Gravesin videosunu izlemektir
ek olarak nedir topigini uykusuz her gece topigi ile karistirmaktir
Salih GOZMEN' Alıntı:Gravesin videosunu izlemektir
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Salih GOZMEN":1gstcf2u]Gravesin videosunu izlemektir
Selçuk Kahveci' Alıntı:oyalayarak çıkarmayı dene
yavaşca yüzünü yıkaryabilirsin
hiç biri olmazsa annenin eşarp tülbent veya ona benzer birşey ile çıkarabilirsin ama yardım alman gerekiyor ama çözümü sağlamdır merak etme çok yaptım ben
Vitaminindendir Okan Şaka bi yana geçmiş olsun..Okan BAKIR' Alıntı:Pastırmayı yedikten sonra yüzünde kırmızı kırmızı pötürcüklerin çıkmasıdır...
Ne oluyor yavvv..
itiraf.com'dan alıntıdırTürk sanat müziği dinlemek hayatımdaki en büyük zevklerden biridir. Onlarca parçayı ezberleyebilen bir hafızam, söyleyebilecek kadar da güzel bir sesim var. Hayallerimi de hep, beraberce meşk edebileceğim, yetenekli bir koca süslerdi. Bu derece musiki sevdalısı olan ben; çıktığımız dönemde sırf beni etkileyebilmek için Zeki Müren hayranı olduğunu söyleyen, sonrasında ise bu şarkıları dinlerken işkence çektiğini itiraf eden, müzik anlayışı sadece Galatasaray marşlarıyla sınırlı bir kozalakla evliyim. Dönülmez akşamın ufkundayım, vakit ise çok geç...
EsraGerçek' Alıntı:itiraf.com'dan alıntıdırTürk sanat müziği dinlemek hayatımdaki en büyük zevklerden biridir. Onlarca parçayı ezberleyebilen bir hafızam, söyleyebilecek kadar da güzel bir sesim var. Hayallerimi de hep, beraberce meşk edebileceğim, yetenekli bir koca süslerdi. Bu derece musiki sevdalısı olan ben; çıktığımız dönemde sırf beni etkileyebilmek için Zeki Müren hayranı olduğunu söyleyen, sonrasında ise bu şarkıları dinlerken işkence çektiğini itiraf eden, müzik anlayışı sadece Galatasaray marşlarıyla sınırlı bir kozalakla evliyim. Dönülmez akşamın ufkundayım, vakit ise çok geç...