Oktay Mahmuti Veda Zirvesi

İmkanı olan, İstanbul'da yaşayan her Galatasaraylı basketbolseverin gitmesi gereken organizasyon. Oktay hocanın iki senede bize yaşattığı güzellikler için ne kadar teşekkür etsek azdır. sadece teşekkür değil, kulübün kendisine yaptığı büyük vefasızlık için de bir özür borcumuz var, onu da biz ödemiş olalım bu vesileyle.

Gidecek olan arkadaşlar, bizim de teşekkürlerimizi ve özürlerimizi iletsin lütfen. bir gün, yeniden buluşmak üzere... seni unutmayacağız Oktay Mahmuti, yolun açıık ola.

Gelene hoş geldin demeden önce gideni uğurlamak gerek. Oktay Hoca uğurlamaların en güzelini hak ediyor. Söylemek benim haddime değil belki, ama bu organizasyonda emeği geçenler de cidden büyük ve anlamlı bir işe imza attılar. Davetimizi kırmayan Oktay Hoca ve ekibine bir kez daha teşekkür ederiz, güzel bir akşam olacağına eminim.

Bayram sebebiyle ailemin yanındayım ve orada olamayacağım, çok canımı sıktı bu durum, ama ne yapalım kısmet değilmiş.

Giden arkadaşlardan ricam bol bol resim ve video çeksinler, hem güzel anı olur, hem de benim gibi gidemeyenlere küçük de olsa bir teselli olur.

Tadını çıkarın ve bir şey olacağını sanmasam da, Oktay Hoca'nın istemediği davranışlardan uzak durun. Adam bizle beraberken salonda çok sıkıntı yaşadı bu konuda, uğurlarken dikkat edelim bari.

Buluşmaya 1 ay içindeki birkaç organizasyonum nedeniyle tercih etmediğimden dolayı gidemedim ama giden arkadaşlardan bir ricam olacak. Bunlar özel toplantılar. Konuşulan her kelime genel platformlarda paylaşmayın lütfen. Tabi bu sadece rica.

Sadece merak ettiğim bir şey var oda Oktay hocamızın İlkan hakkındaki düşünceleridir.Sanırım onu kadroda düşünmüyordu.Sakıncası yoksa aktarırsanız sevinirim ve mümkün değilse simdiden özür diliyorum.

Buluşmaya 1 ay içindeki birkaç organizasyonum nedeniyle tercih etmediğimden dolayı gidemedim ama giden arkadaşlardan bir ricam olacak. Bunlar özel toplantılar. Konuşulan her kelime genel platformlarda paylaşmayın lütfen. Tabi bu sadece rica.

Bunu kendisi de rica etti. İnşallah kimse paylaşmaz...NTVSpor geldi onlara da kameraları açmamasını söyledi..

Sadece merak ettiğim bir şey var oda Oktay hocamızın İlkan hakkındaki düşünceleridir.Sanırım onu kadroda düşünmüyordu.Sakıncası yoksa aktarırsanız sevinirim ve mümkün değilse simdiden özür diliyorum.

İlkan konusuna girmedi. Bilgisi olmadığını söyledi..

Çok şey söyledi aslında.. Tabi bir çok şeyin de konuşulduğu yerde kalmasını rica etti. Organizasyona gelecek olursak emeği geçen herkesin yüreğine sağlık. Dolu dolu bir 3 saat oldu.. Oktay Hoca'yı yakından tanıma ve konuşma fırsatını yakaladım.. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.. Oktay Hoca, Recep Hoca ve Emir Hoca'ya da geldikleri için teşekkür ediyorum..

Allahım bu ne güzel bir gündü, her saniyesi her kelimesi her yüz ifadesi her şeyiyle unutulmayacak bir geceydi. Emeği geçenlerin tekrar yüreğine sağlık, büyük adam büyük.

Başta Savaş Abi'ye olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler. Her saniyesi çok güzeldi. Sanarsın veda zirvesi değil , arkadaşlarla oturup muhabbet ettiğimiz bir andı. Hoca her soruyu içtenlikle cevapladı. Gerçekten çok güzeldi. Tekrar organize edenlere teşekkürler.

