NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canberk Işcan' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":jg5d6dk2]Canberk kardeşim her sayı olduğunda şuraya skor yazmasan da Play-Off başlığı çöpe dönmese çok iyi olur...

Haklısın Tugay Abi...Özür dilerim...[/quote:jg5d6dk2]

Yok kardeşim özür dilemen gerekmez de bu başlıkta daha çok maç hakkında kendi yorumlarımızı yaparsak çok daha iyi olur. =)

Utah - Denver serisinde Utah 3-1 öne geçti.Çok iyi oldu , sevindim.
San Antonio - Dallas serisinde San Antonio 3-1 önde.O da iyi oldu.
San Antonio'da Duncan 1/9 ile 4 sayıda kalmasına rağmen kazandılar.George Hill 11/16 ile 29 sayı attı.

Sercan Özbek' Alıntı:
Utah - Denver serisinde Utah 3-1 öne geçti.Çok iyi oldu , sevindim.
San Antonio - Dallas serisinde San Antonio 3-1 önde.O da iyi oldu.
San Antonio'da Duncan 1/9 ile 4 sayıda kalmasına rağmen kazandılar.George Hill 11/16 ile 29 sayı attı.
Şaka mı bu? :shock:

Duncan bazen dinlenmeli Erdal ;) Maçı dün akşam bize Hill aldı.Parker'ın yedekten gelmesi Hill'in oyununu çok üst düzeylere taşıdı.Duncan ise savunmada Nowitzkiyle uğraşmaktan bu seride bi türlü hucumda verimli olamadı.

Doğuda herşey beklenildiği gibi Cleveland,Orlando,Atlanta ve Boston sıkıntısız yarı finale kalacaklar..
Ancak batıda tam anlamıyla herkes şokta tabiki bekleniyordu serilerin zor geçmesi ancak özellikle PHX ve Lakersın bu kadar zorlanması ilginç..
Utah ve Spurs ise çok zor işler başarıyor..İkiside 3-1 önde olmalarına rağmen 4-3 kaybedebilirler.
Batıda tüm seriler son maça kalabilir..
Takımım PHX ise Portlandı geçer ancak yarı finalde San Antonio Spursa her zaman olduğu gibi eleniriz bu senede yarı finalde biter :oops:
Ancak Dallas'ın karşımıza gelmesiyle batı finali süpriz olmaz..

Lakers, Westbrook'a bir çare bulamaz ise ikinci turu zor göreceği kanısındayım. Zira Lakers savunmasının bütün dengelerini alt üst ediyor. Eğer onu durdurmayı başarabilirlerse turu geçeceklerdir. Ancak Lakers turu geçse bile bu haliyle şampiyonluğa gidebilirler mi, muamma.

Cavs'ta Antown'ın gösterdiği performans takım adına çok önemli. Bu performansını sürdürürse Lebron'un üzerindeki yükü epey hafifletecektir. Ancak Shaq ile daha fazla oynamaları gerektiğini düşünüyorum. Takım olarak en önemli avantajlarından biri de kenardan gelen oyuncuların maça etkileri. Playoff'ta bulunan takımlardan uzak ara en etkili benche sahipler.

Miami, süpürülme tehlikesi ile karşı karşıya oldukları dördüncü maçı kazanarak seride bir galibiyet almayı başardılar. Wade'in inanılmaz performansına söyleyecek söz pek fazla yok. Attığı 46 sayıyla maçı Miamı lehine getirmeyi başardılar. Ancak maç içerisinde farkın baya açıldıktan sonra Boston'un geri dönmesi, 5. maçın Miamı için sezonun son maçı olacağının sinyallerini verdi.

Erdal Avcı' Alıntı:
Yani demek istediğim NBA finaline aday gösterdiğim Dallas elendi neredeyse.Rezil olduk...

:p

Dallas elendi gibi birşey ve benim anlam veremediğim şekilde yere göğe sığdırılamayan Denver seride 3-1 geride...

Utah Jazz... ;)

Milwaukee 111 - 104 Atlanta
Ersan 11 sayı - 5 ribaunt
Milwaukee Bogut'suz mücadelesine devam ediyor ve kazanıyor.
Bana göre zor ama keşke Milwaukee bu seriyi geçse de Ersan biraz daha play-off tecrübesi kazansa.

Phoenix 107 - 88 Portland
Oysaki maça çok iyi başlamışlardı.Portland 9-0 , 18-4 , 23-9 falan da yaptı.
Phoenix'in maçı kazanmasındaki en önemli etken , Jared Dudley(19) ve Channing Frye(20) gibi iki benchden gelen oyuncudan 39 sayı kazanmasıdır.

Orlando seriyi resmen Howard olmadan dörtledi ve kendim dahil ona inananların ne kadar haklı olduğunu gösterdi. Son maçta Howard 23 dakikada 6 faul ile show yaptı resmen.. :) Charlotte şanssızlıklar peşini bırakmasa da Magic geçeceği turu daha erken bitirmiş oldu ve dinlenmeye vakit buldu.

Howard,Nelson,Pietrus,Carter ile Play-Off'un en hazır ekibidir benim için ve Doğu'nun en büyük favorisidir. Lakers kötü bir sürpriz yapmazsa geçen yılki finali izleriz ama bu defa Magic gülebilir...

charlotte'tan bi maç almasını bekliyordum ama yanılttılar beni.
Dallas ve phoenix playoffta yine patates olur demiştim. Dallas oldu , suns ise yarım Roy'lu Blazers'ı geçemeyebilir. Rose Garden'da 3-3'e gelir gibi seri
Lakers kötü oynuyor. Yapmadıkları Hinrich takası bi taraflarında patlayacak gibi. Guard savunması perişan olacak dedik ve oldu ama içeri top indiremeyecek kadar aciz olmalarını beklemezdim.
Miamiden biraz Boston'u zorlamasını beklerdim ama Spoelstra jermaine'i hiç kullanmayı bilmiyor ve bu yüzden bir maç alabildiler ancak. Garnett'in dizler de ofsayta düşen Ümit Karan durumuna gelmiş (dün güzel gol attı o ayrı :) )
Atlanta kendi kendini yenmeye doğru koşuyor. Eğer bu seride elenirlerse Mike Woodson bunları paket yapar sinirden.
Cleveland için hep "lebron'a çok bağımlılar" diyip durduk ama artık bu söz tarihe karışıyor gibi. Adamlar canavar gibi top çeviriyor ve en doğru şutu buluyorlar. Pas örgüleri muazzam. Örgü demişken noah'ın saçlara da örgü yakışır diyorum ve bu serideki hayvani performansını takdir ediyorum.
Utah ise Deron'lu geceler kuşağında denver'ı öpüyor adeta. 6. maçta bu seri Delta Center'ın parkelerine gömülür diyorum. Eğer 5. maçta biterse de 'oha lan deron' der geçerim. Ayrıca "d-will , cp3'den daha iyi" dediğimde bana gülen arkadaşlarımı bu aralar pek göremiyorum. İzmit'e gittiğimde hepsiyle tek tek görüşeceğim.
Vay anasını yazı baya bi uzadı. Neyse artık yazdık gitti. Kalan 15 takıma başarılar. Uğur Yılmaz bu gidişle yüzüğù alcak , demedi deme İbrahim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...