Nevriye Yılmaz

Yatırım devam etse bence o da bırakmayabilirdi, gidip BGD'de oynamaktansa zirvede bırakmaya karar verdi heralde Nevriye Yılmaz, Türk basketbolunun tartışmasız en büyük yıldızı erkekler dahil.
 
Biraz ilgi, alaka ve hak ettiği saygı gösterilerek ikna edilebileceğini düşünüyorum ben hala. Ama muhtemelen saygıdeğer yöneticilerimiz para harcamama düşüncesindedirler.
 
Türk Kadın Basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu Nevriye Yılmaz, sporculuk kariyerine son noktayı koydu. Kendisine verdiği tüm emekler için sonsuz teşekkürler! Umuyorum ki antrenörlük kariyerinde de bizimle olur, oyuncuların ondan öğrenecekleri çok şey var.

Şunu da net bir şekilde söyleyebiliriz ki, eğer 1-2 yıl erken keşfedilmiş olsaydı Avrupa'da Lauren Jackson'ın esamesi okunmaz olurdu.

Yolun açık olsun Nevriye Yılmaz!

CvbwBVAWIAAwWA7.jpg
 
Şanslı nesiliz ki onu izleyebildik. Gönül isterdi ki bir süre daha devam etsin ama kararına saygı duymak lazım. Umarım güzel bir jübile ile veda ederiz ve kendisini basketbol şubemizde görürüz.
 
Efsane kelimesinin en fazla yakıştığı sporculardan şüphesiz. Çok güzel anılarımız, unutulmayacak yaşanmışlıklarımız var Nevriye. Gönül isterdi 1 sene daha kal ancak seneye yine kal derdik bu sefer:) O sert bakışlarını, her maç pota altını domine etmeni, orta mesafelerini, İpekçi'den yükselen "Nevriyeeee Yılmaaaaaz" seslerini çok özleyeceğiz. Kadın basketbol ülkemizde gereken ilgiyi göremese de senin bizim gönlümüzdeki yerin çok sağlam merak etme. Her şey ama her şey için teşekkürler bize dönerek takımın çehresini değiştiren efsane kadın. Hoşçakal.. :(:(
 
Türk kadın basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu, Avrupa kadın basketbolunun da gördüğü en iyi oyunculardan birinin vedasına şahit olduk, bize ve Türk kadın basketboluna yaptığın hizmetlerden dolayı sonsuz teşekürler Nevriye Yılmaz. Yolun açık olsun...
 
Ne şanslıyız ki Türk Basketbol tarihinin en büyük sporcusunu defalarca kez canlı canlı izlemek nasip oldu. Türk spor tarihinin kulüpler bazında kazanılmış en büyük kupası onun ellerinde havaya kalktı. Adını defalarca kez İpekçi'de haykırabildik. Herşey için teşekkürler Nevriye, Türkiye basketbolda en büyük ismine veda ediyor. Oyuncu olarak sana veda etsekte, şube olarak etmememiz gerekiyor. Yolun açık olsun.
 
Nevriye Yılmaz: Marina Malkovic ile antrenörlük hayatıma başlamak istiyorum.Kulüpten de onay gelirse Galatasaray'da çalışmaya başlayacağım.Belki ilerde A Milli takımın baş antrenörü olabilirim.

Kaynak: Galatasaray Basket
 
Bizim Nevriye'nin kapısında yatmamız gerekirken kulüpten haber beklemek nedir yahu? Umarım bir aptallık yapıp hayır diye bir cevap gelmez deliririm.
 

Üst