Ben döndüğüme göre buralar canlansın gencolar !
Takımımı bu başlık altında takip etmeye karar verdim. Çünkü malum nba geyiği diye bir şey varsa o da bizim takımdır. İlk olarak adımız değişti. Takım Sacramento'da kaldı ama Shaq hissedar olunca takım ismini Shaqramento olarak ilan etti.
Takım yine dımdızlak. Arkadan saçlarına aşık olunası , yüzü gudubet kızlar gibi.
Cousins triplerine bi süre ara verdi . Çünkü maximum kontratı çektiler altına. ''Bana ferrari alsana Berkcan'' diyen kıza ferrari alınması gibi birşey oldu bu. Artık biraz vermesi lazım ; kendini oyuna
Evans'ı saldık . Zaten bizim için düzgün bir oyuncuydu. Gitti kendini kurtardı çocuk. Ve biz garip bir şekilde cinlik yapıp o takastan Gravis Vazquez'i kurtardık. Çok temiz yüzlü çocuk ; bizimtakım bu çocuğu bozar diye korkuyorum.
Isiah hıyarının oğlu Hıyarcık Isıah ( bi daha hep böyle yazacağım ; sonra bu kim demeyin) , Vazquez'in gelişiyle tutuşmuş olacak ki ; preseasonı baya iyi oynadı. Hele son maçta Paul'ü perişan etti. Hatta bi ara savunma filan yapmaya kalktı. Neticede 3 maç üstüste Hıyarcık Isıah'a küfretmedim. Gerisi Hamit Altıntop'un başına diyelim
Geçen sene Patrick Patterson'ı takaslarız diye düşündüm. Malum iyi oynamıştı çünkü. Ama farklı bir cezalandırma yöntemi olarak önüne Landry'yi aldık. Landry de eski evlat kontenjanından ekmeğini bulmuş oldu. Bu evlatçılık olayının ağababası Salmons ise amnesty edilmedi. Bİzim yönetim kesin '' madem parasını veriyoruz , çıksın oynasın o zaman eşşoğlubeşkulak'' demiştir. Fredette'yi de yeterince kötü bir takas bulamadığımız için bırakmadık.
Takıma yeni katılan bir oyuncu da Mbah A Moute. Kısaca ilk adı olan ''mübah'' olarak bahsedeceğim sezon boyu kendisinden. Düzgün karakterli bir adam ama niyeyse ısınamadım. Sanki takımdaki saykoluk bana da bulaşmış gibi. Karpuz kafa Thornton yine takımda kalmayı başardı. Yine sezon ortasına kadar yatıp sezon sonuna doğru 30lar atacaktır. Ayrıca takımın kaptanı Chuck Hayes de adına söylenti bile çıkmadan takımda kaldı. DÜşünün ki takımın kaptanı Chuck Hayes . Hiç öyle yüreği dev filan demicem çünkü bildiğin 1.95 bu adam. Rakipler ribaunda zıplarken arada kaybolarak beni güldürdüğü için kızamıyorum kendisine. Malum bizim maçlarda gülüncek pek bir şey yok.
Rookie olarak her zamanki gibi hakkımız olan yerin altından seçim yaptık ama Mclemore bize düştü. Kendini geliştirmezse olacağı adam Cuttino Mobley olur anca. Ki bizde kalırsa geliştiremez de zaten. Evans örneği ortada.
Son olarak yeni koçtan ümitliyim. Açıklamaları filan hoşuma gitmedi değil. Ama kıstasımı şöyle koyarım . Bu diyeceklerimi yapmazsa boş adamdır.
1- Bu Mclemre'nin üstüne düşecek
2- Bu takımda 1. guard Hıyarcık değil Vazquez olmalı. Bi kere ismi karizmatik
3- Thornton'dı Fredette'di filan bunlara savunma yaptıracaksın.
4- Patterson iyi çocuk ; Landry dönünce de ilk 5te çıkmalı.
5- Chuck Hayes'i eski koçlarımız gibi 30 dakika oynatma. Allah çarpsın kazanmayı geçtim de bari makara konusu olmayalım.
6- Şu Salmons yerine birini koy artık. Adam artık '' ceketimi assam Sacramento'da 3 numara oynar diyor.''
7- Cousins'le ilgili ne yapacağını ben de bilmiyorum. Ama önce sen yukarıdakileri yap da biz düşnürüz o zamana kadar birşeyler.
8- He bi de mübah - thompson - Chuck hayes aynı 5 içerisinde olmasın. Çok önde oynadığımız maçlarda rakibi iyice aşağılamak için oyuna alabilirsin.
Şimdilik bu kadar . Sezonu 2 saat sonra gece 4te Arco Arena'da açıyoruz. Rakibimiz Denver. Ayıklarız gibi geliyor bana ama bu takıma güvenmek zor. Hayırlısıyla başlıyoruz !