Nevriye Yılmaz

Koşulara başlayan Nevriye Yılmaz aralık ortasında takımda forma giymeye başlayacak...

Nedense onu Galatasaray forması altında izlemeyi çok istiyorum.

Fenerbahçe yerine bizde oynadığı için bağırmışlardır sanırım. Oynadığı (!) için. :)

Hâlâ bu formayı giymesini istemiyorum. Tamam yetenekli ve kaliteli bir oyuncu olabilir. Ama onca yaptığı şeyden sonra çok soğuk geliyor bana. Fener'in önemli bir kozunu elinden aldık. Eyvallah,tamam ama sadece bechte otursun yeter bundan sonra.

Taurasi maddi sebeplerden ayrıldı. Nevriye' ye bu kadar parayı verip Taurasi' ye yüz bin dolar fazla vermeyerek gitmesine sebep oluyorsak orada bir düşünmek lazım. Bunu yapan da tabiki Murat Özyer değil. O zamanki şube yöneticileri.

Cidden büyük üzüntü duydum bu haberden. Allah ıslah etsin bu duruma neden olanları. Gerekseydi ultrAslan olarak biz toplayıp verirdik parasını ya. Yöneticilerin hepsi aynı. Al birini vur ötekine. Şu takımda Taurasi olsaydı neler yapabileceğimiz düşünebiliyor musunuz ? Gece gece bunu öğrenerek moralim fena bozuldu...

Hâlâ bu formayı giymesini istemiyorum. Tamam yetenekli ve kaliteli bir oyuncu olabilir. Ama onca yaptığı şeyden sonra çok soğuk geliyor bana. Fener'in önemli bir kozunu elinden aldık. Eyvallah,tamam ama sadece bechte otursun yeter bundan sonra.

Git Ekrem Hoca'ya söyle oynatma onu bench'te otursun yeter diye. Belki dinler seni. Artık Galatasaray forması giyiyor ondan isteğimiz verebileceği maksimum katkıyı vermesi. Bize önemli güç katacağına inanıyorum. Bırakalım bu tartışmaları.

Nevriye ile ilgili yapılan anlamsız eleştirilerin, duygusal yaklaşımların karşı tarafın ekmeğine yağ sürdüğünün farkında mıyız? Antlaşma imzalanmış ve bizde oynayacak. Ayrıca bu kız Galatasaraylı. Bu yaklaşımların da Nevriye'yi etkiyeleceğini sanmıyorum. Bugün çingene dediğimiz Angel gelse sanırım herkes sevinir. Aslında zamanında taraftar tarafından bir bayana yapılan (her ne olursa olsun) ana avrat küfürleri hatırlayıp üzülsek daha iyi olacak sanırım.

Fener'in önemli bir kozunu elinden almışız gibi de görünmüyor. Kazanmaya devam ediyorlar...
Bizim ligde ki takımları yensinler bir zahmet keza El'de doğru düzgün bir takımla oynamadılar ona rağmen birde mağlubiyet aldılar. Nevriye hem milli takım hem de FB için önemli bir güç, güçtü bunu inkar etmek anlamsız olur.

Tabi ki destek olacağız, sadece daha hiç bir şey görmeden bu taraftar seninle gurur duyuyor denmesi garibime gitti. Böyle basitleşmemeliyiz.

Git Ekrem Hoca'ya söyle oynatma onu bench'te otursun yeter diye. Belki dinler seni. Artık Galatasaray forması giyiyor ondan isteğimiz verebileceği maksimum katkıyı vermesi. Bize önemli güç katacağına inanıyorum. Bırakalım bu tartışmaları.

Bu forumda neden düşûncelere saygı gösterilmiyor ? Her bir başlıkta bir tartışma ortamı var. Düşünceme katılmayabilirsiniz ama saygı duymakta zorundasınız. Forumun kalitesi düşmesin. Türkiye'de ki en iyi basketbol formunun üyeleriyiz. Birbirimizi eleştirmek yerine bırakında bu forumda bulunmamızın şerefini ve keyfini çıkaralım.

Bu taraftar seninle gurur duyuyor diye bağırıldıysa, yazık. Hemde ne yazık. Bu taraftar bu profile ne zaman geldi anlamak zor.
Tamam destek olalım, formamızı giyecek denmesi güzel birşey ama, gurur duymak nedir ya?
Kaldı ki şahsen hiçbir şekilde destek olmam ve bağırmam kendisi için. Benim için bu formayı giyecek olması utanç kaynağıdır.

