Profesyonel hayatta tabi ki tekrar buluşabiliriz dedi ileride. Yönetim sürecinde anlattıkları o an gelişen şeylerdi, Arda abi Murat Bereket'in haberi ile ilgili bir şeyler sordu kendisinin de akrabası olduğu için merak edip, öyle gelişti yani o yüzden bence girilmesin o konulara burada, tekrar açmanın anlamı yok o konuları lütfen burda da sorulmasın o konu, kesinlikle niyeti kötü değildi çünkü o şekle çekecek kişiler çok bunu...
En önemli lafı burada Mahmuti var ya da bir başkası var önemli değil, Galatasaray çok büyük bir potansiyel ve bu 2 senede bunu az çok gösterdik, bana inanılmaz destek verdiniz şimdi daha çok destek verme zamanınız, lütfen aynı şekilde devam edin ve bu potansiyel büyümeye devam etsin dedi, her zamanki gibi samimiydi bunu derken.
Orada Oktay hoca ve ekibini beklerken herkes gergindi, çekiniyoduk açıkcası hocadan video izleriz sonra kısa sürer ve ayrılırız diyorduk ama o kadar sıcak ve rahat davrandı ki saatin farkına varamadık, inanılmaz keyifli, beklentimizin üstünde bir uzunlukta oldu, açıkcası ben bu 2 senede bu kadar keyifli bir gün geçirmediğime eminim. Oktay hocanın ayrılış şeklinden sonra bu teşekkür zirvesi inanılmaz da rahatlattı beni, daha huzurluyum artık. Oktay Mahmuti, Recep Şen ve Emir Alkaş'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum buradan da, iyi ki böyle bir gece düzenlenmiş. Bunun düzenlenmesinde en büyük emeğe sahip Savaş da ayrı bir teşekkürü hakediyor, emeğine sağlık.