Utah - Indiana maçı var S sport’da. İyi maç oluyor ama Mitchell kötü sakatlandı. Tam gösteremediler ama bileği burkuldu galiba. Bu sene zaten bu sakatlıklar yüzünden ligin keyfi kaçtı iyice. İnşallah ciddi bişey yoktur Mitchell’da.
Irving artık Müslüman olmuş ve oruca başlamış. İstanbul'a gelse Çamlıca'da villası hazırdı.
Bu S Sport niye kaldırıldı arkadaş Digitürk'ten ?
Portland rekorunu kırdı. Nba rekoru 55 le Wilt de.NBA rekoru 32 ribaunt diye hatırlıyorum. Kırılması oyunun hızlanması nedeniyle hücum sayısının artmasıyla daha mümkün hale geldi ama yine de muazzam bir sayı. Eğer rekoru kırabilseydi ya da kırarsa Türkiye'de NBA yayınlarının toptan kaldırıldığına şahit olabilirdik/olabiliriz
Bu Play İn olayı nedir ? Ben bir süredir takip etmiyorum da NBA'i.
Bu sene de devam ettirdiler amaçları rekabeti artırmak. Konferansta son iki harici takımların play off yapma şansı neredeyse son haftaya kadar sürüyor. Fena bir fikir değil bence playoff yarışından kopunca tanking yapmayı çok abartmışlardı.Bu Play İn olayı nedir ? Ben bir süredir takip etmiyorum da NBA'i.
Play off ve play in eşleşmeleri belli oldu.
Play in
Boston-Washington
Indiana-Charlotte
LA Lakers-Golden State
Memphis-San Antonio
Play off
Philadelphia-
Brooklyn-
Milwaukee-Miami
New York-Atlanta
Utah-
Phoenix-
Denver-Portland
LA Clippers-Dallas
Clippers büyük şaibeye imza attı son iki maçını Houston ve Oklahama ya vererek yani bu kadar itici ve korkak bir takım daha yok.Lakerstan bu kadar korkuyorsanız oynamayın. Umarım tokatlar dallas bu karaktersiz takımı. Denver-Portland ortada bir seri, Nurkic'in biraz kendini bulmasıyla bence favori portland. Lakers 7'den girerse rahat eler ama 8. olup Utah ile eşleşirse işler değişebilir. Mitchell iyi döndüğü takdirde favori Utahdır bana göre.
Phi ve Nets büyük ihtimal ilk turu en fazla 1 maç vererek geçer. Milwakuee - Miami eşleşmesi ilk turun en güzel eşleşmesi oldu. 2 gün önce Milwakuee istese Miami den kaçabilirdi ilk turda ama yapmadılar. Kendilerine en ters gelen takımı ilk turda aldılar karşılarına helal olsun. Bu iki takımdan 7 maçlık bir seri gelebilir bu sefer. Atlanta - Newyork boş bir seri kadro kalitesi ile geçer heralde atlanta.
Lakers'tan kaçmak için ilk tur ve 2.turda daha zor takımların olduğu yolu seçip, en önemli rakibi Lakers'ın Batıdaki en önemli rakipleri Utah'ın ve Clippers'ın birbiriyle çarpışırken rahatça finale çıkacağı bir yolu altın tepside sundu. Lakers ile ne kadar erken eşleşirsen o kadar iyi şu form durumlarında. Ama 7.sıradan girmelerine rağmen kolaydan zora giden bir yolda ısına ısına finallere gidebilecekler. Böyle bir yolu kendileri yazsa ayıp olur diye geri silerlerdi(!) Clippers, final sınavı ertelenenince sevinen öğrenciler gibi. Ama asıl meselenin finale kadar çok yıpranmamak olduğunu bilemeyecek kadar tecrübesizler. Sorun Doc RIVERS'da sanıyordum ama LUE ya ondan da beter ya da LeBron'a kıyak çekmek için o görevi kabul etmiş.Oh dallas yendi... Doncicin müthiş ilk yarısına ikinci yarı Brunson ve Hardaway katkısıyla saha avantajını aldılar ama Porzingis hiç iyi durumda değil aynı şekilde Clippersa da Ibaka. Eğer dallas elerse uzun yıllar konuşulur clippers ın lakerstan kaçmak için yaptığı rezillikler.