Okan Buruk

Okan Buruk: “Kadromuzun genişliği daraldı. Sakatlar, cezalılar, listeye az oyuncu yazmamız… Turu bu yüzden geçemedik."

Senin hiç mi suçun yok hoca? Maalesef bu kibrin ve takıntıların sonunu getirecek.

Valla benim beklentim bu maçta "uçalım, kaçalım, süper basalım, inanılmaz organize oynayalım" falan değildi.

Tüm sistemi manipüle eden adamlara karşı "hata yapmamak" ve "puan farkını 6'nın altına indirmemek"ti.

Ben beklediğimi buldum, fazlasını konuşmak böyle bir ortamdaki, böyle bir maç için fuzuli.

Hele de bizim aşırı formsuz, fener'in de aşırı formda olduğunu hesaba katarsak.

Maçın en kritik oyuncusu yine hocanın “orta saha istemiyorum, 12 kişi mi oynayacağız” diyerek alınmasını istemediği ve alınınca da “hazır değil” diyerek Avrupa listesine yazmadığı Lemina oldu.

Hiçbir plan, taktik, organize atak yok. Oyuncuların kondisyonu yerlerde. Her geçen hafta daha kötü oynuyoruz. Takım ümit vermiyor gelecek için. Şampiyon da bitirsek, teşekkür edilerek yollar ayrılmalı.

Son düzenleme:
Yine bir maç sonu fiyasko açıklamalar... Her maç daha saçma daha alakasız ve gerçek olmayan konular üzerinden açıklamalarda bulunuyor. Savunulacak bir yer de bırakmıyor millete karşı. İlk başlarda hep mantıklı, hatalarını gören ve kendini geliştirmeye yönelik mütevazı açıklamaları olan adamdan eser yok. Muslera kornerden o %100 golü çıkarmasa, Lemina rakipleri yakalayıp golü engellemese, Fred karşı karşıya dışarı vurmasa şu an başka şeyler konuşuyorduk. Allah'ın en şanslı kullarından bu sezon. Şu futbolla tarihi facialardan hep kurtuldu.
Aldırdığı iyi oyuncular da aylar içerisinde inanılmaz geriye gidiyor futbol olarak. Sezonun neticesi ne olursa olsun mayıs gibi plaket verilip teşekkürlerle yollar ayrılmalı.