.
Kerem SEÇER' Alıntı:Tekrar tekrar aynı şeylerin yazılması üzerine bir açıklama yapmak gerekti sanırım. Bazı iletilerin de silindiğini göz önüne alırsak;
Kimse bu maç için Nilay'ı suçlamadı. Ne şu anki yazılarda ne de silinen iletilerde. "Suçlanacak en son oyuncu" demeniz birşey ifade etmiyor kısacası.
Sadece Nilay'a sevgi gösterisinde bulunulmasına bir tepki verildi. Olay budur.
kalın harflerle gösterdiğim bölümü ben hiç bir yazımda demedim. Ama ısrarla yaşım 18 diyorsan 03 ve 04 lü yıllarda maçlara gitmiş olman biraz daha zor ihtimaldir. Benim gördüklerim de googlden bulamayacağına göre bilgin subjektif olaylarda biraz daha sınırlıdır. esra GS'da sevdğim oyunculardandır. onun hakkında bişi demek istemiyorum. Ama Esra'nında topluca tezahurat yaptığını biliyorum..Gazanfer Tosun' Alıntı:Nilay'la Esra'yı aynı kefeye koyup daha sonra bana,bize siz bunları bilmezsiniz demek biraz garip olmuş.Nilay'ı neden istemiyor çoğu kişi?Zamanında yaşanan hindi bindi olayları,talihsiz açıklamaları vs.Esra'nın,Yasemin'in hatta Tuğba'nın ise böyle hareketleri olmuş mu hiç diğer takımlardayken?Olmamış.Herkesin tepki göstermesi bu yüzden işte.