Portland bizi yendi dün gece Rose Garden'da. İsmi değişmiştir belki ama orası Rose Garden'dır benim için hala. Bugün Arco Arena'da rövanş oynayacağız. Portland kesinlikle çok keyif veren bir takım olmuş. Şans eseri bu sezon 3. maçlarını izledim ve uyutmadılar beni. Algridge kesinlikle Nba'in en iyi iç tehtiti şu an . İstatistikler masal yazıyor bu konuda. Howard ve Love şaşalı istatistikler ama takım taşımıyorlar kesinlikle. Ve güvenilmez oyuncular. Griffin'i zaten listeye almıyorum. Griffin sadece Nba'i Nba Daily ile takip edenlerin süperstarıdır. Skorer , atlet eyvallah ama takım taşımayan adam süperstar değildir bence.
Neyse yazı madem rayından çıktı ; daldan dala atlıyorum. Bu yazı sevdiğim takım ve oyuncuları överken ; sevmediğim bütün figürleri eşşeğin poposuna atacaktır.
Öncelikle sezona kötü başlayan Gasol ve Kobe'nin sakatlığına rağmen iyi bir Lakers var ortada. Shawne Williams diye bir adam var. Bu ezik büzük beş ile sahaya çıkan koçların favori adamı. D'Antoni'nin adamı olmuş resmen. Ama ilk 5 çıkmasına rağmen fazla oynayamıyor. Sahada ne yaptığı belirsiz ama prens resmen adam. Gasol de maşallah derinden batırdı. Steve Blake de Houston'a son saniyede attı üçlüğünü ve maçı kazandırdı. Dwight noooldu oğlum ? Houston'a gittin de Nasa üssünden uzaya mı fırlatacaklar sanıyorsun seni ? Ömer Aşık'tan bile soğudum sayılır şu Howard yüzünden. Ki ilk draft edildiğind favori adamımdı. O draftı canlı izlemiştim Nba Tv'den. O zaman Nba tv Digitürkteydi ve nba draftını filan açık kanal yayınlamıyordu. Neyse ; zaten o drafta katılan herkes itici şu an. Igoudala , Okafor , Ben Gordon , Josh Smith ; Hinrich vs vs.
Golden State denilen harika olayı da yazmadan geçemeyeceğim. Hadi Curry filan kurtarıyor da BOgut'a o yarım kollu dar beyaz atlet hiç yakışmamış. Bikini giyen selülitli teyeler gibi olmuş. Ama takımları şiir top oynuyor. Nedovic de azcık oynasa da izlesek. Kullanmıyosanız gönderin İstanbul'a ; zaten 3 numara arıyoruz. He bir de Seth Curry waive edilmiş. Kardeşimi nasıl gönderirsiniz ulan diye dalardım GM'in odasına ben Step Curry olsam.
Washington'a değinmek istiyoum. Ya siz ne iğrenç takımsınız. Formanız çirkin , oyuncularınız çirkin , sisteminiz yok , mantaliteniz yok. Gülcan Bilgiç'e şu takımı izletsek o bile sistem öneremez bu takıma. Şu takımdan sezonluk bilet alanlara acıyorum hakikaten. Ayrıca Beal denen adam bence Bo Outlaw'dan bile çirkin. Bir üst modeli Sam Cassell zaten adamın.
New York da şaka takımlarından biri olmuş ligin. Chandler sakatken savunmalarını merak ediyorum. Gerçi şu ligde atarak kazanacakları takım çok. JR Smith de döndüğüne göre şenlik full kadroya ulaşmış durumda.
Pelicans sezona yavaş başladı. Holiday - Evans birlikteliği kurulunca herkes bi sempatiyle yaklaştı ama sezonun en formda ismi Eric Gordon şu ana kadar onlar adına. Anthony Davis standart yakalamış durumda ve bu yaşta bir uzunun bunu yapması çok etkileyici. Ryan Anderson ortada yok ve dönse de ne verir bilinmez. Adamın kız arkadaşı ölmüş yazın. Düşünüyorum da dayanması cidden zor. Başı sağolsun.
Utah'ta Indiana çocuğu Hayward çok dikkat çekiyor. Indiana gibi at süreceği ortamı ilk defa Nba'de buldu ve gereğini yaptı 2 maçta. Burke de dönünce Utah'ı daha iyi görmüş oluruz.
Indiana saygı duyulası bir takım olmuş. Osuruktan Teyyare adamlardan bile katkı alıyorlar. Lance Stephenson şu ligde hiçbir yerde oynayamaz ama bu takımda bir harika.
Orlando baya dikkat çekti sezon başı itibariyle. NBDL'de yedek oturacak adamlar geliyor benchten ama kazanıyorlar. Avrupa Şampiyonası'nda oynatılmayan Vucevic o koça gerekli göndermeleri Florida'dan yapıyor. Oladipo denen adam bu ligdeki en garip oyuncu olabilir. Bi kere ismi garip. Oladipo diyince Ukrayna liginde orta sahada dinamo görevi gören bir oyuncu hayal ediyor insan. Ve bu adam ne olur kestirmek güç. Herşeyden var ama şimdilik az var.
Çaylaklara da bahaneyle gelirsek ; favori bebeğim Michael Carter Williams( şuna bi lakap bulsunlar ismi uzun ) acaip girdi sezona. Tahminimde yanılmayacağım ama bence süperstar olamayacak.
Bennett ise sezona rezil rüsva başladı. Bi kere adam 3 için çok ağır. Hatta bu adam resmen tombik. Clarence Weatherspoon gibi mübarek tosun.
Cody Zeller o saçma Bobcats sisteminde yaşama savaşı veriyor . Acıyorum sana Cody kardeş.
Son olarak bence Bucks ligden atılmalı. Yerine Cska'yı filan alsınlar . Bİzim Türkler de şöyle heyecan verici bir takım bulamadı bir türlü. Zaza da geçen gün triple doublea çok yaklaştı. Yakışır aslana.
Yazı bu kadar. Okuyacak kadar inatçı olan herekese geçmiş olsunn.