NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güneş, Teksas'lı dinlemedi!

Batı Konferansı yarı finalinde Phoenix Suns, durgun başladığı maçta San Antonio Spurs'u 110-102 (21-30, 30-21, 27-25, 32-26) yenerek seride 2-0 öne geçti.

Karşılaşmada birara 11 sayı geriye düşen Phoenix Suns'da Amare Stoudemire 23 sayı, 11 ribauntla double double yaparken Steve Nash ve Jason Richardson 19'ar, Grant Hill 18 sayı ile oynadı. Channing Frye ise 5/6 üç sayı isabetle 15 sayı kaydetti. İlk 7 maçta % 36.5 şut isabetle 7.9 sayı ortalama ile oynayan Dudleyi bu karşılaşmada % 71.4'lük şut başarısı elde etti. Spurs % 42 ile oynamasına rağmen Phoenix Suns 19'da 9 üçlük olmak üzere % 51 ile hücum ederek galibiyete uzandı. Ribauntlarda da rakibine 49'a 37'lik üstünlük sağlayan Phoenix'in rakibinden 11 fazla hücum ribaundu alması da skoru etkileyen bir faktördü.

Spurs'da Tim Duncan 29 sayı, 10 ribaunt, Richard Jefferson 18 sayı, 10 ribaunt, Tony Parker'ın 20 sayı ile oynaması takımlarını galibiyete taşımaya yetmedi. Grant Hill'i savunma görevini üstelenen Manu Ginobili, 8'de 2 isabetle 11 sayı üretip 11 asist yaptı.

Maça iyi başlayan San Antonio Spurs,ilk 5 dakikayı 10-6 önde geçerken Tim Duncan ve Tony Parker 'ın sayıları ile 3.35 kala skor 18-13 oldu. 1.43 kala Phoenix farkı 2 sayıya (20-18) indirirken Parker ve Ginobili 'nin sayıları ile 10-2 seri yakalayan Spurs, farkı 10'a çıkardı (30-20). İlk periyot da 30-21 sona erdi.

2.periyotun başında DeJuan Blair 'in basketiyle Spurs maçtaki en yüksek farkı yakaladı (32-21) Jared Dudley ve Leandro Barbosa 'nın sayıları ile toparlanan Phoenix Suns, 7.07 kala farkı 4 sayıya (36-32) indirdi. Jefferson, McDyess, Duncan ve Ginobili 'nin sayıları ile skoru önde götüren Spurs, son 1.22'ye 5 sayı farkla önde girdi (51-46) Channing Frye 'ın üçlüğü ve Amare Stoudemire 'in basketiyle devre 51-51 sona erdi.

3.periyotta ilk 3 dakika 57-57'lik skorla geçildi. Tim Duncan ve Tony Parker 'ın sayıları ile 8.04 kala 64-58 üstünlük sağlayan Spurs'a Steve Nash ve Jason Richardson ile yanıt veren evsahibi ekip, 6.37 kala skoru dengeledi (64-64) Son 4 dakikaya 73-69 önde giren Spurs karşısında Nash, Hill ve Frye ile 9-0 seri yakalayan Phoenix Suns, 36 saniye kala skoru 78-73 lehine çevirdi. Parker ve Jefferson 'ın sayılarına rağmen 3.periyotu Phoenix 78-76 önde tamamladı.

4.periyotun ilk dakikasında 80-78 geriye düşen Phoenix Suns, Stoudemire ve Dudley ile üstünlüğü geri aldı. Grant Hill, Channing Frye ve Grant Hill 'den gelen sayılarla evsahibi ekip, 6.35 kala farkı 6 sayıya (92-86) çıkardı. Jason Richardson ve Amare Stoudemire 'in sayıları ile son 4.35'e 98-91'lik avantajla giren Phoenix, Hill ve Stoudemire 'in serbest atış sayıları ile 3.33 kala 103-92'lik skoru elde etti. Parker ve Duncan 'ın çabaları ile 2.28 kala fark 6 sayıya (103-97) inse de 1.31 kala Steve Nash ve 39 saniye kala Jason Richardson 'ın sayıları skoru 107-97 yapan Phoenix'e galibiyet yolunu açtı. Duncan 'ın 5 sayısına rağmen Phoenix serbest atışları değerlendirip maçı 110-102 kazandı.

Bu arada karşılaşmanın 3.periyotunun bitiminde maçın hakemlerinden Ron Garretson aşik tendonundan sakatlanıp oyunu bıraktı. David Jones maçın 4.periyotunu tamamladı.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Spurs ismi gibi süpürelecek mi yoksa ? :)

Kim gelirse gelsin finalde şansı yok gerçi...

