NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lebron james takımdan ayrılacağını açıklamış.bence new yorka veya new jersey nets ikilisinden birine gideceği söyleniyor.

Sercan Özbek' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":33he3rip]lebron james takımdan ayrılacağını açıklamış.bence new yorka veya new jersey nets ikilisinden birine gideceği söyleniyor.
Yani en az 2 sene daha Doğu finaline bile çıkamayacak.[/quote:33he3rip]Ben Kevin Durant'la Lebronu aynı takımda görmek isterim şahsen. :)

Sercan Özbek' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":1gu90ggy]lebron james takımdan ayrılacağını açıklamış.bence new yorka veya new jersey nets ikilisinden birine gideceği söyleniyor.
Yani en az 2 sene daha Doğu finaline bile çıkamayacak.[/quote:1gu90ggy]
new yorka gider bence.yanına dwyna wade ile chris bosh gelecekmiş.bu üç isim çok rahat şampiyon yaparlar new yorku.o zaman lebron daha rahat oynar.yüzük alması daha kolaylaşır.ama new jerseye giderse zor şampiyon olur.(new jerseyin yeni sahibi çok zengin)

Yok artık Wade , Bosh ve Lebron aynı takımda olacak.Takımın geri kalanı veteran olacak heralde yada 2.tur çaylakları seviyesinde oyuncular.

Sercan Özbek' Alıntı:
Yok artık Wade , Bosh ve Lebron aynı takımda olacak.Takımın geri kalanı veteran olacak heralde yada 2.tur çaylakları seviyesinde oyuncular.
new york senelerdir para harcamıyor transfere.lebron james-dwyane wade-chris bosh-david lee-eddie house geri kalanları orta sınıf olur. ;)

Aklım Orlando-P.Suns finali olacak diyor, ama kalbim Orlando-Lakers finali izlemekten yana.
Hidayet'te kafasını duvarlara vursun.

Sezai Saçak' Alıntı:
Adam niye vursun anlamıyorum parayı kırdı başka bişey biliyosan söle bizde kızalım :)

Yüzük alma ihtimali olan bir takımdan play-off'a girmesi şüpheli, NBA'in diplerine oynamaya aday bir takıma gitmek. Yeterince kafa vurduracak bir durumdur.

Phoneix'i 128-107 mağlup ettik. Ciddi oyun oynadığımız takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Kim kimi süpürmüş, kim kimi elemiş pek alakadar etmiyor bizi ve karşımıza kim gelirse oynuyoruz,kazanıyoruz.

Kobe 40 sayı atarken Odom 19 ribaund ile oynadı.

Gerçek MVP'ler finallerde sahada iken şişirilen balonlar TV başında takip ediyordur...

Doğum günümde herşey yolundayken sadece Phx'm kazanamadı :?
Staples Centerda galibiyet çok zor tabiki ancak konferans şampiyonu olabilmemiz için deplasmanda galip gelmemizde gerekiyor..
Bu maçı unutup 2. maçta sonuna kadar mücadele!..
O güce sahibiz Saldır PHX!..

Magic için zamanın en zor dilimi başlamış durumda. Boston'a içeride kaybedilen 2 maçın bahanesi olamaz ama son maçın kader anı bana göre hakem hatası olan Howard'ın 2. periyotta aldığı 3. fauldür. Zaten Boston yaptığı savunma ile Magic'i dışarıdan oynatmıyor. İçeriye bakarsak Garnett,Perkins,Wallece genç Howard'ı eziyorlar ve Gundy buna hiçbir psikolojik önlem alamamış durumda. Hal böyle olunca saha avantajını da kaybedersin, moralini de...

Ben yine de Magic'in doğu finalini kazanacağını düşünüyorum. Kimine göre deli saçması olabilir ama bana göre delilerden oluşan Magic takımının ne yapacağı belli olmaz.

Gönül 2 sene öncesinin intikamını almak istemiyor da değil hani diğer yandan bakacak olursak...

İlk çeyreği 36-24 önde kapattık. İyi savunma yapıyoruz ve Artest de savunmasının yanında sayı katkısı da veriyor. Tek sıkıntımız hala dizi ile sorun yaşayan Bynum..

Lakers 124-112 kazanarak Staples Center'da ki maçları kayıpsız atlattı.

Steve Nash 15 Asist,

Kobe Bryant 13 Asist yaptı.

Los Angeles Lakers'da 6 oyuncu çift hanelere çıktı.

İlk 5 çıkan oyunculardan sadece Derek Fisher çift hanelere çıkamadı.

Phoenix Suns'da 5 oyuncu çift hanelere çıktı.

Batı şampiyonluğuna doğru ilerliyoruz...

Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz şanlı Lakers'ı. 8)

Şampiyonluk yemini edilmiş bir kere, dönülmez geri...

4449.jpg

Orlando beni büyük hayalkırıklığına uğrattı. Böyle birşeyi beklemiyordum ki Lakers ile beraber şampiyonluğun en büyük favorisiydi benim için. Hatta Lakers'ın normal sezon maçlarında gösterdiği performansa karşı Magic'in normal sezondaki performansı ve Play-Off ilk turlarındaki ezici üstünlüğü ile Magic'i bir adım önde görüyordum aslında. Hidayet'i aradıklarını söyleyemem hemen ama takım içinde öyle şeyler oluyor ki herkes şaşkın ördek misali hareket ediyor. Nelson oyun kurması gerekirken takımın dağınık halini görünce ne yaptığını bilmeden ya potaya gidiyor ya da dışarıdan topu sallıyor. Van Gundy ise bu seride takımın başında olmasa eminim takım daha iyi performans gösterirdi. Yazık şu potansiyele...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...