Erman hocanin kapasite dusurecegini nerden biliyorsun erdinmi ruyayami yattin bu bir istemeyiz derken kendi adina konus buda iki*
Yılmaz kardeşim benle yazışırken uslubuna dikkat et!!! yazıyı nerden okudun o yazıda oktay hoca kötü erman daha iyimi yazıyor.Yoksa erman hoca liseli olduğu için değil iyi bir koç olduğu için mi tercih edilmeli yazıyor. Bu foruma dün gelip kimseyi tanımadan ahkam kesen kardeşler önce saygı diyorumSen de gir internete Oktay Mahmuti ile Erman Kunter'in kariyer seviyelerini Euroleague seviyesinde yonetilen mac sayilarini, sampiyonluklarini falan bir karsilastir istersen sonra konus..
Bence hocaları kıyaslamak başlı başlına bir hata.
Ben de Oktay Hocanın kalmasından yanayım ama ortada şöyle bir de gerçek var. Erman Kunter , hiç büyük bütçeli bir takım çalıştırmadı. Oktay Mahmuti ise bütçesi güçlü, her zaman şampiyonluk hedefleyen takımları çalıştırdı. Bu ülkenin 2 şampiyon adayı olduğu yıllarda şampiyonluklar yaşadı. Büyük klüpleri çalıştırıp, büyük külüplerden teklif alıyorsa. Elbette büyük hocadır. Ama ben, Erman Hocanın da iyi bir bütçe ile başarılı olabileceğine inanıyorum.
Erman hocanin kapasite dusurecegini nerden biliyorsun erdinmi ruyayami yattin bu bir istemeyiz derken kendi adina konus buda iki*
Oktay Mahmuti ile yollari ayirinca yerine Euroleague seviyesinde bir koc getirmeyip, Euroleague tecrubesi minimal olan Oktay Hoca'dan daha yasli ve daha az basarili bir adami getiriyorsan bu vites dusurmektir.. Bu kadar da basit.. Ben kendi adima konusuyorum.. Oktay Mahmuti varken Erman Kunter demek, Fatih Terim varken Ertugrul Saglam demektir.. Alt alta basarilari koy bir bak istersen..
Yılmaz kardeşim benle yazışırken uslubuna dikkat et!!! yazıyı nerden okudun o yazıda oktay hoca kötü erman daha iyimi yazıyor.Yoksa erman hoca liseli olduğu için değil iyi bir koç olduğu için mi tercih edilmeli yazıyor. Bu foruma dün gelip kimseyi tanımadan ahkam kesen kardeşler önce saygı diyorum
Erman Hoca basarilidir basarisizdir o ayri konu ama Galatasaray'a kendini kanitlamis basari kistasi baz alinarak bir hoca bulunacaksa bu Oktay Mahmuti'dir.. Gecmiste Efes'te yasadigi 4 sampiyonluk, Euroleague seviyesinde yonetilen mas sayisi, Euroleague ceyrek finali.. Benetton Treviso ile Eurocup ceyrek finali, yilin kocu odulu.. Galatasaray ile lig 2.ligi C.baskanligi kupasi, Euroleague top 16 basarisi..
Erman Kunter: Galatasaray'da bir 3.luk, Cholet ile bir fransiz sampiyonlugu, Cholet ile Avrupa'nin 3. kupasi olan Eurochallenge finali ve Euroleague'de ilk turda elenis..
Bakildigi zaman evet Oktay Mahmuti gecmis basarilari ve yetkinligi ile bence 2 adet Erman Kunter eder.. Erman Kunter, Oktay Mahmuti basari yetkinlik acisindan kiyaslanabilir seviyede olmadigi da yukaridaki listeden anlasiliyor..Tum bu basarilarini yani sira Oktay Mahmuti'nin Erman'dan 12 yas genc oldugunu da hatirlatirim.. Yani 12 yil fazla zamani olmasina ragmen Erman Kunter, Oktay Mahmuti'nin basarilarinin yanina yaklasamamistir..
Eger Galatasaray'a hoca diyorsak denenmis, basarili olmus, kendini kanitlamis, Euroleague seviyesinde basarili bir hoca olan Oktay Mahmuti varken, Erman Kunter demek komik oluyor.. FB Ulker ilgileniyorsa hayirli olsun insallah anlasirlar..
