Nevriye Yılmaz

Geçmiş olsun Nevriye.

Bu durumu bilip de bu transferi yapanlar herhalde oynamayacağı dönemlerdeki ücretini kendi ceplerinden verir artık. Zira Nevriye Fenerbahçe ile Ocak ayından itibaren geçerli olacak bir sözleşme istemişti!

1.5 ay deniliyor. Doğruysa kasım ayı ilk haftasında takıma katılır. Ben sakat olarak bize geldiğini düşünmüyorum zira sakat olsa milli takımda uuzn süreler alamazdı etkili de oynadı.

1.5 ay deniliyor. Doğruysa kasım ayı ilk haftasında takıma katılır. Ben sakat olarak bize geldiğini düşünmüyorum zira sakat olsa milli takımda uuzn süreler alamazdı etkili de oynadı.

Elif hn.Nevriye bize sakat transfer oldu çünkü fenerle anlaşamamasının sebebi olimpiyatlardan sonra ameliyat olacağını vede ocak ayından itibaren oynayabileceğini belirtmesidir.Yoksa zaten fener bırakmıyordu,olimpiyatlarda iğneyle oynadı ve takım idmanlarına katılmadı düz koşu yaptı.Şimdi kimse buna bahane aramasın biz çok fena kazık yedik.Nevriye 32 yaşında 500.000 euro para etmez zaten sağlıklı olsada etmez.Nevriye 1.5 ay sonra ufak ufak egzersizlere başlayacak ve ancak ocak ayında sahalara döner.Nevriye'yi ameliyat eden hoca Azmi HAMZAOĞLU florace nigtingale hastanesinde zaten orda oldu ameliyatı,13 sene öncede o ameliyat etmişti.Belindeki fıtığı tamamen temizlediler ancak 2 adet daha fıtık olduğu söyleniyor.doktor orda hastane orda gerisi ya bana inanın yada siz araştırın.

Şu zamanda 500.000 euro'yu çokmu önemsiyorsunuz ? Riera ve Baros'un aldıkları paranın 10'da 1'i. Önemli olan play-offlar ligin başında olmasada olur. Umarım iyi bir şekilde döner iyi bir şekilde dönmesede ölüsüde yeter..

Şu zamanda 500.000 euro'yu çokmu önemsiyorsunuz ? Riera ve Baros'un aldıkları paranın 10'da 1'i. Önemli olan play-offlar ligin başında olmasada olur. Umarım iyi bir şekilde döner iyi bir şekilde dönmesede ölüsüde yeter..

Eğer senin takımındaki,en pahalı yerli oyuncu 450.000 tl alıyorsa ben 500.000 euroyu önemserim,verdiğiniz örnek abesle iştigal,futbol takımının bütçesi ne kadar,geliri ne kadar bayan basketbolun bütçesi ne kadar geliri nekadar mukayeseyi buna göre yapın.Yazmak için sırf muhalefet olmak için yazmayın bana içi dolu yazın ki!!! gerçekleri konuşalım.

Nevriye'nin bu kadar mesnetsiz ve acımasız eleştirilmesi onun ne kadar büyük bir basketbolcu olduğunu bir kere daha ispat ediyor. Bugün biliniyor ki tüm şubelerin ana gelir kaynağı futbol şubesinden gelmektedir ki bu konuda Riera ve Baros örneklerine aynen katılıyorum.

Basketbol şubesine verilen taraftar desteğini gucumuzsizsiniz.com'a girip satılan kombinelere bakarak görebilirsiniz. Önce bunları konuşalım. Nevriye'nin sakat olarak alınıp bu aylarda ameliyat planlamasının olmasının yönetimce bilinmesi kadar da doğal birşey olamaz. Eğer eleştirilen bu ise aynı doğrultuda Fowles neden ocakta geliyor, Tamika neden hep 2. yarılar geldi, bunları da masaya yatırmamız lazım.

Nevriye'nin yaşına gelince: Son derece normal bir yaşta. Avrupa'da 39-40 yaşında adamlar futbol oynuyor, acaba biz mi çok akıllıyız?
Nevriye gerçekten çok profesyonel yaşayan biri. Sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en iyi basketbolcularından. Yanılmıyorsam Avrupa şampiyonasında ilk beşe seçilmişti.

Eğer Kobe Galatasaray'a 36 yaşında dahi gelmiş olsa ovvvv vavavavv deyip ağzımızın suyu akacaktı.

Ülkede bir genç(!) hastalığıdır gidiyor, birisi azcık tecrübeli yaşına geldi mi yaşlı, moruk diye kenera atılıyor.

Avrupa da ise yetişmiş insanlar akıl ve beden sağlığı kaybolmadıkça sonuna kadar değerlendiriliyor.

En basit örneği ManU kardosunda oynayan oyuncu/oyuncular.

Nevriye'nin birkaç basit lig maçında oynamaması hiç önemli değil. Nevriye asıl play-off'larda ve kalırsak 8'li finallerde lazım.

