Burak Barut' Alıntı:
Ntv geçen sene 30 maçta 20'sini verdi.Bizim eleştirimiz Ntv'ye mi yoksa yorumculara mıydı ?
benim eleştirim; fenerbahçeli celal pire....
benim eleştirim; sabah kuşağında gazete manşetlerini okuyup sadece fenerbahçeyle ilgili haberleri okuyan spikere...
benim eleştirim; fener bi transfer yaptığında tüm gün yapılan transferle ilgili klipler verilmesine...
benim eleştirim; yazılan her köşe yazısında sadece feneri övüp galatasarayı küçümseyen yazarlar bulup sürekli tekrarlanmasına...
benim eleştirim;adını sanını duymadığım antu muhabbeti yapan yazarlara galatasaray yorum yaptıran yapıya...
benim eleştirim; fbtv ile ortak yayına geçip rıdvanla gürcanla röportaj yapılmasına...
benim eleştirim; galatasarayı ağzına almayıp sadece cafe c. diyen i.bayulgene...
benim eleştirim;kürek yarışmasına canlı bağlanıp fbtv muhabirleriyle ortak yorum yapmasına...
benim eleştirim;........... bu böyle uzar gider...
kısacası NTV DIŞARI daha BETER olsun...
bu arada bana basketbolu murat yada kaan sevdirmedi belki'de yaşımdan dolayı ama bişeyi iyi biliyorumki yeni nesilede basketi sevdiren murat veya kaan değil...yada fbtv'nin yan kuruluşu ntvspor deil...biz zaten tuttuğumuz takıma göre sporun her branşını seviyoruz,bi izmirli karşıyakadan sebep basketi sevebilir, ama kayserisporlu bi vatandaş ntv sporu açıp karşıyaka banvit maçını izlemez, ama kayseride oturan bir gsli karşıyaka banvit maçını izler. çünkü; bilirki bu maçın skoru gsyi ilgilendiriyo...aynı şey bjk içinde fen.. içinde geçerli...çünkü tuttuğumuz takıma göre sporun her branşını seviyoruz...
burak yorumuna saygısızlık ettiğimi düşünme...yazılarını takip ettiğim için yorumundan sanki biraz ntvspor sahiplendiğini hissettiğim için böyle bi tepki koydum.