NTV gelecek sezon salonlarda yok

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Hasan Köse":1k2ha8fn]basket forumlarından okudum tbl nin ntv ile anlaşmamasının en büyük sebebi trt'miş arkadaşlar trtspor kanalı kuracağından basketbol maçlarını almak için kolları sıvamış hayırlı olsun


Hayırlı değil de daha çok geçmiş olsun :? Avni Küpeli,Gökhan Telkenar gibi adamlar maç anlattıkça ben her nedense hiç zevk almıyorum...[/quote:1k2ha8fn]

Burak kardeşim ya rahat rahat maç izleyelim yeter :) Yorumcular artık önemli değil. Arkadaşları çağırırız.Kendimiz izler kendimiz yorumlarız . :)
 
Sonuç olarak Ntv hayatımızda fakat alan kanalın basketbola hakettiği değeri vermesini bekliyorum.Yani 1'den fazla basketbol programı verebilecek kapasitede bir kanal istiyorum açıkcası artık basketbola değer verilmesini isitoyurm şahsen.
 
Star tv Doğan grubuna ait bir kanal, Kanal 24 rahmetli Hasan Doğan'a ait bir kanal!
 
Maçların Ntv'de yayınlanmayacak olmasına ne kadar sevindim bilmezsiniz,nerde yayınlanırsa yayınlansın bir çözüm bulup izlerim yeterki ntv dışarı çıksın...
 
İhsan Bayülken belki BJK maçında tarazsızlığını koruyamamış olabilir ama benim izlediğim maçlarda gayet iyiydi, şahsen kendisinin maç yorumlarını dinlemeyi severim, Kaan Kural da aynı şekilde.
Her ne kadar Fenerli de olsa belki FÜlker-Galatasaray maçını değil ama diğer tüm maçlarımızda bizi kızdırmayacak en iyi spiker bence Murat Murathanoğlu.
 
Demirel'in naklen yayın açmazı / ÜNAL ÖZÜAK Tarih: 8/14/2008 06:07:30 Bu Haber 129 kez okundu
TÜRKIYE Basketbol Ligi televizyon yayın haklarını 2001-2002'de TRT'ye yıllık 2 milyon dolara verirken bu kanalı terk edip, o gündür bu gündür NTV'ye reysen 800 bin dolara veren Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel bugünlerde büyük sıkıntıya düştü.

Yıllardır ihalesiz, pazarlıksız NTV diyen Demirel, kulüplerin baskısına daha fazla dayanamayıp teklif almaya zorlandı. Hafta başında Skyturk-Show-Digiturk üçlüsü iki yıllığına 13 milyon dolarlık teklif verdiler. Rüçhan hakkı olan NTV ya bu fiyata çıkacak ya da yayın hakları üç kanalda yayın yapacak bu üçlüye geçecek.
Şimdi.. Ederi 13 milyon dolardı, hatta açık arttırma yapsan belki daha fazlasını alacaktın da neden tek kanala üç otuz paraya mahkum ettin basketbolu demezler mi adama? Demirel güdümünde ki Kulüpler Birliği diyemez ama biz hesabı sorarız.
Gazetelerde İspanyol Milli Takımı'nın Çinliler'i rencide edecek şekilde, oyuncuların topluca çekik göz işareti yaptıkları, fotoğrafını gördünüz mü? "Irkçılık yapıyorlar"diye dünya ayağa kalktı. Demirel yıllardır kulüplere bizim göreneklerimizi çok zorlayan meşhur "al sana" el hareketini yapıyor. Mercedes arabalardan oluşan sponsor filosunu Milli Takım'a diyerek kendine alıyor. Mercedes binek arabasını Milli Takım'ın hangi iş için kullanacaksa. Lig isim hakkının kaymağını kendi alıyor. Pazarla diye Ahmet Gülüm'e yılda 300 bin dolar verilirken, kulüpler 95 bin dolarla idare ediyorlar. Daha sonra da ligimizin kalitesizliğinden bahsediyoruz. Kaliteyi arttırabilecek bütün finans kaynaklarının başına Demirel çöreklenmiş. Demirel Federasyonu'nun bu götürdükleri karşısında verdiği hizmet, salonlar devletin olduğuna göre hakem tayini ile sınırlı.
Diğer işi milli takımları da nasıl Tanjeviç mahkumu yaptığını birlikte izliyoruz. Parker'sız Fransa, kağıt üzerinde zayıf Ukrayna ve Belçika ile oynayacağımız, kapaktan favori olduğumuz, eleme maçları için takım seçiminden hazırlık programına kadar her şeyi, "nerem doğru ki" diyen deve misali ısrarla yanlış yapıyorlar.
 
Ne gecmis olsunu arkadaslar maclari Show, Skyturk ve Dijiturk deacoderina yeni ekleyecegi 3 kanal yayinlayacak maclari, buda butun maclarimizin yeni donemde canli yayinlayacaginin anlamina gelir, diger bir bakis acisida bu 13 milyon $'rin en buyuk paylarindan birinide klubumuzun alicak olmasidir.
 
