• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
ne olursa olsun hayat güzeldir diyebilmektir...
nedir.. ne değildir ki..
ÖNDER dir mesela.. bunca insana bu kadar güzel belki saçma ama eglenceli şeyler yazdıran insandır.. :muhaha

kış geldi kış...! ötesi Nedir...?

..aglamaktır korkudan,korku ölümden değildir,kalanlara tasalanmaktandır aslında..

yalnızlıktır,sıkıntıdır,anlatamamaktır derdini ve içine kapanmaktır

sevdiğinle göz göze gelmektir...

Şu kar hemen tutsa da tatillere erkenden başlasak diyebilmektir...
Yeni okulundaki ilk sınavının kötü geçmesidir...

İnternet kafede, arkadaşının "Ne olacaksınız?" sorusuna, iştahla "Ben teröristim." diyebilmektir. :kop Counter Strike olayına başlarken...

ardayla yanyana çekilmiş bir fotoya bakıp hüngür hüngür ağlamak istemekdir :D:D

margo' Alıntı:
ardayla yanyana çekilmiş bir fotoya bakıp hüngür hüngür ağlamak istemekdir :D:D

Song amcaya cok tahnk you dedıkden sora acaıpce bakıp sırtımı sıvazlaması nedır :D:D:D

Uzun zaman sonra baskette iki maçta birden kazanmak ve güzel olaylar görmek...

Önder Abiyi Mutlu ve Sakin Görebilmektir :shock: :ehue

90 +da interin kazanmasının üstüne
Dk. 88. de Barcanın galıbıyet golunu atıp kuponların tutmasının sonrasında gelecek parayla Aslan bayragının parasını cıkarmaktır ...

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Dk. 88. de Barcanın galıbıyet golunu atıp kuponların tutmasının sonrasında gelecek parayla Aslan bayragının parasını cıkarmaktır ...

aynı şekilde.... :P

sevgilinle deniz kenarında (tercihen kordon) yürürken bir anda bardaktan boşanırcasına yağmurun başlamasıdır...

Bahtsizbedewi' Alıntı:

:)

Aynen aynen. :P

Bayrak olayı değil; ama maddi kısım bakımından sevindirici. :)

blogumu takip eden insanların varlıgıdır .. ehehehe..demekki boşa yazmıorum..hoşuma gidioo..
beni izleyin anacımm ehehe :kop

yarın sabahki okul macini oynamak ardindan (kadıköy anadolu )caddeye gitmektir ;)

liseliaslan' Alıntı:
yarın sabahki okul macini oynamak ardindan (kadıköy anadolu )caddeye gitmektir ;)
Yarın maçınız kaçta kimle? Bir de sen hangi okul takımındasın, Ortadoğu gördükçe Ankara sanıyordum.

Sabahın 7 sinde 3 farklı noktaya 3 er kişi dikip 9u 11 gece 3 kişiden de biletleri aldık mesajını okuyup en rahat KADIKÖY deplasman biletini Gruba almaktır :atki

X'in futbol'dan zerre çakmadığını anlamak demektir :D

Geri