Hatırlarmısınız bilmem bir dönem maçları ATV veriyordu. Belki yine ATV verir yada SHOW yada FOX ama kurallar açık ve net yani şifre olmyacak yine maçları izleyebileceğiz.
Eren Aydın' Alıntı:Aslında ütopik düşünce ama kanal24 ile skytürk birleşip bu işi yapsa çok süper olur hem iki kanal hem de değerli yorumcular var ikisinde de...
Mustafa Marangoz' Alıntı:İhsan Bayülken işsiz kaldı o zaman.
%100 hemfikirim ...Gökce Başaran' Alıntı:d-Smart almasın da gerisi önemli değil benim açımdan.
doğru duymussun daha 1 hafta önce aldık. İyiki almışızHüseyin Karaçil' Alıntı:bu ligtv yi almak şart oldu artık.ingiltere liginden sonra şimdide basketbol ligi.39 ytl önden sonra her ay 30 30 diye duymuştum.
Abi süper anlattın helal olsun o kadar bağırdık ntv dışarı diye şimdi aqlıyacağız resmen yapmayın arkadaşlarHakkı Balkancı' Alıntı:ben bu işte art niyet ararım...aziz yıldırım+turgay demirel+ferit şahenk+koç gurubu=?????????????????????????????????? basketbolda bu dengeleri bozacak bişeymi yaptık haberimiz yok,kokusu çıkar... sky türk Mehmet Emin Karamehmet'in kanalı yani iyi bir galatasaraylının kanalı...yanlız Karamehmet asla alt kadronun işine karışmaz,onun için önemli olan tarafsızlıktır... bu yüzden temennim skytürk. ben yinede muallaktayım,bi o kadarda şoktayım.
bu arada ben bu forumdaki bazı ark'ları anlamakta güçlük çekiyorum, neredeyse fbtv nin yan kuruluşu olan ntvspor için ağıt yakacaklar... boşverin daha beter olsunlar...
Tolga Kaplan' Alıntı:Trt alsın bay-bayan maclarını iyi bir nostalji olur.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":3cvsuvmx]Trt alsın bay-bayan maclarını iyi bir nostalji olur.