Başlığı görünce acayip sevindim fakat içeriği görünce sevincim yerini üzüntüye bıraktı.Tamam he FB maçlarını veriyorlardı ama yinede izleme şansımız doğuyordu.Şimdi hiç izleyemeyeceğiz.Yazık oldu diyorum.Her türlü spor keyfimizi elimizden aldılar.Benim elimde kablolu tv olduğundan bir tek NBA Tv ile Avrupa maçları kaldı.Artık onlarla yetinirizTabi Euroleague maçlarınıda unutmamak lazım ki bunlarıda alırlarsa şaşırmam :)
 
Dogan Ucar' Alıntı:
Ne gecmis olsunu arkadaslar maclari Show, Skyturk ve Dijiturk deacoderina yeni ekleyecegi 3 kanal yayinlayacak maclari, buda butun maclarimizin yeni donemde canli yayinlayacaginin anlamina gelir, diger bir bakis acisida bu 13 milyon $'rin en buyuk paylarindan birinide klubumuzun alicak olmasidir.
digitürk decoder ı yok zaten problem orda
bende d-smart war keşke d-smart alsaydı ihaleyi
yoksa tabi ki maçları şifresiz gösterecek ama sadece kendi decoder ından gösterir
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Dogan Ucar":1nl8gvv3]Ne gecmis olsunu arkadaslar maclari Show, Skyturk ve Dijiturk deacoderina yeni ekleyecegi 3 kanal yayinlayacak maclari, buda butun maclarimizin yeni donemde canli yayinlayacaginin anlamina gelir, diger bir bakis acisida bu 13 milyon $'rin en buyuk paylarindan birinide klubumuzun alicak olmasidir.
digitürk decoder ı yok zaten problem orda
bende d-smart war keşke d-smart alsaydı ihaleyi
yoksa tabi ki maçları şifresiz gösterecek ama sadece kendi decoder ından gösterir[/quote:1nl8gvv3]
Maclarin buyuk cogunlugunu Skyturk yayinlar, ozellikle Efes'in hepsini, Show'da buyuk ihtimal Telekom'un yayinlar, 3 buyuklerin maclarini yeni acacagi kanal yayinlar, onlarda deacoderda olucaktir. Ama sifreli degil yani spor paketine gecemeye gerek yok ayda 9.90'a hosgeldin paketi bence uygun.

Sen bende D-Smart var diyorsun o zaman D-Smart'i olmayanlar ne yapacakti bunun alimi kurulumu daha uygun, gerci D-Smart'ta hergun yeni kanal ekliyor bosluk kalmadi rakamlarda ama D-Smart digerine gore daha pahali 8)
 
ben 2 sine de karşıyım digital platform kanallarının yayınlaması bence bir kayıptır ntv-ntvspor devam etseydi veya kanal24 alsaydı bence çok daha iyi olurdu.ben işin içine abonelik giren olaylara karşıyım
yani yurdumda herkes tarafından izlenilecek decodersız bir kanal olmalıydı decoder gerektirmeyen bir kanal olsaydı çok daha mantıklı olurdu
 
Can Akan' Alıntı:
ben 2 sine de karşıyım digital platform kanallarının yayınlaması bence bir kayıptır ntv-ntvspor devam etseydi veya kanal24 alsaydı bence çok daha iyi olurdu.ben işin içine abonelik giren olaylara karşıyım
yani yurdumda herkes tarafından izlenilecek decodersız bir kanal olmalıydı decoder gerektirmeyen bir kanal olsaydı çok daha mantıklı olurdu
Kluplerin gelirleri artmasi, aldiklari oyuncularin paralarini rahat bir sekilde odemisi, ligimizin kalitesinin artmasi icin bu gerekliydi. Dunyada bu konularda her zaman geride kaliyoruz, klubu kendi gelirleriyle ayakta durabilmesi icin bu ve iddia sartti insallah oda gerceklestirilir ve ulkemizde butun kluplerimizin gelirleri artar, kendine ait salonlari olur, altyapiya para ayirabilirler insallah !

Ntvspor ve Kanal 24 sanki normal antenli kanallarda cikiyor ? Dijiturk'un deacoder'i 24 ay taksitle ve kurulumu ucretsiz ayda 9.90'a, canak alsan en az 120 ytl vericen nasilsa hemde pesin daha ne istiyorsunuz anlamadim ?

Ntv 2 yillik verdigi ucret 1.7 milyon $'mis, simdi ne kadar verdiler bilmem ama 13 milyon $'dan bahsediyoruz burada bunu Federasyon cebe indirmeyecek kluplere dagitacak bunuda unutma ;)
 
Doğan kardes iyi güzel demişin paralar kulube gidecek diye ama daha önceki sayfalarda yazdım bir daha yazayım.O paralar yabancı oyunculara gidecek, yabancı oyuncuların paraları daha rahat ödenecek...
Çünkü altyapıyla alakası olan yok!Herkes nasıl olurda maçı kazandıracak bir yabancı bulurum diye bakınıyor sağa sola.Koçlarımızın oyuncu yetiştirme diye bir derdi yok.Olan koçlarıda zaten kulup yönetimleri sevmiyor.
Sen her kulube 10 milyon dolar versende o para yine klubun sezonluk başarısı için harcanacak.Ne zaman gelen paraların büyük bir kısmı alt yapılara gider o zaman bu anlaşmaların kulupler için ne kadar iyi olduğunu konuşuruz...
 

Üst