Oktay Mahmuti Veda Zirvesi

Keske daha sonraki br tarihte olsaydi organizasyon. Tam bayram ertesi olmasi hos olmamis.

Orada olmaya calisacagiz, tesekkurler boyle bir imkani bize sagladiginiz icin.

Litvanya zaferi sonrası yaşadığımız tarifi zor mutluluk, evet 2010 yazında 1 yıl sonra Euroleauge´de mücadele edeceğiz deseler gülüp geçerdik ama... Ve o günlerin kazanımı -Savaş dostun bahsettiği- CSKA maçı geldi aklıma. Kopenhag´ı anımsatan Gençlik Marşı, internetten tekrarını izleyince fark ettiğimiz Kosova´nın müthiş anlatımı ve nice zaferler...

Biz teşekkür etmedik, edemedik hocam bugüne kadar, aile içinde teşekkür olmaz dediniz diye. Ama artık zamanı geldi teşekkürün..

Hayyami´ye ölüm döşeğinde su ikram etmişler; Ne güzel içkiymiş bu, daha önce hiç tatmamıştım demiş. Biz de tadalım artık şu şarabı salı günü...

Bunca yaşanmışlığın üzerine bu veda olmadan bir şeyler eksik kalırdı, çok güzel bir organizasyon olacaktır.

Ve bu veda içinde bulunmak buruk bir sevinç yaratacaktır.

Aslan yürekli adama bu vedanın olması gerekiyordu, umarım güzel geçer. Büyük ihtimal geleceğim, Oktay hoca hariç kimseyi tanımıyorum. İsmen burada gördük, cismen de o gece tanışırız artık arkadaşlarla.

O gün orada olacak arkadaşlar Yenilmez Armada t-shirtlerini giyerlerse bench arkası imajı oluşturabiliriz diye düşünüyorum.

Bu imkanı sağlayan herkese çok teşekkürler.

Ne zamandır düşünülüyordu, uygun zamanda gelmiş. Güzel ve bir o kadar da zorlu bir görev bizim için, biraz buruk da olsa. Emeği geçen herkesin eline beynine sağlık. Bu arada birileri şikayet edecekmiş forumda yazılanları, o listeye beni de eklemeyi unutmasın :)

Çok güzel bir düşünce Galatasaray taraftarına yakışan bir organizasyon..
Bu arada bizler gibi uzakta olan ve bu organizasyona gelemeyecek olanların teşekkürlerini iletirsiniz teknik ekibe umarım..

Bir Efesli olarak bu organizasyonu yapanlari tebrik etmek icin foruma üye oldum desem yanlis olmaz. Bence cok dogru ve örnek alinmasi gereken bir davranis. Umarim diger takimlarin taraftarlari da bu davranisi örnek alirlar gelecekte.

Orda olacağım. Bravo Gsbasket. Gerçekten bu sene küsmüştüm iyiden iyiye basketbol şubesine, Mahmuti'nin gönderilişi dolayısıyla. Ama bu vedalaşma toplantısı benim gibi Mahmuti'yi bir çırpıda silip atma işine karşı duran, çabuk tüketip bir kenara fırlatmaya razı gelmeyen insanlar olduğunu gösterdi bana.

Teşekkürler, Aslanım'da görüşmek üzere.

20 Ağustos'ta olmasını çok isterdim. Salı günü olması beni zorlayacak, ancak, yine de gelmeye çalışacağım. Oktay hocamıza teşekkür etmemiz lazım...

Gelmeyi gerçekten çok istiyordum ama olmadı malesef,gidenlerden bol bol fotoğraf video bekliyoruz.Bir de herşeyi detaylıca anlatın lütfen merak ediyoruz:)