NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Son güne girdik yine yaprak kımıldamıyor.Buy-out pazarına kalacak gibi iş. Drummond orada en merakla beklenen kişi. Sürpriz olarak Toronto dan hem Lowry hem Siakam hamlesi gelebilir. Özellikle siakamı şuan ve ya yazın kesinlikle takaslamaları lazım gittikçe değeri düşecek gibi kontratıda kalın. Olodipo, lonzo, markanen, Gordon olağan şüpheliler. Bogdanovic, harrell, schröder, Brogdon gibi isimler de takaslanabilir.
 
Günün şimdiye kadarki özeti;

  • Detroit Pistons, Delon Wright’ı Cory Joseph ve iki adet ikinci tur draft hakkı karşılığında Sacramento Kings‘e takasladı. Kings, Los Angeles Lakers‘ın 2021 ve kendisinin 2024 ikinci tur draft haklarını Pistons‘a gönderecek.
  • Denver Nuggets, 2023 ve 2027 yıllarının korumalı ikinci tur draft hakları ile Isaiah Hartenstein karşılığında JaVale McGee’yi Cleveland Cavaliers‘tan alacak.
  • Orlando Magic, Nikola Vucevic ve Al Farouq Aminu karşılığında Chicago Bulls‘tan Wendell Carter Jr., Otto Porter ve iki adet birinci tur draft hakkı alacak. Draft hakları, 2021 ve 2023 yıllarının draft hakları olacak.
  • Boston Celtics, iki adet ikinci tur draft hakkı karşılığında Orlando Magic‘ten Evan Fournier’i kadrosuna kattı.
  • Denver Nuggets, Orlando Magic’ten Gary Clark ve Aaron Gordon’ı takas yoluyla kadrosuna katıyor. Magic, bu takas neticesinde Gary Harris, RJ Hampton ve bir adet ilk tur hakkını bünyesine katacak.
  • Washington Wizards, Troy Brown ve Mo Wagner’i Chicago Bulls‘a gönderirken karşılığında Daniel Gafford ve Chandler Hutchinson’ı alacak.
  • Sacramento Kings, Mo Harkless ve Chris Silva karşılığında Nemanja Bjelica’yı Miami Heat‘e gönderdi.
  • Oklahoma City Thunder, Terrance Ferguson, Tony Bradley ve iki adet ikinci tur draft hakkı karşılığında George Hill’i Philadelphia 76ers‘a takasladı. Ferguson, New York Knicks‘in oyuncusu olacak.
  • Gary Trent ve Rodney Hood karşılığında Portland Trail Blazers, Toronto Raptors‘tan Norman Powell’ı kadrosuna katıyor.
Kaynak:Eurohoops
 
Lowry kaldı o kadar tantana yaptılar saçma sapan işler. Bradley, olynyk ve 2022 pick swap karşılığı gitmiş. Bradley büyük ihtimal bırakılır.
 
Yalnız bu gece şu woj denen adam şov yaptı resmen. Bütün nba dünyası ondan öğreniyor haberleri.

Oklahoma’nın 34 draft hakkı varmış. 17 birinci tur 17 ikinci tur. Yedi sene için. Yeniden yapılanma diye buna derim işte.
 
Hardenı 3 ilk tur 4 swap ve Bradley+olynyk+exum a çeviren rockets yönetimini tebrik ediyorum, gerçekten muazzam bir başarı. Yine pelicans da ısrarla Zionın olduğu takıma şut atma özürlülerini eklemeye devam ediyor, Ainge lux vergisinden kaçmak için theisı bırakmış yine vasıfsız teague de gitmiş. Miami ise olduğu yerde saydı bence Olodiponun eski halinden eser yok ve hücum anlamında sıkıntı yaşayan takıma pek katkısı olacağını sanmıyorum aksine gereksiz doldurdular kanat rotasyonunu gereksiz kalabalıklaştırdılar bu seneyi çöpe attılar bana kalırsa Robinsonın olmadığı bir takas paketi ile Lowry olsaydı adaylardan biri olurlardı.Esas can pazarı şimdi buy-out piyasasında olacak. Aldrige büyük ihtimal Miami olur, Drummond büyük kapışmalara sahne olacak o gittikten sonrada Whitsade önemli bir hal alacak.
 
Shams CHARANIA‘nın haberine göre New Orleans, JJ REDICK ve Nicolo MELLI‘yi Dallas‘a yollamış.


Dallas ise bu 2 oyuncu karşılığında Wes IWUNDU, James Johnson ve bir 2. tur draft hakkı gibi göndermiş.
 
Ainge yine anlamsız işlerine devam ediyor. TPE'nin bir kısmı Evan Fournier'e gitti lüks vergisinden kaçmak için Theis'i Mo Wagner ile takasladı.

Houston Allen+Levert yapacakken bir anda Olynyk + Bradley kaldı ellerinde yazık ettiler takıma. Miami tarafından bakarsak Oladipo'nun orada oynamak istediği 2 yıldır netti açıkçası biraz psikolojik olarak toparlayabilir ama fiziksel olarak çok kötü durumda.

Portland Norman Powell'i almış, Trent'in kontratını karşılamayacaklardı muhtemelen Lillard-CJ-Anthony-Powell derken acayip atıcı ama hiç savunma yapamayacak bir takıma döndüler. Miami Aldridge alırsa gayet güçlenmiş olarak çıkar bu dönemden.

Orlando'nun bu takımla bir yere gidemeyeceği belliydi zaten. Drafta yatmak doğru tercih onlar adına ellerinde fena parçalar yok maaş boşluğu da yarattılar.
 
Swap ilk 14 korumalıymış,2-3 tane mandala harden gitti gerçekten istesen bu kadar kötü parçalar alamazsın hardendan.Portland batı finalide yapabilir ilk turda elenebilir ama o savunma ile zor. Dallas ta belki hücum ile bir şeyler yaparız diye reddick aldılar ama onlar için esas senaryo bu sezondan itibaren başlayacak büyük bir maaş boşlukları olacak yazın.
 

Üst