NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maça birbuçuk saat'ten az bir süre kaldı,dakikalar geçmek bilmiyor,ben şimdiden tahminlerimi yazayım.

Bu seri 4-2 Bostun lehine biter diye tahmin ediyorum,Mvp Rajon Rondo olur.

Birazdan oynanacak maçın en skorer ismi Kobe olur,En çok ribaunt alan isim Gasol olur,En çok asist yapan Rondo olur ve maçı Boston kazanır.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Maça birbuçuk saat'ten az bir süre kaldı,dakikalar geçmek bilmiyor,ben şimdiden tahminlerimi yazayım.

Birazdan oynanacak maçın en skorer ismi Kobe olur,En çok ribaunt alan isim Gasol olur,En çok asist yapan Rondo olur ve maçı Boston kazanır.
En Skorer Oyuncu:Kobe oldu 30 sayı ile
En Çok Ribaunt:Gasol aldı 14 ribaunt ile
En çok asist:rondo yaptı 8 asist hepsini bildim ama bir maçın kazananını bilemedim,ondada duygusal davranmışım.

[quote="Bayram Kurtulmuş":2gtsab04]Maça birbuçuk saat'ten az bir süre kaldı,dakikalar geçmek bilmiyor,ben şimdiden tahminlerimi yazayım.

En Skorer Oyuncu:Kobe oldu 30 sayı ile
En Çok Ribaunt:Gasol aldı 14 ribaunt ile
En çok asist:rondo yaptı 8 asist hepsini bildim ama bir maçın kazananını bilemedim,ondada duygusal davranmışım.[/quote:2gtsab04]

Züğürt Tesellisi Vol.1 :)

2-0 olduğu an rahatça 4-2 biticek final serisidir.. kobe ise bir kez daha tartışmasız en iyisi olduğunu tekrarlamış kanıtlamıştır..

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Hadi Pierce,topla takımı çıkın alın şu maçı !
İlk maçı gören herkes,Lakers'ın bu seriyi rahatça alacağına inandı,ama bana göre serinin diğer maçlarında bambaşka bir Boston izleyecek herkes,özellikle Rondo tam anlamıyla devreye girerse Lakers çok zorlanır.

[quote="Volkan Kızıltaş":ssizk5n8]Hadi Pierce,topla takımı çıkın alın şu maçı !
İlk maçı gören herkes,Lakers'ın bu seriyi rahatça alacağına inandı,ama bana göre serinin diğer maçlarında bambaşka bir Boston izleyecek herkes,özellikle Rondo tam anlamıyla devreye girerse Lakers çok zorlanır.[/quote:ssizk5n8]
Son finalde Pierce sakat sakat kazandırmıştı maçı.21 sayı geriden gelip maç kazandığımızda olmuştu.Bizle şaka olmaz bunu en iyide Lakes bilir.

Bu gece maç 03.00'te Ntv'de haberi olmayanlarda duymuş olsun böylece.İnşallah takım oyunumuzla,Garnett'in,Perkins'in pota altındaki sertliğiyle,Pierce'ın ve R.Allen'ın skor'a katkısıyla ve Rondo'nun winner oyunuyla bu maçı kazanıp seriyi 1-1'e getirecez kardeşim,bunu yapacak gücümüz var.

nba
selam basketbol sevenler 1 0 lakers üstünlüğü var ve saha avantajı var ama böyle maçlarda saha bazen avantaj olmuyor heleki bu boston celtic olursa umarım geçen seride orlando 4 2 alır diyenler vardı şimdide lakers 4 2 alır diyor ama boston gibi nba tarihi yazmış takım var bence seri çok zor geçecek ve umuyorum boston celtic alıcak bu gece 1 1 olursa daha rahat alıcak seriyi ve her basketbol severin şampion takımı olucaktır kazananı tebrik ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...