Nevriye'nin sonuna kadar yanındayız!

Murat Özyer'in Nevriye ile ilgili açıklamalarını okudum; resmen Nevriye'nin sakat geldiğini söyleyenlere cevap vermek istemiş ama az çok takip eden herkes Nevriye'nin belinden sakat olduğunu bilir. Para konusuna takılmıyorum ben de gelir-gider ekonomi işleri beni ilgilendirmez bir de birbirimize girmenin alemi yok. Nevriye'nın dışında 450 bin tl alan oyuncun Nevriye'nin kalitesine ne kadar yakın öyle bakın bir de konuya. Gelir-gider ilişkisi yöneticilerin işi gücümüz yetiyor ki almışız...

Mithat Bey herşeyi sadece sizin bilmenize şaşırmıyorum diğer üyeler boş insanlar zaten. Bu takım dünyalar kadar para kaybetmiş yanlış oyuncu seçimleri yüzünden kaçan oyuncular yüzünden vesaire Nevriye'ye verilen para devede kulak. Neyse uzatmaktan yana değilim umarım Nevriye iyi bir şekilde döner ve farkını ortaya koyar. Ha bu arada iyi dönerde takımımıza katkısı olursa ''Mithat Bey'' ben demiştim felan diye laf sokmam ama kötü dönerde katkısı olmazsa siz demiştim diyebilirsiniz, ben bunlara takılmıyorum :D

Nevriye'nin bu kadar mesnetsiz ve acımasız eleştirilmesi onun ne kadar büyük bir basketbolcu olduğunu bir kere daha ispat ediyor. Bugün biliniyor ki tüm şubelerin ana gelir kaynağı futbol şubesinden gelmektedir ki bu konuda Riera ve Baros örneklerine aynen katılıyorum.

Basketbol şubesine verilen taraftar desteğini gucumuzsizsiniz.com'a girip satılan kombinelere bakarak görebilirsiniz. Önce bunları konuşalım. Nevriye'nin sakat olarak alınıp bu aylarda ameliyat planlamasının olmasının yönetimce bilinmesi kadar da doğal birşey olamaz. Eğer eleştirilen bu ise aynı doğrultuda Fowles neden ocakta geliyor, Tamika neden hep 2. yarılar geldi, bunları da masaya yatırmamız lazım.

Nevriye'nin yaşına gelince: Son derece normal bir yaşta. Avrupa'da 39-40 yaşında adamlar futbol oynuyor, acaba biz mi çok akıllıyız?
Nevriye gerçekten çok profesyonel yaşayan biri. Sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en iyi basketbolcularından. Yanılmıyorsam Avrupa şampiyonasında ilk beşe seçilmişti.

Eğer Kobe Galatasaray'a 36 yaşında dahi gelmiş olsa ovvvv vavavavv deyip ağzımızın suyu akacaktı.

Ülkede bir genç(!) hastalığıdır gidiyor, birisi azcık tecrübeli yaşına geldi mi yaşlı, moruk diye kenera atılıyor.

Avrupa da ise yetişmiş insanlar akıl ve beden sağlığı kaybolmadıkça sonuna kadar değerlendiriliyor.

En basit örneği ManU kardosunda oynayan oyuncu/oyuncular.

Nevriye'nin birkaç basit lig maçında oynamaması hiç önemli değil. Nevriye asıl play-off'larda ve kalırsak 8'li finallerde lazım.

Nevriye'nin sonuna kadar yanındayız!

Fatih bey bilmediğiniz varsayarak,futbol şubesinin bir kuruşunu basketbola harcayamazsınız,verdiğiniz hiç bir örnek Nevriye olayı ile bağdaşmıyor,Nevriye kötü basketbolcu demedim bu haliyle Nevriye 500.000 euro etmez dedim.Sanırım aradaki farkı anlamışsınızdır!!! şimdi Nevriye'nin ameliyat olduğu bölge hariç 2 adet daha fıtığı var eğer erken bir zorlama daha yaparsa tekrar ameliyat olmak zorunda kız bu konuda sıkıntılı beni erken dönmem için zorlarlar mı ?diye yazınızda dediğiniz gibi akıl ve beden sağlığı Nevriye'nin beden sağlığı iyi mi sizce eğer siz 100.000 dolar için TAURASİ'sen vaz geçiyorsanız.Nevriye'ye verilen iki senelik 900.000 avroyu açıklamanız biraz güç.Sonunda bu foruma ne amaçla yazdığınızı da bilmek isterim.

