeneriz diyemiyoruz ama umutsuz değiliz.
---- 4ever Purple ! ---
 
Drafta yatacak Sixers, ikisinde rakip Miami ve Chicago, 3'te 3 yaptı. MCW zaten uçarak başladı da Evan Turner,Thad Young ve özellikle adamım Spencer Hawes hepsinin müthiş istatistikleri var. Bu Nerlens Noel de nedir, ne yapabilir hiç bilmiyorum ama takım biraz oynayınca playoffa yetişebilir haberleri çıkmaya başlamış.Biraz oynasınlar da Emre Abi de vakit bulursa 1-2 şey karalasın buralarda.
 
Knicks'in ne hücumda nede savunmada ne yaptığını anlayamıyorum bir takım bu kadar mı temposuz oynayabilir.
Curry sezona muhteşem başladı %59.3 isabetle üçlük atıyor bu da yetmezmiş gibi maç başına 9 asist yapıyor.
 
Gsw canımıza okudu. Daha 2. periyotta bitti maç bizim için. Adamlar hakikaten acaip birşey olmuşlar. Şöyle oynarsak yeneriz bunları denecek birşey yok. Adamlar çok acaipler biz yenemeyiz bunları.
 
Gsw her maça yarım kollu formayla çıksın. Cok sevimli olmus keratalar :) hele curry bildigin spor okulunda basketbol oynamaya baslamis sevimli velede dönmüş :)
 

Üst