3. ceyreğin sonuydu sanırım o atış ve gerçekten de atış ötes idiNilay KIZILOK' Alıntı:O sakatlanmasa alırdık macı. Cok iyi oynadı bugun.İlk devrenin sonunda attıgı 3'luk neydi oyle.
3. ceyreğin sonuydu sanırım o atış ve gerçekten de atış ötes idiNilay KIZILOK' Alıntı:O sakatlanmasa alırdık macı. Cok iyi oynadı bugun.İlk devrenin sonunda attıgı 3'luk neydi oyle.
[/quote:1goxbsez]Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Semih Ural":1goxbsez]Bu formayı giymesi bile skandal olan bir insan olduğu için maç başı 30 sayı 15 asist ortalamaları bile tutturmasının bir önemi yok.
Galatasaray forması giymenin kriteri iyi oyuncu olmak değildir gözümde. İyi bir karaktere sahip olmaktır önce.
Oğuz Uzun' Alıntı:Sühan (abi)-(yaşınızı görmediğim için bilmediğim için yazıyorum affola) sonuna kadar katılıyorum size, bugün mükemmeldi Nilay abla, takımın en iyilerindendi, mücadele etti hep o istediğimiz mücadele.. Helal olsun Nilay YİĞİT!
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Oğuz Uzun":675urbhc]Sühan (abi)-(yaşınızı görmediğim için bilmediğim için yazıyorum affola) sonuna kadar katılıyorum size, bugün mükemmeldi Nilay abla, takımın en iyilerindendi, mücadele etti hep o istediğimiz mücadele.. Helal olsun Nilay YİĞİT!
Alperen Kaplan' Alıntı:@Sühan Cem,
Az önceki arkadaşın belirttiği gibi yaşınız profilinizde görünmemekte, yaşınızı belirtmenizi rica ederek başlayayım sözlerime. Bunun yanında öyle bir konuşmuşsunuz ki gören de sanacak ki bundan önce defalarca kez sizinle tartışmaya girdik ve her seferinde sorularınıza yanıt vermeden tartışmadan kaçmışım.
Bunun yanında forumun şahsımla alakalı genel kanaatini bilmesem de başarısızlıklarda her daim bir suçlu bulup da ona sallayıp, egosunu tatmin eden bir insan olmadığımı düşünüyorum. Nitekim bu mağlubiyetin ardından da oyuncularımızın performansları ile alakalı olarak en ufak bir değerlendirme yapmadım, Zafer Kalaycıoğlu'nun büyük hataları olduğunu düşünsem de sıcağı sıcağına bazı şeyleri yazmanın doğru olmayacağını düşünerek sanırım Zafer Hoca ile alakalı olarak da forumda en ufak bir şey söylemedim. Geçen seneki mağlubiyetlerden sonra kime salladığımızı söylemeniz beni memnun eder, bunu da belirtmeden geçmeyeyim.
Nilay konusuna gelecek olursak, Nilay ile ilgili mesele Nilay'ın hırsı, oynadığı oyun vs. değildir. Bunu defalarca belirttik. Esra'dan bahsetmişsiniz, forumu biraz karıştıracak olursanız Esra ve Nilay arasındaki farkların da defalarca yazılmış olduğunu göreceksiniz.
Saygıyla...
@Oğuz,
Kerem Abi bambaşka bir şeyi anlatmaya çalışmış orada.
Sühan Cem' Alıntı:eğer senin yaşın yazdığı gibiyse zaten senin esra şencebe hakkında bir şeyler bilme ihtimalinde yok.
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Sühan Cem":3i250x38]eğer senin yaşın yazdığı gibiyse zaten senin esra şencebe hakkında bir şeyler bilme ihtimalinde yok.
Nilay KIZILOK' Alıntı:Alperen'i iyi tanırım. Yaşı genç de olsa basketbolu iyi bilen nadir gençlerdendir. Ara ara birbirimizin bloguna da yazarız. Hayatta en sevmediğim şey bir insanın sırf yaşı küçük diye sen onu nerden bileceksin vs. denmesidir. Benim kuzen 13 yaşında bayan çoğu yaşıtından daha iyidir GS bilgisi. Burda sırf büyüklerden birşey öğrenilmiyor. Yaşı bizlerden küçük arkadaşlarımızdan da yeri geldiğinde birşeyler kapabiliyoruz.
Konunun özüne gelirsek Nilay bugün suçlanacak en son adamdır.