Yavaş gel hemşerim :) konferans yarı finalinde deplasmanda 2-0 geri düşmek acayip birşey değil...Turu geçer miyiz bilmem de bu takımı süpürecek yiğitleri analar doğurmadı ;)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":hgfd05h4]Spurs ismi gibi süpürelecek mi yoksa ? :)

Kim gelirse gelsin finalde şansı yok gerçi...

Yavaş gel hemşerim :) konferans yarı finalinde deplasmanda 2-0 geri düşmek acayip birşey değil...Turu geçer miyiz bilmem de bu takımı süpürecek yiğitleri analar doğurmadı ;)[/quote:hgfd05h4]
bence new jersey nets süpürür. :p

Bu gece 4.30da NTVde canlı yayın olan maçta deplasmandaki ilk maçımıza çıkıyoruz..
Maçın önemi çok büyük havaya girmişken seri 3-0 olursa olay biter Lakers'ın Utahı elemesini bekleriz..
GO PHX!!!

Sefa Kadakal' Alıntı:
Bu gece 4.30da NTVde canlı yayın olan maçta deplasmandaki ilk maçımıza çıkıyoruz..
Maçın önemi çok büyük havaya girmişken seri 3-0 olursa olay biter Lakers'ın Utahı elemesini bekleriz..
GO PHX!!!
bu geceki phoenix-san antonio maçı ntvdemi?
yuh artık clevelend-boston maçı var ve yayınladıkları maça bak.

Tugay EREN' Alıntı:
[quote="Sefa Kadakal":28stopcs]Bu gece 4.30da NTVde canlı yayın olan maçta deplasmandaki ilk maçımıza çıkıyoruz..
GO PHX!!!
bu geceki phoenix-san antonio maçı ntvdemi?
yuh artık clevelend-boston maçı var ve yayınladıkları maça bak.[/quote:28stopcs]
Phoenix-san antonio maçının neresini beğenmediniz?
Teksas derbisi bu ona buna benzemez nbade bana göre iki büyük rekabet vardır
1 Lakers - Celtics
2 Phoenix - San Antonio(Dallasında bu iki takımla oynadığı maçlarda iyi maçlardır)
Ayrıca Phoenix ve San Antonionun Celtics ve Cavaliersdan eksiği nedir?

sefa kardeşim ben yıllardır nbayi takip ederim.phoenix-san antonio derbisi bana zevkli gelmez.çünkü san antonio hep bir şekilde phoenixi geçmiştir.haa bu sene phoenix 2-0 önde saygı duyuyorum.ama türkiyede kaç kişiye sorsan san antonio-phoenix mi yoksa boston-clevelend maçını izlemek isterseniz diye.iddaa ediyorum %80-85 i lebronlu clevelendın maçını izlemek ister ve + seri orada 1-1.

Tugay EREN' Alıntı:
sefa kardeşim ben yıllardır nbayi takip ederim.phoenix-san antonio derbisi bana zevkli gelmez.çünkü san antonio hep bir şekilde phoenixi geçmiştir.haa bu sene phoenix 2-0 önde saygı duyuyorum.ama türkiyede kaç kişiye sorsan san antonio-phoenix mi yoksa boston-clevelend maçını izlemek isterseniz diye.iddaa ediyorum %80-85 i lebronlu clevelendın maçını izlemek ister ve + seri orada 1-1.
O tartışılır kardeşim bana göre bu seriyi izlemek isteyecek insan sayısıda en az o kadar fazla..
Bu serinin 2-0 olması çekişmeli olmadığı anlamına gelmez..Ufak farklarla kazandık iki maçıda..Bana göre bu senenin en güzel serisi oluyor çok keyifli bir seri sanada öneririm maçı izlemeni..

Cleveland 65 - 43 Boston
2.çeyrek sonucu
Cleveland 2.çeyrekte rölantide oynadı ve farkı arttıramadı.
Lebron 28 sayı attı , fark kaç olursa olsun kendini kasar ve en az 50 sayıyı bulur.

Cleveland 96 - 70 Boston
3.çeyrek sonucu
Lebron 35 sayı - 8 ribaunt - 7 asist : Triple - double için çabalıyor.
Maç 30 + farkla biter.Çünkü Lebron triple-double yapması için oyunda kalacaktır.

