NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-0'la tam 3 konferans yarı finali geçti.Cleveland - Boston eşleşmesi olmasaydı son yılların en büyük fiyaskolarından biri olacaktı.

Neyse sağ salim konferans finallerie ulaştı Lakers.Rakip Lakers'ın ayarında bir rakip değil fakat dengesiz bir yapıları olduğu için sorun yaratabilirler.Ama ne kadar sorun yaratabilirler o da ayrı mevzu :) .

Evet, takımları elenen tüm arkadaşlarımı önce Phoneix sonra da Cavs,Celtics ve benzerlerini desteklemeye davet ediyorum; ne de olsa Lakers tam gaz yoluna devam ediyor...

Go Lakers Go !

Benim gözümde takımım 4-0la bana olan borcunu sonuna kadar ödemiştir..
Öncedende dediğim gibi gerisi hiç önemli değil isterlerse süpürülsünler Lakersa..
Senelerin 'intikamı' böyle alınır..
Helal olsun size!
Önce Lakers sonra Cavs hadi bakalım!..
Saldır PHX!!!

Boston : 120 - 88 : Cleveland

Bir de Kobe'ye suçluyorlar tecavüzcü diye, Boston takım olarak bunu yapmış; direk müebbet verilmeli..

2098.jpg

Asma suratını Lebron. Senin de bir yüzüğün olur elbet, biz görür müyüz bilmiyorum ama.. :)

Bu asık suratın baş sorumlusu Maurice Williams ve Anthony Parker'ı takıma ilk 5 oyuncusu olarak alan GM'dir.

Kanımca Boston-Cleveland serisi ne olursa olsun LeBron'ın Ohio'daki işi bitti.Hazır New Jersey Nets'de yeni sahibini bulmuşken...

:p

Boston parçaladı resmen. Maç boyu çok iyiydiler. Lebron'un inanılmaz ötesi durgun ve kötü olması, Boston'un süper takım oyunu maçı çok rahat getirdi onlara. Üçüncü maçın tam tersi bir tablo ortaya çıktı dün geceki maç sonu. Bakalım şimdi Boston'daki maçta seri noktalanacak mı yoksa devam mı edecek.

Lebron james 6.maç için seyirci merak etmesin ben burdayım demiş..

Hadi Bakalım.

Bu arada hayatımda kendine bu kadar güvenen oyuncu görmedim.

LeBron 0 Çeksende Tecavüzcü Değilsin O Yeter..;)

25818_408516618893_354244803893_5183765_4838186_n.jpg

Varsın yüzükler gelmesin sahada ki duruşun yeter ;) LJ #23

Avutun kendinizi gençler avutun böyle şeylerle...

O ele ait 5 parmaktan 4 tanesinde yüzük, bir tanesinde sargı bezi var.
Lebron'da da artık söz,nişan,evlilik olmak üzere toplamda 3 yüzük vardır. :)

Bu halinizi çok seviyorum. :) Sizin takımlarınız da artık TV'den eşlik ederler Paly-Off'lara. :)

Hele hele süpürülenler hiç konuşmaya hakkı yok.

25-22 Boston önde
1.çeyrek bitti
Sayıların 19'u Lebron(9) ve Mo(10)'dan geldi.
Maça Boston çok iyi başlamıştı ama çeyreğin ortasından sonra Cavs çok iyi savunma yapmaya başladı.
Lebron ve MO çok istekli.

İlk yarıyı Boston 51-49 önde kapattı.
Mo Williams 7/10 isabetle 20 sayı - 3 ribaunt - 4 asist - 4 top kaybı
Lebron içeri drive edipte bulduğu sayıları var sadece şutu hiç iyi değil.4/12 isabetle 12 sayı buldu .
Rondo'nun 3 faulü var eğer faul problemine girmezse Boston'ı kazanmaya yakın görüyorum.Çünkü Mo maçın sonuna kadar böyle gitmez , çok zor.Mo dışında da Lebron'a yardımcı olan kimse yok.

Boston son çeyreğe 76-67 önde giriyor.
Son 5 sn kala Tony Allen 2 serbest atışıda kaçırmasaydı çift hanelere çıkacaktı fark.
Mo beklediğim gibiydi sadece 2 sayı atabildi 3.çeyrek.
Ray Allen 3 , Rondo 3 , Perkins 4 , Pierce 4 , Wallace 4 faulle oynuyor.
Boston kazanacak bence.

Fark 14 88-74 öndeyiz.Kral'ın takımı yine başaramayacak.

Orlando siper al geliyoruz ! ;)

94-85 kazandık.Sıra mavilerde!

Boston 94 - 85 kazandı.
Lebron çok kötüydü , verimsizdi.8/21 şut isabetiyle 27 sayı - 19 ribaunt - 10 asist - 9 top kaybı ile oynadı.
İstatistikler bikini gibi gerçektende ;)

Sezon boyunca Cavs liderliği elinden bırakmadı, Lebron istatistikleri ile tavan yaptı ve bunları dayanak yapanlar her sene söyledikleri gibi Lebron'ın yüzüğü kimselere bırakmayacağını iddia ettiler. Gerçekleri görmek zor değil, eyvallah bu adamın yeteneği bellidir fakat yaptıkları da ortadadır. Cavs'ın kadrosu şampiyon olabilmek için yetersiz bir kadro değil asla ki yetersiz olsaydı ligde yaklaşık 62-63 galibiyet almak imkansız olurdu. Kısaca herzaman olduğu gibi Lebron fanatizmini doruğa çıkaranlar kaybetti ve tıpkı beyzadeleri de onlar gibi Play-Off'ları TV'den takip edecek. Artık şehir olarak New York'ta mı takip eder yoksa başka biryerde mi bilemiyorum...

Bye Bye Lebron, Bye Bye Cavs. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...