Ocakta tam olark dönecek .
Taurasi maddi sebeplerden ayrıldı. Nevriye' ye bu kadar parayı verip Taurasi' ye yüz bin dolar fazla vermeyerek gitmesine sebep oluyorsak orada bir düşünmek lazım. Bunu yapan da tabiki Murat Özyer değil. O zamanki şube yöneticileri.
Fener'in önemli bir kozunu elinden almışız gibi de görünmüyor. Kazanmaya devam ediyorlar...Hâlâ bu formayı giymesini istemiyorum. Tamam yetenekli ve kaliteli bir oyuncu olabilir. Ama onca yaptığı şeyden sonra çok soğuk geliyor bana. Fener'in önemli bir kozunu elinden aldık. Eyvallah,tamam ama sadece bechte otursun yeter bundan sonra.
Hâlâ bu formayı giymesini istemiyorum. Tamam yetenekli ve kaliteli bir oyuncu olabilir. Ama onca yaptığı şeyden sonra çok soğuk geliyor bana. Fener'in önemli bir kozunu elinden aldık. Eyvallah,tamam ama sadece bechte otursun yeter bundan sonra.
Bizim ligde ki takımları yensinler bir zahmet keza El'de doğru düzgün bir takımla oynamadılar ona rağmen birde mağlubiyet aldılar. Nevriye hem milli takım hem de FB için önemli bir güç, güçtü bunu inkar etmek anlamsız olur.Fener'in önemli bir kozunu elinden almışız gibi de görünmüyor. Kazanmaya devam ediyorlar...
Git Ekrem Hoca'ya söyle oynatma onu bench'te otursun yeter diye. Belki dinler seni. Artık Galatasaray forması giyiyor ondan isteğimiz verebileceği maksimum katkıyı vermesi. Bize önemli güç katacağına inanıyorum. Bırakalım bu tartışmaları.
Bu forumda neden düşûncelere saygı gösterilmiyor ? Her bir başlıkta bir tartışma ortamı var. Düşünceme katılmayabilirsiniz ama saygı duymakta zorundasınız. Forumun kalitesi düşmesin. Türkiye'de ki en iyi basketbol formunun üyeleriyiz. Birbirimizi eleştirmek yerine bırakında bu forumda bulunmamızın şerefini ve keyfini çıkaralım.