Nevriye aslen GS'lidir..Turkiyenin en ozel oyuncularindan..3 sene daha winner seviyede oynar..Bugun Galatasaraya Quaresmada gelse,Oguz Savas'ta gelse sorun degil.Profesyonel olduktan sonra sorun yok.

Bu forumda neden düşûncelere saygı gösterilmiyor ? Her bir başlıkta bir tartışma ortamı var. Düşünceme katılmayabilirsiniz ama saygı duymakta zorundasınız. Forumun kalitesi düşmesin. Türkiye'de ki en iyi basketbol formunun üyeleriyiz. Birbirimizi eleştirmek yerine bırakında bu forumda bulunmamızın şerefini ve keyfini çıkaralım.

Artık Nevriye Yılmaz konusu sıkmaya başladı. Tekrar tekrar aynı şeyler yazıp duruyoruz. Herkesin görüşü kendine ve saygıda duyuyorum. Ama mesajında şunu anlamdım sadece bench'te otursun yeter ??? Nevriye şu takımda en fazla para alanlardan birisi ve biz bunu bile bile bench'te mi oturtacağız ? Aksine ondan daha fazla katkı almalıyız.

Nevriye'yi sevmeyebilirsiniz, hatta bazıları için utanç kaynağı bile olabilir ama bu saaten sonra saygı duymalısınız. Çünkü bizim formamızı giyecek. Utanç kaynağı demişken şubedeki basitesiz yöneticiler içinde böyle düşünüyormusunuz ?

Hayır, zira onlar basiretsiz olabilir ama profesyonellik kisvesi altında düşmanlık yapıp sonra kürkçü dükkanına dönmediler.
Sadece basiretsizler, istifa etmeliler evet ama utanç kaynağı değiller.
İkisi farklı.
Ama saygı konusuna katılıyorum bu saatten sonra bize düşen saygı duymak.

Açıkcası yıllardır Nevriye mevzusu nedir diye sordum net yanıt alamadım hiç. Ama BJK maçında Nevriye'ye " Bu taraftar senninle gurur duyuyor" dendiğinde çok güldüm. Nevriye sanırım benden daha fazla şaşırmıştır. Sevmenizi sevmemenizi anlarım da GS formasını daha üzerine geçirmemiş daha ortaya bir şey koymamış biriyle gurur duymak üstelik bunu derken benim adıma da konuşmanız şaşırtıcıydı. İnşallah gurur duyarız onunla ama şu an bunu demek inandırıcılığı da kaybettiriyor.

Oyununu ise oalbildiğince iyi oynayacağına eminim. Son yaptığı röportajda güzel kelimeler kullanmış laf arasında. Ve arkadaşlarının emeklerinin farkında ve takıma girerse o emeklere "artı" katkı yapacağına eminim

Kimse söyleyeceklerimi yanlış anlamasın. Nevriye Yılmaz ile ilgili hiçbir düşmanlığım yoktur ve bu düşüncelerimi de programı izledikten sonra yazacaktım ama polemik yaratmak istedim.

Lig tv 3'de Hayatım basketbol programında Fenerbahçe kariyerine akıttığı gözyaşı sonrası ben de Galatasaray formasını giymemesi taraftarayım. Dolar ve Euro'lar için bende kolaylıkla ağlayabilirim. 7 sene hizmet edip 7/7 lig şampiyonluğu yaşadığın bir takımı bırakıp programda göz yaşı dökmek bana profesyonelce gelmiyor. Ben profesyonel değilim, sadece Galatasaray'lıyım bundan da gurur duyuyorum. Bu formayı giymene sıcak bakardım ama o göz yaşlarından sonra değil. Benim kalbime, sevgime dokunur aldatılmak.

Nevriye Yılmaz'ı gören duyan var mı renktaşlar ? Sezon başladığından beri yok , takımın iyi kazanan oyuncularından e malum nereden alınıp getirildiği nedir bu işin iç yüzü ? Tam sakatlığı nedir Nevriye Yılmaz'ın bilen var mı ? Neredeyse 2013'e giriyoruz Nevriye Yılmaz yok. Ya sabır diyorum ne diyeyim...