Hayvanı oyundan çıkarttı. ;) Adam gözleriyle etrafa ateş saçıyordu.

celtics hala aynı celtics.herşeyi mehvetmeye devam ediyor.ben arkadaşlarımla konuşmalarımda hep söyledim.celtics bu seriyi geçmek istiyorsa sahasında maç keybetmemesi gerek dedim.clevelend tamam bu maçı aldı bence %90 bu seriyi geçer.artık celticsinde bence gençleştirilmeye ihtiyacı var.

son 06.57 var
phoenix:91-82:spurs
phoenix eskilerinin intikamını alıyor. ;)
goran dragiç şu dakikalara damga vuruyor.

normalde san antonio takdir ettiğim takımlardandır..
ancak 3-4 sene önce, o amare'lerin ceza aldığı seri yüzünden bu seride phoenix'in geçiyor olmasına , hatta süpürüyor olmasına çok seviniyorum.
o gün stern'ün pis hesapları yüzünden dışarı itilmişlerdi..
bugün söke söke alıyorlar haklarını..

Goran Dragic
5/8 ikilik 5/5 üçlük 1/3 serbest atış isabetiyle 26 Sayı - 3 Ribaunt - 2 Asist
Kaan Kural'ın dediği gibi hem Hakeem gibi hem de Ray Allen gibi oynadı bu maçta.
Spurs süpürülmez umarım Phoenix'in bizim karşımıza dinlenerek çıkmasını istemem.Öyle olursa ilk maçı kaybederiz filan ev sahibi avantajını kaybederiz.

Emre Yuksel' Alıntı:
normalde san antonio takdir ettiğim takımlardandır..
ancak 3-4 sene önce, o amare'lerin ceza aldığı seri yüzünden bu seride phoenix'in geçiyor olmasına , hatta süpürüyor olmasına çok seviniyorum.
o gün stern'ün pis hesapları yüzünden dışarı itilmişlerdi..
bugün söke söke alıyorlar haklarını..
O sene spurs şampiyon olmuştu ki zaten o seri erken finaldi ve şampiyonluğumuz alındı..
Bendeki spurs sevgisi(!)de o günden bugüne en üst seviyede..
Spursü eleyelim şampiyon olamamak,Lakers'a süpürülmek vs. hiç koymaz ki bu bench katkısı devam etsin Lakers'da korksun bizden..
Maça gelirsek 3. periyotun ortalarında uyuya kalmışım..
İzlediğim bölüme kadar 2. maçın kopyası oluyordu spurs darbeleri vuruyor biz ayağa kalkıyorduk ve son periyottada Dragic ortalığı dağıtmış..
Süpürmek zor ancak turu geçtik diyebiliriz..

Dikkat hava sahasında LeBron var
NBA'de play-off yarı final heyecanı iki maçla devam ederken Celtics'i deplasmanda deviren Cavs'de başrol süper yıldız LeBron James'in oldu. Spurs karşısında 3-0'ı yakalayan Suns'da ise beklenmedik bir yıldız adayı galibiyeti getirdi.
NTV Spor
Güncelleme: 10:12 TSİ 08 Mayıs. 2010 Cumartesi
Celtics 95, Caveliers 124
Boston Celtics, TD Garden Arena'da 18 bin taraftarı önünde Cleveland Caveliers'ı konuk etti. Doğu Konferansı yarı final eşleşmesindeki 7 maçlık seride Celtics'e play-off'larda evinde aldığı en ağır mağlubiyetlerden birini yaşatan Cavs, salonda 124-95 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak seride 2-1 öne geçti.

Caveliers'in süper yıldızı LeBron James, takımının galibiyetinde başrol oynarken 38 sayı kaydettiği maçın sadece ilk çeyreğinde 21 sayı buldu.

Dirseğindeki sakatlıktan eser gözükmeyen LeBron, 38 sayı kaydettiği maçta 8 ribaund 7 de asistla oynadı.

Cavs'de Antawn Jamison 20 sayı 12 ribaund ve Shaquille O'Neal da 12 sayı 9 ribaundla maçı tamamladı.

Boston'ın ikinci maçta elde ettiği galibiyette 19 asist veren Rajon Rondo bu maçta 18 sayı buldu ve 8 asistle oynadı.

İlk 13 şutundan 10'unu kaçırarak maça başlayan Celtics, ilk çeyrekte ancak yüzde 27'lik bir şut yüzdesiyle oynadı. Cavs ise maçı yüzde 57'lik bir isabet oranıyla tamamlarken Celtics maç boyunca istediği ritmi bulamadı.

Serinin 4'üncü maçı pazar günü oynanacak.

Bekle bizi Final..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...