NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PHX suns!.
Kazasız belasız yarı finale yükseldik ancak rakip spurs olunca ümidim azaldı :?
J.Richardsonın bu oyununa devam etmesi halinde ve her maçta ortalama ilkturdakine yakın bench katkısı alabilirsek finalde Lakers'ın rakibi oluruz..

Denver'ın elenmesine çok şaşırdım.Çok iyi geçirdikleri sezon kötü bitti.Ama ben bu işe çok sevindim.Utah'tan çok daha mücadeleci sert bir pota altına sahipler.Carmelo gibi bir süperstar'a sahipler.Chauncey Billups gibi bir oyuncuları var.Denver kentininde yüksek rakımı var.

Utah'ta zorlar bizi ama Denver daha zorlu olurdu.Deron çok formda yalnız çok etkileyici bir seri geçirdi.

Beni haklı çıkardığı için Utah'a teşekkür ediyorum.

Denver'sız bir Play-Off istiyordum kendi adıma ve böylesi mükemmel oldu. :)

Denver ın elenmesine bu kadar sevinmeniz çok normal.Zira turu geçen Utah değilde Denver olsaydı Lakers a karşı yapabileceklerini herkes gibi sizde tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım... ;)

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Denver ın elenmesine bu kadar sevinmeniz çok normal.Zira turu geçen Utah değilde Denver olsaydı Lakers a karşı yapabileceklerini herkes gibi sizde tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım... ;)

Lakers'a karşı yapabileceklerini 7 kişilik rotasyonda oynayan Utah'a karşı göstermiş olduğu performanstan yola çıkarak söylüyorsanız sanırım... :)

Bir gerçek var ki Denver evine, Lakers finale... ;)

Milwaukee 40 - 53 Atlanta
2.çeyrek sonucu
Ersan 13 dakikada 9 sayı - 5 ribaunt
Milwaukee elenecek gibi gözüküyor.Keşke 4 maç daha oynayabilseydiler.Orlando 2 takımı da süpürür de o yüzden 4 maç dedim.

Atlanta 95 - 74 Milwaukee
Orlando'nun rakibi Atlanta oldu
Ersan 31 dakikada 13 sayı - 11 ribaunt
Keşke elenmeseydi Milwaukee
Ersan'ın biraz daha play-off tecrübesi kazanması açısından iyi olurdu

Nadir giydiğimiz beyaz formamız ile çıktık serinin ilk maçına. Forma gibiydi arzumuz da yolumuz da, bembeyaz. Güzel bir başlangıç yaptık. Lakers istediği zaman adı ile kazanabilecek bir ekip. Utah da aslında Denver serisinin getirdiği özgüven ile oynadı ancak Staples kolay çıkılacak bir salon değil diğerleri gibi. ;)

Final otobüsü yoluna devam ediyor; direksiyon kırmadan, frene basmadan devam...

Go Lakers Go !

Nba'de böyle eyyamcı hakemler varken Lakers her sene final oynar.Kobe'yi tanrı görüp teknik faul çalmaktan aciz insanlar.Utah 7 kişiyle Lakers'i perişan etti, hakemler olmasa da maçı da alırdı.

Kobe mi Gasol mu deseler gözümü kapatır Gasol'u alırım.Takımın beyni durumunda oynayan isim o.

lebron_mvp_.hlarge.jpg

Gerçek MVP ödülünü aldı gene hemde eze eze . . .!

MVP ödülü Lebron'un
NBA'de "2009-10 sezonunun en değerli oyuncusu", Cleveland Cavaliers'ın yıldızı Lebron James seçildi. Ödül törenine annesi ve iki çocuğuyla katılan James, takım arkadaşlarını da unutmadı. 25 yaşındaki yıldız, ?Sağlığım el verdiği sürece en iyi oyuncu olduğumu kanıtlamak istiyorum? diye konuştu.

NTV Spor
Güncelleme: 10:29 TSİ 03 Mayıs. 2010 Pazartesi
NBA'de sezonun en değerli oyuncusu Lebron James, ödülünü doğduğu şehir Akron'da aldı. Lisedeyken birçok maça çıktığı Akron Üniversitesi'nin spor salonunda yapılan törene annesi ve iki oğluyla katılan 25 yaşındaki yıldız, MVP ödülünü taraftarların büyük alkışları arasında aldı.

Üst üste ikinci kez ligin en değerli oyuncusu seçilen Lebron James, takım arkadaşları sayesinde bu onura eriştiğini vurgulayarak, takım arkadaşlarını da sahneye çağırdı. Cleveland Cavalierslı oyuncular, sahnede James ile eğlenceli anlar yaşadılar.

Eski NBA başkanı Maurice Podoloff'un adıyla anılan ödülü üst üste kazanan 10. oyuncu olan James, tarihe geçtiği için mutlu olduğunu belirterek, ?Sağlığım el verdiği sürece MVP olmak istiyorum. Sahaya çıktığım her anda MVP olduğumu kanıtlamayı hedefliyorum. Sakatlık yaşamadığım süre boyunca sahadaki en iyi oyuncu olduğumu herkese hissettirmeliyim? dedi.

Burak Barut' Alıntı:
Nba'de böyle eyyamcı hakemler varken Lakers her sene final oynar.Kobe'yi tanrı görüp teknik faul çalmaktan aciz insanlar.Utah 7 kişiyle Lakers'i perişan etti, hakemler olmasa da maçı da alırdı.

Yavaş alsın... Biz istemeden kimse bizden birşey alamaz. ;)

Vallahi Tugay yedirmiş yedireceği kadar ;)

En azından basit bir asist mi ribaund mı onun tartışması var burada .
Kobe gibi 19 yaşındaki kızlara tecavüz davalarında ismi görülmedi ya ;)

Sapık Kobe, MVP Lebron ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...