Sezonun en kotu oyununu oynuyor. Ona ragmen 20 sayi atti. 2 li sikistirma yapiyorlar o da gereksiz zorladi surekli. Bloklar yedi. Ilk yari hic yoktu nerdeyse. Ikinci yari daha iyi. Yani top surmesi, sicrayisi, atletizmi, gucu yerinde ama oyun akli dusuk maalesef. Seneler icinde gelisebilir bence. Bir de sut atmayi becerebilirse. Bu boyda, sut gerekli bu oyunla. Ben bunun da oyununa eklenebilecegini dusunuyorum. Bu arada pelicans 22 sayi farktan geldi one gecti. Muthis mac.
Edit: Tatum, 1 sayi one gecirdi. Bostonu. Sonra Zion 2+1 yapti. 2 sayi Nop one gecti ama son sozu Tatum soyledi. Mac uzatmaya gitti. Zion kotu oyununa ragmen normal sureyi 25 sayi 10 ribauntla tamamladi.
Edit2: mac bitmiyor bir turlu. Pelicans maci kapatamadi. Son hucum sansi. Bostonda. Fark 3. Mac bitti sonunda.
Bu arada Ziondan biraz daha bahsedersek opsiuonlari sinirli. Hep soluna gidiyor. Takimlar solunu kapatiyor. Ya da saga gidip, reverse le tekrar soluna aliyor topu. Ya da alley oop la bitiriyor. Eger daha bitirici bir oyuncu olmak istiyorsa sagina gitmeyi de ogrenmeli.