Mithat Bey herşeyi sadece sizin bilmenize şaşırmıyorum diğer üyeler boş insanlar zaten. Bu takım dünyalar kadar para kaybetmiş yanlış oyuncu seçimleri yüzünden kaçan oyuncular yüzünden vesaire Nevriye'ye verilen para devede kulak. Neyse uzatmaktan yana değilim umarım Nevriye iyi bir şekilde döner ve farkını ortaya koyar. Ha bu arada iyi dönerde takımımıza katkısı olursa ''Mithat Bey'' ben demiştim felan diye laf sokmam ama kötü dönerde katkısı olmazsa siz demiştim diyebilirsiniz, ben bunlara takılmıyorum :D

Ramazan bey bakın daha önce yazdım Nevriye'yi ameliyat eden hocayı,ve hastaneyi araştırın siz salt söylenenlere inanıyorsanız,o sizin takdiriniz ben bu forumda hep önceden söyledim sizin gibi arkadaşlar hep muhalif oldu bana sonra sizde yaşayıp görürsünüz.

Murat Özyer'in Nevriye ile ilgili açıklamalarını okudum; resmen Nevriye'nin sakat geldiğini söyleyenlere cevap vermek istemiş ama az çok takip eden herkes Nevriye'nin belinden sakat olduğunu bilir. Para konusuna takılmıyorum ben de gelir-gider ekonomi işleri beni ilgilendirmez bir de birbirimize girmenin alemi yok. Nevriye'nın dışında 450 bin tl alan oyuncun Nevriye'nin kalitesine ne kadar yakın öyle bakın bir de konuya. Gelir-gider ilişkisi yöneticilerin işi gücümüz yetiyor ki almışız...

Murat ÖZYER Nevriye'nin idmanda sakatlandığını söylüyor hangi idman kız 20 gündür yatak döşek yatıyor yürümede bile zorlanıyor,dediği tarihte takım Bolu'da turnuvada idi,Nevriye nerdeydi.Ben söyleyeyim İstanbul'da genç takımdan erkek bir oyuncuyla idman yaparken sakatlanmış.O zaman şunu söyleyeyim siz ne düşünürsünüz bilmem ama buna kargalar bile güler

Nevriye'nin bütün bir sezon oynmaması umrumda bile değil öyle yada böyle play-off finali yapıyoruz. Ben bu sene şampiyonluğu istiyorum ve Nevriye'de finalde her maç özellikle Caferağa'da ya da yeni salonlarında bize sayı ve reabaund katkısı vermek zorunda.

Mithat Bey;

1.Madem bu kadar bilgi sahibisiniz, geçen yıl bayan voleybol takımı sponsorsuz oynadı. Nereden finanse edildi acaba?
2. Nevriye'nin o kadar para edip etmediğine karar verecek yetkinliği kendinizde nasıl buluyorsunuz?
3. "Sonunda bu foruma ne amaçla yazdığınızı da bilmek isterim." da ne demek? Siz kimsiniz ki bana bu soruyu yöneltiyorsunuz?

En azından sizigin gibi bir yerlerden sallayıp karıştırıcılık yapmıyorum.

Söylediklerinizin tamamı Andersen'e masal konusu olacak düzeyde şeyler !! Bir kerede olumlu konuşun!

Olaya bir de iyi tarafından bakalım Nevriye'nin sakatlandığını veya daha önce sakat olduğunun çok önemi yok şu andan itibaren bizimle sözleşmesi varsa bir an önce iyileşip tam olarak sağlıklı şekilde takıma katılması takım için daha hayırlı olacaktır. İdare edip iğneyle oynayacağına ameliyat olup tam olarak iyileşmesi en iyisi.
Ancak ben Nevriye'den hariç takım kurulumunda çok hata yapıldığını düşünüyorum. Mesela Fowles yine Ocak ayında gelecekse onu serbest bırakmalıydık. Yerine 2 oynayan bir yabancı alabilirdik.

Mithat Bey;

1.Madem bu kadar bilgi sahibisiniz, geçen yıl bayan voleybol takımı sponsorsuz oynadı. Nereden finanse edildi acaba?
2. Nevriye'nin o kadar para edip etmediğine karar verecek yetkinliği kendinizde nasıl buluyorsunuz?
3. "Sonunda bu foruma ne amaçla yazdığınızı da bilmek isterim." da ne demek? Siz kimsiniz ki bana bu soruyu yöneltiyorsunuz?

En azından sizigin gibi bir yerlerden sallayıp karıştırıcılık yapmıyorum.

Söylediklerinizin tamamı Andersen'e masal konusu olacak düzeyde şeyler !! Bir kerede olumlu konuşun!

1- ilk sorunuzun cevabı bayan voleybol takımına futbolun bütçesinden bir kuruş aktarılmadı aksi zaten suç.

2-Nevriye bu para etmez yetkinliğine gelince buna sizde olmayan Tecrübe,bilgi,birikim diyelim hani Murat ÖZYER'de olmayan!!!

3-Siz kimsiniz derken halatiruhiyenizi anlıyorum,gerilmenize gerek yok benim kim olduğumu araştırıp öğrenebilirsiniz, sizin masal diye gördükleriniz aslında gerçek ama bazen sizin yaptığınız gibi gerçekleri kabullenmek insana zor gelir,kendi uydurduğu hayal aleminde yaşamak ister.Sizin kişisel tercihiniz bu hayali yaşamak saygı duyarım.