Nevriye Yılmaz

Hazır Esmeral'de bırakıyormış, 1 yıl daha devam etmesi bizim için çok büyük avantajdır.

Nevriye burayı okuyorsan KAL KIZ TAKIMDA. İNANDIK SANA BE KIZ.

Bugün şampiyonluk sonrası sohbetlerde sık sık bahsi geçti.Euroleague şampiyonluğunu bizle yaşamış olması,son sezonunda Ekrem Memnun-Derya Özyer ikilisiyle buluşur buluşmaz ortalığı süpürmesi sırf bizi değil kendisini de hayata dair düşündürüyordur.Sert geçişlerle dolu bir kariyere sahip oldu.Galatasaraylılığını yorumlamak bende saklı kalsın fakat oynadığı takım için büyük karakter.Bu sezonki emeği için teşekkürler.

Basketbolu bırakınca mutlaka teknik ekipte faydalanmalıyız ondan.

Berkay Yaman;n890090' Alıntı:
Basketbolu bırakınca mutlaka teknik ekipte faydalanmalıyız ondan.

Kesinlikle katılıyorum, çok da yakışır kendisine :) Tabii, mevcut sistemsiz ve adam kayıran ortamda bulunmak istemezse kimse için şaşırtıcı olmaz.

Bazen orta mesafeli atışları için aşk şarkıları yazasım geliyor. Bugüne kadar yazmamışsam bunun sebebi yine Nevriye'nin muazzam basketbol oyunculuğunda değil, benim yeterince yetenek sahibi olamamamda.

Çok sinirli. Son maçta da var mevzusu o bize kalsın. Ama biraz dizginlemeli kendini. Onu sevdiğim için diyorum bunları. Zaten basketbolu bırakacak sanırım (Keşke bırakmasa) ama günlük hayatında da o sinir onu yıpratır. Ama takımı da o hırsıyla ileri taşıyor. Gerçek bir lider Nevriye. Sanırım Türkiye'de kadın basketbolu ile ilgilenen herkesin de bu konuda fikri aynırdır. :)

Kariyerinde sayısız kupa ve madalya var, sanırım tüm rekorlar ondadır bu alanda. Gelmiş geçmiş en değerli Türk bayan basketbolcusu, 1 sene daha oynamalıdır.

3 sene önce Galatasaray'a tekrar geldği günden beri en beğendiğim oyuncuların başında geliyor. Kendi açımdan maalesef tribünde kendisine destek olamadığım için üzgünüm. Galatasaray'a Euroleague şampiyonluğunu getiren ekibin en sağlam, en hırslı en yetenekli bireyi.. Teşekkürler Nevriye.

Geldiğinde bu formu hatırlıyorum da baya sallanmıştı hakkında. Ama hepimizi yanılttı. İlk sezonki sakatlık dışında hiç geri adım atmadı. Çok iyi işler çıkardı. Sahada oluşu arkadaşlarına müthiş bir güven veriyor. Eline yüreğine sağlık Nevriye...