Nedir?

yıllık 3 milyon euro alan bonservisine 18 milyon euro ödeyen birinin maç başına 0.2 gol attığını görüp kendi takımında ki 4 milyon euro bonservisle alınan yıllık 2 milyon euro alan oyuncunun maç başına neredeyse 1 gol atmasıdır.
NOT:Herşey rakam değil ismi lazım değil her kötü gidişatda "takımda uzun süre kalacağımı sanmıyorum" derken bizim ismi lazım değilin Türk oyuncularla saramş dolaş olmasıdır.

Ligimizde çok büyük(!) 10 numaralı futbolcuların yapabilecekleri en iyi işin, Lincoln'ün maçlarda valizini taşıyabilmek, onun ayakkabılarını silmek olduğunun farkına varabilmiş olmalarıdır...(kuşkum yok)

Geçen seneki fb basketbol maçının özetini izlerken birden Cem abiyi (Güvener) görmektir.

Karıştırmış olabilirim.Benim gibi fazla yazmasada zaman buldukça girdiğini biliyorum.

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Geçen seneki fb basketbol maçının özetini izlerken birden Cem abiyi (Güvener) görmektir.

Karıştırmış olabilirim.Benim gibi fazla yazmasada zaman buldukça girdiğini biliyorum.
O dur diye bilgi vermektir.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Yılmaz Yıldırım":241lwrpr]Geçen seneki fb basketbol maçının özetini izlerken birden Cem abiyi (Güvener) görmektir.

O dur diye bilgi vermektir.[/quote:241lwrpr]

Kendisini tekrar görmek istemektir. :)

Can sıkıntısını gidermek için izlediğin filmin(Döngel Karhanesi) son 1 dakikasında tuttuğun basketbol takımının antrenörünü(Koray MİNCİNÖZLÜ) komutan rolünde görmektir. :)