Kerem SEÇER' Alıntı:Geçen sene "NTV Dışarı" dedik bu sene üzülüyoruz. Garip.
NTV'yi kaybettiğimize mi yoksa maçları izleyebilmek için decoder alacağımıza mı üzülüyoruz :?
Kerem SEÇER' Alıntı:Geçen sene "NTV Dışarı" dedik bu sene üzülüyoruz. Garip.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":2eyewaue]Geçen sene "NTV Dışarı" dedik bu sene üzülüyoruz. Garip.
A-Grubu ne derseniz?Yayın haklarını almaya hak kazanan televizyon kanalı/medya grubu, tercih ettiği taktirde
ve TBF?nin işbu TVD?de belirttiği esaslar dahilinde BBL müsabakalarını, sezon öncesi
TBF?nin yazılı onayını alarak, kendi yayın grubu içerisinde bulunan bir (1) (A-Grubu) veya
en fazla iki (2) TV kanalında canlı olarak naklen yayınlayabilir. Bu iki TV kanalından en az
bir tanesinin işbu TVD?de ?A-Grubu? olarak tanımlanan bir kanal olması gerekmektedir.
A-Grubu Kanal : TBF tarafından kabul edilen, imajı ve izlenirliliği yüksek,
anten, uydu ve Kablo-TV platformlarının en az ikisi üzerinden
yayın yapabilen şifresiz ve ulusal kanalları,
Kutay Çamcı' Alıntı:İhale şartnamesinde maçlar şifreli kanaldan yayınlanmayak diye bir madde yok mu idi ?
İyi de Eyüp Abi sende Digitürk varda ya olmayanlarda.Biz maçları nerden izleyeceğiz.En azından şifresiz olarak DSPOR dan verseler.En azından uydudan DSPOR dan izleriz.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar anlaşmanın nasıl olduğunu öğrenmeden hemen eleştirmeyelim, önce görelim diyorum!
Ntv meselesine gelince, neden üzülüyoruz anlamadım, Fenerbahçe holiganı F.Şahenk'in Ntv si, fb ye yeterince maşalık yapmadımı????
Ne çabuk unuttuk geçen seneki fb maçını, kendi görüşüm çok güzel olduğu yolunda!
Hüseyin Karaçil' Alıntı:skytürk alırsa iyi olabilir.yayınlayacak bişey bulamayıp haftada 4-5 tane maç verir o kanal.ama yorumcularını beğenmiyorum.