Ben Ukrayna'da olacağım için trt bile verse izleyemeceğim.İnternetten istatistiklere bakarak geçecek bir sene
Burak Barut' Alıntı:[quote="Hasan Köse":1k2ha8fn]basket forumlarından okudum tbl nin ntv ile anlaşmamasının en büyük sebebi trt'miş arkadaşlar trtspor kanalı kuracağından basketbol maçlarını almak için kolları sıvamış hayırlı olsun
digitürk decoder ı yok zaten problem ordaDogan Ucar' Alıntı:Ne gecmis olsunu arkadaslar maclari Show, Skyturk ve Dijiturk deacoderina yeni ekleyecegi 3 kanal yayinlayacak maclari, buda butun maclarimizin yeni donemde canli yayinlayacaginin anlamina gelir, diger bir bakis acisida bu 13 milyon $'rin en buyuk paylarindan birinide klubumuzun alicak olmasidir.
digitürk decoder ı yok zaten problem ordaCan Akan' Alıntı:[quote="Dogan Ucar":1nl8gvv3]Ne gecmis olsunu arkadaslar maclari Show, Skyturk ve Dijiturk deacoderina yeni ekleyecegi 3 kanal yayinlayacak maclari, buda butun maclarimizin yeni donemde canli yayinlayacaginin anlamina gelir, diger bir bakis acisida bu 13 milyon $'rin en buyuk paylarindan birinide klubumuzun alicak olmasidir.
Kluplerin gelirleri artmasi, aldiklari oyuncularin paralarini rahat bir sekilde odemisi, ligimizin kalitesinin artmasi icin bu gerekliydi. Dunyada bu konularda her zaman geride kaliyoruz, klubu kendi gelirleriyle ayakta durabilmesi icin bu ve iddia sartti insallah oda gerceklestirilir ve ulkemizde butun kluplerimizin gelirleri artar, kendine ait salonlari olur, altyapiya para ayirabilirler insallah !Can Akan' Alıntı:ben 2 sine de karşıyım digital platform kanallarının yayınlaması bence bir kayıptır ntv-ntvspor devam etseydi veya kanal24 alsaydı bence çok daha iyi olurdu.ben işin içine abonelik giren olaylara karşıyım
yani yurdumda herkes tarafından izlenilecek decodersız bir kanal olmalıydı decoder gerektirmeyen bir kanal olsaydı çok daha mantıklı olurdu