Nevriye Yılmaz

11 dakıka,8 sayı 5 ribaunt ve yanılmıyorsam 2 asist !! Kendisinden pek haz etmem,gelmesini de istemezdim. Ama onun böyle katkı vermesi,finalde Fenerbahçe'ye karşı olan seviyemizi bence eşitlettirecektir. Boyl devam eder inşaAllah...

İnşallah oynamaya devam edip final serisinde özlenen katkıyı verir. Bu sayede bütün bir sezonun fiyaskosunu da unutturabilir.

Maç sonu Murat Özyer, Nevriye'nin gelecek maçlarda oynayabileceğini ve onun da oynamak için çok istekli olduğunu söyledi. İnşallah oynar ve katkı verir.

Eğer sizin içinde bir mahsuru yoksa Nevriye hanım Bahar'ın durumuda malum, bu akşam sizi sahada görmek isteriz.

Bu maçta oynamayacaksa hangi maçta oynayacak acaba.
Yemişim sakatlığını. Çıksın oynasın aslanlar gibi. Yatarak aldığı milyoncukların hakkını versin bi zahmet.

Eger yonetime yakin abilerden, ozellikle Mithat abi,
Murat Ozyer'e sorsak Nevriye'nin parasi hic 4 ay aksadi mi?

Ablacim bize borcun var. Ve borcu ancak bizi pazar günü şampiyon yaparak kapatabilirsin ancak. İyiydin bugün eyvallah ama olmak zorundasin. 1 sene boyunca yattin. 1 maç daha böyle oyna. Bize kupa kazandir. Oyle borcunu ôdemis olursun. Bugünkü oyunundan dolayi tebrikler...

Postacı :) Posttan yakaladı mı affetmiyor gerçekten. Ki attığı üçlük extrası oldu. Bİr de bana epey güzelleşmiş geldi :)) O kadar sahip çıktım sağolsun yanıltmamaya devam ediyor:)

Bugünün fark yaratanıydı. Son maça da bu kadro ile çıkarız. Savunma dozajını biraz arttırdığımızda Ne Sancho ne Wauters ne de Nevriye'yi tutamıyorlar. Bugün şampiyon olmalıydık aslında son 2 maçı görünce. Ama belki de evlerinde yenmek daha keyifli olur ...