NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Hatta yine bir tahmin yapayım,Bu maçın yıldızıda Rajon Rondo olacak :)
İlk periyot'ta çirkef howard sakatlamasaydı büyük ihtimal maçın yıldızı rondo olacaktı ilk periyotta 12 sayı attı ama howard onu sakatladıktan sonra 2 periyot oyuna girmedi diyebiliriz,diğer periyotlarda fazla etkin olamadı,Nate Robinson helal olsun sana,çoştur bizi,ray allen'ında annesinin ellerinden öpüyoruz böyle şutör bir çocuk yetiştirmek herkese nasip olmaz,r.wallace'nın çenesini seveyim biz seni itiraz eder halinle sevdik rasheed

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":2t278rhp] Benim için gerçekler; Kobe büyük değil çok çok büyük bir oyuncudur, şampiyon yine biziz...

Tugay,Galatasaray'dan sonra bide Lakers sana manik atarsa hangi içkiyi tercih edeceksin kardeşim ona göre bende katılayım sana ;)[/quote:2t278rhp]

Aga, artık öyle bir ihtimal kalmadı. Magic olsaydı belki derdim de...

Batı şampiyonluğunu kazandık üst üste 3. defa ve şimdi tüm Lakers-Kobe düşmanlarını Boston'ı desteklemek zorunda bıraktık NBA finaline yükselerek.

Yemyeşil Boston'ın bembeyaz çocuklarını bekliyoruz Staples'a...

Lakers+88-83+Celtics+2.jpg

Erkekseniz teker teker gelinin fotoğrafı olmuş.. :)

Bu arada Lakerstr.com'daki takımdaşımın birisi yazmış, süper olmuş hakikatten.. :)

plan yapmayın plan,
gitmez los encilis'te.
kahpelik yalan dolan,
tutmaz los encilis'te.

ne garnett'i ne rondo'su,
pusu kurmasın pusu,
irlandalı borusu,
ötmez los encilis?te.

bırakın çan çalmayı,
irlandacı olmayı,
millet böyle dolmayı,
yutmaz los encilis'te

kobe öyle desinler,
gasol böyle desinler,
farmar'lar, vujacic'ler,
bitmez los encilis'te.

şerefini şanını,
ortaya kor canını,
hiç kimse takımını,
satmaz los encilis'te.

takım satsa bir kişi,
anında biter işi,
kalifornia güneşi,
batmaz los encilis'te.

bizde varken bu duruş,
emiceniz olsa bush,
alayınız beş kuruş,
etmez los encilis'te.

Levent ÖKTENER' Alıntı:
Ribaunt mücadelesi olur Boston'dan 2-3 kişi gider,Takımdan biri yere düşer kaldırmak için 2-3 kişi koşar,kavga çıkar Boston'dan 2-3 kişi gider,İşte takım budur,arkadaşlık budur,tek bir oyuncuyu ön plana çıkarmayan,paylaşımın takımı Boston'un Nba şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun.

Açık konuşayım; Boston'un bu seriden bir maç, alabileceğini düşünüyorum. 4-1 Lakers yener. Pierce'in karşısında Ron Artest olacak:) Artest için "artist" te diyebilirsiniz ama yumuşak demek mümkün olmaz sanırım. Üstelik 2 yıl sonra en nihayet güveni yerine geldi. Garnett Gasolla eşleşecek. Daha önceki eşleşmede Gasol Lakers'a yeni gelmişti. Daha play off sertliği nedir onu bile bilemiyordu. Şimdi ise takımın trenlerinden biri. Takımı çekebiliyor. Üstelik Garnett'in karşısına dikilecek Bİr Lamar Odom gerçeği de var. Rondo'yu gene fisher savunur ama bu kez savunur. Ray Allen Boston'un kaderini belirler bu seri de..

Birde bir şey sormak istiorum. Final maçları 2 lakers 3 boston sonra gene 2 lakers evsahipliği şeklindemi oynanacak? Eğer böyle olursa çok büyük haksızlık oluyor. Geçen sene Lakers, Orlando'da 3 maç, kendi sahasında ise 2 maç yapabilmişti. 2-2-1-1-1 şeklinde oynanır umarım.

Ben serinin 7.maça kadar gidebileceğini düşünüyorum.İki takımın da zayıf ve güçlü yanları var.Boston'ın en önemli artısı Rajon Rondo.Çünkü karşısında ayakları feci halde yavaşlamış bir Fisher var.Bana göre ezip geçecek onu.

Lakers'da bir Kobe faktörü var o da ayrı konu.Adam Suns serisini tek başına aldı.Açık açık Lebron yalan beni MJ ile kıyaslayın dedi.Ağzım açık izledim valla.

Bence denk bir seri olacak.Umarım 7.maça uzar ve süper bir seri seyrederiz.Her zamanki Lakers-Celtics maçları gibi..

Sühan Cem' Alıntı:
Birde bir şey sormak istiorum. Final maçları 2 lakers 3 boston sonra gene 2 lakers evsahipliği şeklindemi oynanacak? Eğer böyle olursa çok büyük haksızlık oluyor. Geçen sene Lakers, Orlando'da 3 maç, kendi sahasında ise 2 maç yapabilmişti. 2-2-1-1-1 şeklinde oynanır umarım.
Evet abi 2-3-2 ev sahipliği şeklinde oynanacak.
İlk 2 maçı almak serinin anahtarı bence.

Serinin 7.maça uzamayacağını düşünüyorum.4-2 Lakers alacaktır.Belki Boston hiç beklenmedik şekilde buralara gelmiş olabilir , rüzgar arkasında olabilir ancak Kobe BRYANT normal bir insan değil.Adil bir eşleşme de değil o yüzden.Bu seride Rondo ekstra çabasıyla Celtics'i seride tutmaya çalışacaktır.

Her şeye rağmen Lakers'ı sevsem de ikisi de tuttuğum takımlar değil , bu yüzden dışardan izlemesi çok zevkli bir seri olacaktır.Yine de Lakers'ın şampiyon olmasını istiyorum.

Okul finalleri biter, nba finalleri başlar.Maçları izleyecem ama boşu boşuna izlememek için Boston'u destekleyecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...