Nevriye Yılmaz

Şöyle düşünmekte var fenerbahçe bizi hep Türk oyuncularıyla yeniyordu. Biz onların bana göre en önemli Türk gücünü aldık ve bize karşı oynayamayacak. Nevriye bizde oynasa da oynamasa da fenerbahçe büyük bir kan kaybı yaşadı. Nevriye oynarsa biz 2 adım önde oluruz oynamazsa yarım adım önde oluruz fenerbahçeye karşı.

Fatih bey yaşınıza hürmeten size giydirmiyorum,haddinizi aşmayın bence ama sizin bu foruma ne amaçla kimin güdümüyle yazdığınız hakkında şüpelerim artıyor.Benle fikirlerinizle ve düşüncelerinizle yazışacaksanız sıkıntı yok.Ama ben benim babam senin babanı döver kavgası yapmam.Size tavsiyem naçizane tanımadığınız kişilere laf atarken dikkatli davranın.

Ben Nevriye'nin, Murat Özyer'in bilimum birileri tarafından sevilmeyen kişilerin güdümüyle yazıyorum. Bana metni veriyorlar, bende buraya yapıştırıyorum. Hatta bu iş için para bile alıyorum. =))

mithat, senin yazdığın hiçbir yazıdan alıntı yaparak cevap yazmadım. Hatta bana bulaşan sendin, geçmiş yazılara bakarsan. Sende aynı yolu dene mutlu olursun. Yaran var ki gocunuyorsun Nevriye ya da Murat Özyer'le. Bence öncelikle sen en az onlar kadar profesyonel olmayı dene, biraz ağırbaşlı ol. Sana tavsiyem bu. Ayrıca benim yazılarımlarımdan alıntı yaparak seninle muhatap ızdırrabını bana yaşatma! İşine bak!

Nevriye'yi almak bence hata değil zaten bu sene amacımız ligi almak değil mi? Lig şampiyonluğu da önümüzde ki iki ayda belli olmuyor, ee o zaman sorun da yok.

Hala benim Nevriye'nin alınmasına karşı olduğumu sanan arkadaşlar var!!! Ben Nevriye'nin transferine karşı değilim,verilen paraya karşıyım siz 100.000 dolar için taurasi gönderiyorsunuz yarım sezon için 500.000 avro veriyorsunuz.Aradaki farkı anlaya bildinizmi arkadaşlar!!!

Hala benim Nevriye'nin alınmasına karşı olduğumu sanan arkadaşlar var!!! Ben Nevriye'nin transferine karşı değilim,verilen paraya karşıyım siz 100.000 dolar için taurasi gönderiyorsunuz yarım sezon için 500.000 avro veriyorsunuz.Aradaki farkı anlaya bildinizmi arkadaşlar!!!

İyi bir olay hakkında olumlu olmak yerine, tepkisiz kalmayı, kötü bir olayı ise sürekli birilerini suçlayarak, yerin dibine sokmaya çalışarak yorumluyorsunuz. Bunlar güzel şeyler değil.Taurasi kalmak isteseydi, tutulmayacak mıydı takımda? Taurasi'yi biz göndermedik, kendisi gitmeyi tercih etti.

İyi bir olay hakkında olumlu olmak yerine, tepkisiz kalmayı, kötü bir olayı ise sürekli birilerini suçlayarak, yerin dibine sokmaya çalışarak yorumluyorsunuz. Bunlar güzel şeyler değil.Taurasi kalmak isteseydi, tutulmayacak mıydı takımda? Taurasi'yi biz göndermedik, kendisi gitmeyi tercih etti.

Furkan kardeşim ben iyi bir olaya asla tepkisiz kalmam,hani bir ata sözü vardır yiğidi öldür ama hakkını ver diye o hesap.Taurasi'nin kalmak istemediğini kim söylüyorsa yalan söylüyor,ben bizzat konuştum neden ayrıldığı konusun da tamamen maddi olduğunu söyledi.Ben birilerini suçlamıyorum bir kişiyi suçluyorum vede son derece haklıyım.Tabi sen farklı düşünebilirsin ancak bu gerçekleri dğiştirmiyor malesef.

Taurasi maddi sebeplerden ayrıldı. Nevriye' ye bu kadar parayı verip Taurasi' ye yüz bin dolar fazla vermeyerek gitmesine sebep oluyorsak orada bir düşünmek lazım. Bunu yapan da tabiki Murat Özyer değil. O zamanki şube yöneticileri.

Ne yanlış mı okudum Taurasi yi 100bin dolar fark yüzünden mi kaçırdık lütfen şaka diyin gerçekten buna neden olanlar acilen Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılmalı aklından ve ya Galatasaraylılığından süphe ederim .