Bayram dolayısıyla gelemediğim için çok üzgünüm gerçekten, böyle bir organizasyonu kaçırmak hiç istemezdim. Bu buluşmayı sağlayan herkesin emeğine, yüreğine sağlık. Buluşmadan detaylar istemek, Oktay Hoca'nın ricasına karşı gelmek gibi olacak ama; sadece merak ettiğim bir konu var, Onur Abi'nin de deyimiyle böyle bir değere bir daha sahip olacak mıyız? Kapıyı açılmamak üzere kapatmamıştır umarım. Cevaplarsanız çok mutlu olurum ama cevaplayamazsanız da anlayışla karşılarım.

Profesyonel hayatta tabi ki tekrar buluşabiliriz dedi ileride. Yönetim sürecinde anlattıkları o an gelişen şeylerdi, Arda abi Murat Bereket'in haberi ile ilgili bir şeyler sordu kendisinin de akrabası olduğu için merak edip, öyle gelişti yani o yüzden bence girilmesin o konulara burada, tekrar açmanın anlamı yok o konuları lütfen burda da sorulmasın o konu, kesinlikle niyeti kötü değildi çünkü o şekle çekecek kişiler çok bunu...

En önemli lafı burada Mahmuti var ya da bir başkası var önemli değil, Galatasaray çok büyük bir potansiyel ve bu 2 senede bunu az çok gösterdik, bana inanılmaz destek verdiniz şimdi daha çok destek verme zamanınız, lütfen aynı şekilde devam edin ve bu potansiyel büyümeye devam etsin dedi, her zamanki gibi samimiydi bunu derken.

Orada Oktay hoca ve ekibini beklerken herkes gergindi, çekiniyoduk açıkcası hocadan video izleriz sonra kısa sürer ve ayrılırız diyorduk ama o kadar sıcak ve rahat davrandı ki saatin farkına varamadık, inanılmaz keyifli, beklentimizin üstünde bir uzunlukta oldu, açıkcası ben bu 2 senede bu kadar keyifli bir gün geçirmediğime eminim. Oktay hocanın ayrılış şeklinden sonra bu teşekkür zirvesi inanılmaz da rahatlattı beni, daha huzurluyum artık. Oktay Mahmuti, Recep Şen ve Emir Alkaş'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum buradan da, iyi ki böyle bir gece düzenlenmiş. Bunun düzenlenmesinde en büyük emeğe sahip Savaş da ayrı bir teşekkürü hakediyor, emeğine sağlık.

20/08/2012 tarihi benim içinde unutulmayacak bir tarih oldu. Hayatımın en özel anlarından biri olacak zirveye katılamadım. Aklımda, dilimde, kalbimde hep bir keşke olacak...
İçim buruk ama aynı zamanda gurur doluyum. Böyle bir aileye mensup olduğum için.

Çok başarılı ve keyifli bir organizasyon oldu. Oktay Mahmuti, Recep Şen ve Emir Alkaş' ın gayet samimi tavırları, buluşmanın bir arkadaş toplantısı tadında olmasını sağladı.

Açık yüreklilikle tüm özel soruları bile cevaplamaya çalışan eski teknik heyetimize teşekkürü borç biliriz.
Bu taraftar sizleri unutmayacaktır ...

NTV ekibine kibarca tesekkur edip ugurladik, tam da merak ettiginiz konular nedeniyle. Cunku Oktay Hoca samimi bir ortam istiyordu .

Subede yasadigi zorluklara iliskin ozel seyler paylasti ama bunu sikayet babinda yapmadi asla, mevcut sartlar bunu gerektiriyordu dedi ve ekledi yeni teknik heyete daha fazla destek verin!

Az cok biliyorduk nasil bir degerin iki yildir takimimizi calistirdigini ama dun gece taslar yerine tam oturdu.

Birgun ayni cati altinda bulusmak dilegiyle tesekkurler Oktay Hocam, Recep Sen ve Emir Alkas. Ve kocaman bir teşekkür de organizasyonda büyük emeği geçen Savaş ve diğer arkadaşlara..

İstanbul'da bulunmama rağmen, bu organizsyona katılmadığım için çok üzgünüm, çok aşırı duygusal biriyimdir. Ayrılıklara gelemem ben. Eğer ki burayı okuyorsan hocam, hayatımda en büyük değişkenliğe yol açan adamın sen olduğunu bilmeni isterim bana basketbolu sevdiren biri, benim için bir efsane. Darüşafaka'da beraberdik başlarken, ayrılırkende Abdi İpekçi'de ama bu kalp seni hiç unutmayacak. Teşekkürler.