Gerçek olan şudur ortada bir şampiyonluk yokken bu kadar bariz ücret arttırımı olmamalıdır. Ve de Oktay Mahmuti'nin maç içinde geri dönüş ve tutuk tabanca misali bir oyun kurgusuda gözardı edilmemelidir, oyunun sadece bir yönünde savunma ile sonuca gitme düşüncesi takımı hedeflediği üst seviyeye taşımakta yetersiz kalmaktadır. Hücum yönümüz potansiyel olarak tam manasıyla ortaya konulamamaktadır...
Öncelikle kulüp taraftarlığı mı yoksa kişi taraftarlığı mı bunu tam anlamıyla ifade edelim.
Sizin yazdıklarınızdan Oktay Mahmuti taraftarlığı yaptınız gayet açık. Kişileri karşılaştırma yanlışına düşmüşsünüz, böyle bir tutum ne Erman Kunter'i aşağı çeker ne de Oktay Mahmuti'yi yukarı çıkarır.
Erman Kunter'in milli takım kariyeri ve başarılarıda vardır. Oynattığı basketbol ile fark oluşturur, elindeki oyunculardan en yüksek verimi alır, oyun içinde müdahaleleri ve doğru tespitleri gayet yerindedir. Günübirlik başarıların, organizasyonların içinde olmamıştır Fransa'da kaldığı süre ve yaptığı işlerde bu tezi kanıtlar niteliktedir.
Hangi istatistiksel veriler ve anlizler ışığında takımın kapasitesini düşüreceğini iddia ediyorsunuz ?
Gerçek olan şudur ortada bir şampiyonluk yokken bu kadar bariz ücret arttırımı olmamalıdır. Ve de Oktay Mahmuti'nin maç içinde geri dönüş ve tutuk tabanca misali bir oyun kurgusuda gözardı edilmemelidir, oyunun sadece bir yönünde savunma ile sonuca gitme düşüncesi takımı hedeflediği üst seviyeye taşımakta yetersiz kalmaktadır. Hücum yönümüz potansiyel olarak tam manasıyla ortaya konulamamaktadır...
Öncelikle kulüp taraftarlığı mı yoksa kişi taraftarlığı mı bunu tam anlamıyla ifade edelim.
Sizin yazdıklarınızdan Oktay Mahmuti taraftarlığı yaptınız gayet açık. Kişileri karşılaştırma yanlışına düşmüşsünüz, böyle bir tutum ne Erman Kunter'i aşağı çeker ne de Oktay Mahmuti'yi yukarı çıkarır.
Erman Kunter'in milli takım kariyeri ve başarılarıda vardır. Oynattığı basketbol ile fark oluşturur, elindeki oyunculardan en yüksek verimi alır, oyun içinde müdahaleleri ve doğru tespitleri gayet yerindedir. Günübirlik başarıların, organizasyonların içinde olmamıştır Fransa'da kaldığı süre ve yaptığı işlerde bu tezi kanıtlar niteliktedir.
Hangi istatistiksel veriler ve anlizler ışığında takımın kapasitesini düşüreceğini iddia ediyorsunuz ?
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13505.php
Şu habere ve tarihine her baktığımda cidden sadece gülüyorum Kurumsal Galatasaray
Hic bir koc mukemmel olmadigi gibi Oktay Mahmuti de degildir, eksikleri tabiki vardir.. Erman Hoca'nin basarilari derken: bir adet fransiz sampiyonlugu, bir adet 3. kupa olan eurochallenge finali, bir adet GS'de ucunculuk, bir adet Milli takimda ceyrek final, bir adet de Eruoleague'in ilk turunda elenmek disinda ne vardir?? madem o kadar iyi bir koc da neden hic adam akilli bir takimin basina gecemedi? Neden bir Euroleague takimi onu transfer etmedi?
Bunlara bakinca sana ne diyor merak ediyorum.. Oktay Mahmuti ile Galatsaray yola cikarken basketbol kulturu olusturup 3 yil sonunda Euroleague'e katilma hedefi ile yola cikmisti.. Koc basarili iken neyini tartisiyoruz ve evet basarilari altalta koyun bakarsan Oktay Mahmuti Erman Kunter'den iki gomlek ustundur..
Galatasaray icin denenmis basarili olmus Oktay Mahmuti varken en iyi tercih odur diyorum uzun vadeli basketbol kulturu olusturmak ve uzun vadede basarili olmak adina..