• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Yalanını yesinler :D

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Sabahın 7 sinde 3 farklı noktaya 3 er kişi dikip 9u 11 gece 3 kişiden de biletleri aldık mesajını okuyup en rahat KADIKÖY deplasman biletini Gruba almaktır :atki

10 da çıktı biletler :D

ince bir sızı..sonrası rahat..sızı olursa analjezik al...sonrası rahat...:? :S:

okul takımı maci icin formayı giydikten sonra okula gidip macin aslında cuma gunu oynancagını ogrenip butun gun okulda esofmanla dolasmaktır :ehue

Erkek ve bayan takımı maçlarının nihayet arka arkaya olmasıdır.

BoNFiRe' Alıntı:
Erkek ve bayan takımı maçlarının nihayet arka arkaya olmasıdır.

Aynen katılmam ve bu sezon ilk kez bayan takımı canlı seyredebilecek olabilmenin heyecanıdır.

altılıyı vurmaktır 8) :hi

kempes89' Alıntı:
Ufak bi cocugun bile her türlü ezbere karsı sampiyon sıfatının karsısına dogru ismi yerlestirebilmesdir

http://www.youtube.com/watch?v=v5mSMY4eg-k

Budur işte budurr!
aman allahımm süper bir şey bu.. benimde böyle bir oğluşum lsun işalahh..ne tatlı şey ya ben onun sarı kırmızı en büyük cimbombom dien dillerini yerimm :atki ;)

margo' Alıntı:
aman allahımm süper bir şey bu.. benimde böyle bir oğluşum lsun işalahh..ne tatlı şey ya ben onun sarı kırmızı en büyük cimbombom dien dillerini yerimm :atki ;)
Hatırlatırım sonra :)

İlk defa iddaadan "büyük" oynayıp kazanmaktır. :)

Yanında da 1'e 6 gibi saçma bir kupon yapıp onu da kazanmaktır. :P

maltepe merkez anadolu lisesini 34-31 yenmektir ;)

cem abiyle tanısmaktir 8)

ortadoğu kolejini 56-13 yenmektir. :okey 8)

Liseliaslan ile cemkaradeniz'i aynı ortamda yanyana olmalarına rağmen tanıştırmayı unutmaktır :oops:

ÖNCE feneri YENMEK DAHA SONRADA SEWDİĞİNE KAVUŞMAK İÇİN BEKLEMEKTİR !!!

cemkaradeniz' Alıntı:
ortadoğu kolejini 56-13 yenmektir. :okey 8)

hala yanarım bide oynamadıgıma ama iyi 1 takımı var üsküdarın ayrıca 2 pivotumuzda yoktu fakat mazeret bile olamaz(ayrıca ikiside takımdan kovuldu :ehue )maltepe macinin yarısını bile oynayamadık ama zaten favori üsküdardı ..önümüzdeki ilce maclarına bakıcak yeni kadromuzla --üsküdarada yolunda basarılar

not:ben bu kadıkoy anadolunun salonu kadar kotu saha gormedim yahu!!!1

Geri