Oktay Mahmuti Veda Zirvesi

Ya abi hala unutamıyorum, keşke düne dönebilsek. Gerçekten Savaş abi önderliğinde büyük iş çıkarıldı bu organizasyonda. Hayran kalmamak elde değil hem size hem de eski teknik ekibimize.

Önce Oktay Hoca ve ekibine, sonra Savaş Karadağ'a sonra da katılan ve benim gibi çok isteyip de katılamayanlara çok teşekkürler. Hakedenlere hakettikleri gibi.
Biz hala bir aileyiz...

Dün gece farklıydı ya, ne bundan daha özel bir gece yaşayacağımı düşünüyorum, ne de duygulu.

Yanında Oktay hoca kadeh kaldırıyor ''Sağlığınıza diyerek'', etrafıma bakıyorum hep sevdiğim insanlar, herkesin gözünde durur dolu bakış, Emir hoca bir yanda, Recep hoca herkese sevecen gözle bakıyor...

Ne denilebilir ki abi, 2 senenin en keyifli anlarını yaşadık hep birlikte, özel insanlarla...

Sağol Oktay hoca, Emir hoca, Recep hoca...

Bu taraftar sizi asla unutmaz, yolların kesişir elbet.

Hayatımın en güzel gecesini yaşamamda büyük emeği olan Savaş abiye artık teşekkür etmiyorum, teşekkür az kalır... Ne desem bilemiyorum ama iyi ki varsın Savaş abi.

İstanbul'a gitmediğim için nice üzüldüğüm günler vardır; ama bu bir başkaydı. Başka olacağını da biliyordum.

"Yaşamayan bilemez" tarzı bir akşam olmuş gördüğüm kadarıyla.

Emeği olanlara teşekkür edebiliyorum sadece.

attachment.php

Gözler kötü çıkmış, hatta Oktay Hoca görünmüyor. :)
Harbi hepimiz uzaylı gibi çıkmışız :D Ama bütün forum celebrityleri de var o zamanların. Ne güzel bir gündü sahi :)