NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NBA?de Dün Gecenin İstatistik Liderleri (27.04.2010) ;

Sayı : Joe Johnson - 29

Ribaund : Dwight Howard - 13

Asist : Steve Nash - 10

Top Çalma : Matt Barnes - 3

Blok : Jeff Pendergraph ? 3

3 Sayı : Carlos Delfino - 6

Top Kaybı : Andre Miller & Steve Nash - 5

Yararlılık : Jared Dudley ? 36(+)

Portland'ın bu kadar eksiğine rağmen gösterdiği performansı takdir etmek gerekir. Phoenix gibi Playoff'a en formda giren ekiplerden birine karşı gösterdikleri mücadele son derece iyi. Ancak bu turun Suns lehine biteceğini düşünüyorum. Brandon'ın bir hafta sonra sahaya çıkmasına da diyecek söz yok sanırım. =)

Bucks ise kendilerinden beklenilen performansın üstüne çıkmış durumda. İlk iki maçta aldıkları mağlubiyetlerden sonra toparlanacağına pek ihtimal verilmiyordu. Ancak gösterdikleri mücadeleyle seriyi 2-2'ye getirmeyi başardılar. Atlanta oldukça dengesiz bir takım. Maç içerisinde 20 sayı önde olsalar bile maçı kazanacaklarına emin olamıyorsunuz. serinin 5. maçı oldukça kritik olacak. Jennings oynamaya değil oynatmaya çalışırsa daha yararlı olacaktır. Ersan ise ilk Playoff tecrübesini gayet iyi bir şekilde geçiriyor. Rolünü benimsedikçe takıma katkısı oldukça belirgin bir hale geldi. Özellikle kenardan gelerek savunmaya getirdiği dinamizm, Bogut'un yokluğunda oldukça önemli.

Magic, Howard'ın sahada olmasına rağmen yokları oynadığı bir seride Bobcats'ı süpürerek ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler. Ancak Howard konusunda üstünde durmaları gereken noktalar var. Hidayet gittikten sonra Howard'a fazla top inmiyor. Sadece dışardan oynayarak şampiyon olmaları çok zor. Evet oyun tarzları dışardan oynamayı gerektiriyor ancak Howard gibi ligin en etkili pota altı oyuncularından birisini daha fazla kullanmaları gerekiyor.

NBA'de Gecenin Maçları :

Miami Heat vs. Boston Celtics - 02.00 - (NBA Tv)
Chicago Bulls vs. Cleveland Cavaliers - 03.00 - (Netten Takip)
San Antonio Spurs vs. Dallas Mavericks - 04.30 - (Netten Takip)
OKC Thunder vs. L.A Lakers - 05.30 - (Netten Takip)

Milwaukee Bucks 91 Atlanta Hawks 87

Son periyot da işi bitirdiler.

Bucks, 2-0 dan seriyi 3-2'ye getirdi.

Ersan 22 dakika da 7 Sayı 7 Ribaund (4'ü ofansif)

Milwaukee'nin bu kadroyla Play-Off'a kalması bile aslında benim için olaydı. Düşüsenize geçen sene İtalya'da hiçbir eşy yapamayan Jennings burada 30'luyor, uluslararası oyuncuları her maçta NBA yıldızı gibi oynuyor ve bunu yaparken de takımın süperstarı Redd olmuyor.

Miami Heat'i tutuyordum ama hemen elendi. Dwane Wade daha güçlü bir takıma geçse de artık bu elenme çilesinden kurtulup daha iddialı bir takımı tutsam.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Miami Heat'i tutuyordum ama hemen elendi. Dwane Wade daha güçlü bir takıma geçse de artık bu elenme çilesinden kurtulup daha iddialı bir takımı tutsam.

Demek ki Wde'i tutuyorsun Bağdat:) Yoksa Miami Wade'in yanına iki oyuncu daha alsa derdin.. Tahminimce seneye New jersey'e gidebilir Wade.. Tabii herkesin beklediği gibi şikago'ya da gidebilir

Milwaukee Bucks ve Utah Jazz'lı bir yarı final istemiyorum

Sezai Saçak' Alıntı:
Bana göre nba de takım değil oyuncu tutuluyor. :)

Bende Bağdat'a eleştiri gibi konuştum ama 87 den beri Lakers taraftarıyım. Düşünüyorum, Kobe başka takıma geçse değiştirirmiyim takımı diye.. Hİç şaşırtıcı olmaz eğer takımı değiştirirsem. Yada ikisinide desteklemeye başlarım

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Sezai Saçak":2qm29x0f]Bana göre nba de takım değil oyuncu tutuluyor. :)

Bende Bağdat'a eleştiri gibi konuştum ama 87 den beri Lakers taraftarıyım. Düşünüyorum, Kobe başka takıma geçse değiştirirmiyim takımı diye.. Hİç şaşırtıcı olmaz eğer takımı değiştirirsem. Yada ikisinide desteklemeye başlarım[/quote:2qm29x0f]

Bende mesela klasik Jordan Chicago'cuydum.. Onun yüzünden Chicago'yu seçtim..

Bir Yandan Ray Allen'ın oynadığı takımları desteklerim falan..

Bucks, seriyi kaybetse bile alkışı hakedecek bir performans sergiledi. Her ne kadar Atlanta dengesiz bir takım olsa da 2-0'dan geriye gelmeleri küçümsenmeyecek bir olay. Özellikle kadrosunun en önemli oyuncularından yoksun iken. Bucks 6. maçta işi bitirebilir mi bilemem ama bu turun galibi şimdiden Bucks'tır benim için. Ersan'ın çok önemli katkıları oluyor maç içerisinde. Umarım bu performansını devam ettirir. Keza Mehmet'in sakatlığından ve Hidayet''in formsuzluğundan sonra Ersan'ın bu performansı oldukça sevindirici.

Neden takım tutayım ki. Yıllardır Dwane Wade'i takip ederim dolayısı ile Miami sempatizanı oldum. Yoksa herhangi bir Amerikan takımı tutmayı anlamıyorum.

Texas'ın kralı SAS

Seriyi 4-2 ile bitirdiler.

Dallas 87 Sas 97

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...