Evet bu hoca ile ilk 3 basaridir. Ben boyle dusunuyorum. Her ne kadar 2.lik basarisizlik olsada, Okan Burugun Erol Buluttan,Bulent Kokrmazdan bir farki olacagini dusunmuyorum.Ahahahahah ne ilk 3'ü şaka mı bu ya ? Dalga mı geçiyorsun?
Forumu kripto Fenerbahçeli Beşiktaşlılar mı doldurdu? Sürekli futbol, basketbol vs. branşlarda üçe girmek, beşe girmek çeyrek finale kalmak başarıdır helal olsun diyen tipler türedi. Galatasaray'ın şampiyonluk dışındaki her türlü sonucu başarısızlıktır.
Hele ki Türkiye'de başı çektiği futbolda, en başarılı olduğu branşta, 90 puan toplayıp ikinci olsa bile başarısızdır. Şampiyon olmadığı müddetçe bir anlamı yok.
İlk üçe girermiş![]()
Haklisin abi ligdeki diger rakiplerimiz Psg,Manchester City,Bayern Munih gibi sifir borcu olan takimlarken biz iyice kuculdukce kuculelim bu seneki gibi ilk 10’a giremeden nice sezonlar gorelim.Ben unutmusum rakiplerimizin birer super guc oldugunu haklisiniz.Umarım kulübü yönetenler sizin gibi dusunmuyordur. Borç gırtlağı aşmış nefes alacak halin yok neymiş ikincilik başarısızlıkmis.Uc yıl kupa alamadık ne yapalım bi 300 milyon $ daha borçlanalim kupalar alalım güzel iş.Bizim için ilk öncelik şu borcu cevirebilmek,sonra eldeki imkanlarla gidebildiğin kadar gitmek
Sevgili kardeşim hayatın gerçekleri var,bunlardan uzaklasamassin.Nasil gelirinin üstünde sürekli harcama yapamıyorsan, kulübü yonetirken de olmayan parayı harcayamazsin.Ornek verdiğin kulüpler belki bizden daha borçlu ama borcu çevirecek durumları var.Bizim yok.Hep söylüyorum başarıya çok alıştık özellikle futbolda,bu yüzden gerçeklerden biraz kopuyoruz.Haklisin abi ligdeki diger rakiplerimiz Psg,Manchester City,Bayern Munih gibi sifir borcu olan takimlarken biz iyice kuculdukce kuculelim bu seneki gibi ilk 10’a giremeden nice sezonlar gorelim.Ben unutmusum rakiplerimizin birer super guc oldugunu haklisiniz.
Nasil durumlari var abi anlatir misin biraz ? Fb’de Ali Koc diyeceksin muhtemelen ama bence mumkun degil.Sevgili kardeşim hayatın gerçekleri var,bunlardan uzaklasamassin.Nasil gelirinin üstünde sürekli harcama yapamıyorsan, kulübü yonetirken de olmayan parayı harcayamazsin.Ornek verdiğin kulüpler belki bizden daha borçlu ama borcu çevirecek durumları var.Bizim yok.Hep söylüyorum başarıya çok alıştık özellikle futbolda,bu yüzden gerçeklerden biraz kopuyoruz.
Yani yukarıdan destekli olabilirler diyor olabilir. Mesela bjk nın vergi borçlarının silinmesi ötelenmesi fbnin bankalar birliğinden başkanının kendi bankası olması nedeniyle sıkıntı yaşamayacağı gibi maddi anlamda yani.Nasil durumlari var abi anlatir misin biraz ? Fb’de Ali Koc diyeceksin muhtemelen ama bence mumkun degil.
Bjk’de o da yok.
Bizim ne eksigimiz var bunlardan ?
Yukaridan destekli olmayan bir takim yok Turkiye’de.Sadece donem donem degisiyor kime ne kadar kiyak gecilecegi.Son 2 senedir Trabzonspor aldi basini gitti mesela.Yani yukarıdan destekli olabilirler diyor olabilir. Mesela bjk nın vergi borçlarının silinmesi ötelenmesi fbnin bankalar birliğinden başkanının kendi bankası olması nedeniyle sıkıntı yaşamayacağı gibi maddi anlamda yani.