Olası Play-Off Eşleşmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün gece de bu mantıkla yenildik zaten...hatta dün gece elalemin diline düştük...

dün gece yenilmiş olabiliriz.. Ama en iyi takım biziz şansımız tutmuyor sadece. Ama futbolda da en az 3 maçımızı kazanıp şampiyon olacağız. Fener ne TS yi nede BJK bu haliyle deplasmanda yenemez. Biz iyi takımız çıkar hepsini yeneriz. Kimsenin diline düştüğümüz felan yok. Ha yenilmesyedik keşke diyoruz ama futbol aksilik olmayınca olmuyor işte. Fener hep önceden sevinmiş ama sonrasında avcunu yalamıştır kupa bize gelmiştir o gelenekse buda ayrı bir gelenek. Son gülen biz olacağız inşallah.

Diğer yandan Basketbolda da FB nin bizi geçecek gücü asla yok! BJk ise daha zor maç olur düşüncesindeyim. Ancak kendi seyircimiz önünde Avrupa'nın devlerini dize getirmiş takımdan bahsediyorz. Deplasmdanda bile yenecek güçteyiz. Ben çok güveniyorum Mahmuti ve öğrencilerine. Ama ilk önce liderliği garanti yapalım gerisi gelecektir.
Doğru işleri yapan iyi olan her zaman en son gülendir.

Neyin hesap kitabını yapıcaz allahaşkına. Saha avantajı bizde olduktan sonra kim gelirse gelsin umrumda olmaz. Bu takım ligi lider bitirmelidir, bitirecektirde. BU kadar emek mutlaka taçlandırılmalıdır.

Play Off'ta ise herkesi İpekçi'ye bekleriz. Bakalım orada el mi yaman, bey mi yaman..

dün gece de bu mantıkla yenildik zaten...hatta dün gece elalemin diline düştük...

Lider giden takımıma güveniyorum ben. Elalemin diline bi normal yenilerek düşmek var, bir de kasıtlı yenilerek düşmek var. İkisinin arasında da dağlar var. Ayrıca şu takım 3.-4. falan olsa anlıcam da lider olan bir takımdan bahsediyoruz. Lider demek herkesten üstün demektir zaten, bu takım da Allah'ın izniyle önüne geleni indirip şampiyon olur

Bu hafta maçları sona erince tahminlerimi biraz daha değiştirdim. Son hafta Tofaş kazanır FB deplasmanında ve 7. olur. Sıralama da şöyle olur;

1 Galatasaray
2 Banvit
3 Anadolu Efes
4 Beşiktaş
5 Fener Ülker
6 Karşıyaka
7 Tofaş
8 Aliağa

Aliağa, Beşiktaş ve Anadolu Efes bizi şampiyon yapar.

FBU son hafta Tofaş'tan rövanşı alır ve Tofaş rakibimiz olur. Seriden Beşiktaş karşımıza gelir. Banvit ile final oynarız.. Tahminlerim bu şekilde.

Son hafta Tofaş'ın FBU'e yenilmesini öngörmüyorum sadece umuyorum. Bursa'ya gelsin de şampiyon olsun Galatasaray'ımız..

Ben ligi 1. bitireceğimizi çeyrek finalde tofaşı 2-0 yarı finalde fener gelirse 3-2 beşiktaş gelirse 3-1 finalde efes gelirse 4-2 banvit gelirse 4-1 yenip şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Ben de nedense bu hafta Tofaş depasmanda FbÜ yü yenecek diye düşünüyorum. Tofaş kazanır ve 7. Olur Banvit ile eşleşir. FBÜ şu an ligi bırakmış durumda.

Alt tarafa bakmanın alemi yok. Biz üstlere bakalım. En üstte olduğumuz sürece sorun yok.

Ayrıca bilerek yenilelim mantığı da bize göre bir durum değil. Rakip CSKA olacaksa dahi 1. olalım, sonrasını sonra düşünürüz.

Kesinlikle 1.ci olmalıyız.Özellikle 43 yıllık hasrete son vermeliyiz.İlk turda sıkı mücadele olsa da Tofaş'ı eleriz.Beşiktaş'ın %70 Feneri eleyeceğini düşünüyorum.Yarı finalde Beşiktaş'ı eleyip finalde Banvit'le eşleşeceğimizi düşünüyorum.Ligde bu sezon Banvit sadece bizi yenemedi onlara ters geliyoruz.İnşallah finaldede bu şekilde olur ve kupayı müzemize getiririz...

Beşiktaş'ın koçu, Fenerin kadrosu güçlü olabilir. Ama eğer bu takımlardan birisi gerçekten de başarılı olursa, biz ligi 2. bitirmemiz halinde finalde yine karşımıza çıkacaklar. Kazanamazsak (ki bence de bu yıl şampiyon biz olacağız) finalde değil de yarı finalde kaybetmiş oluruz. Bu durum Eurolig açısından fark ettirirmi bilmiyorum ama bence de her şeye rağmen lider bitirip saha avantajını ele geçirmeliyiz.

1. Olunca sadece saha avantajını almıyoruz. Tüm kötü ihtimallere karşı EuroLeague ön elemesini cebe atmış bulunuyoruz. Eğer seneye de A lisansı veya W. Card vermezlerse en kötü ihtimal normal sezonu lider bitirmemiz lazım. Hoş kim gelirse gelsin şampiyon olmalıyız.

Umarım Aliağa, FB, Efes eşleşmeleri gelir ama bizde şans yok TOFAŞ,BJK-FB ve Efes gelir. Tofaş'tan nedense çekiniyorum. Çok ters geliyorlar büyük takımlara.

Bunca yıl aradan sonra ayağımıza kadar gelmiş (daha doğrusu getirdiğimiz) birinciliği kimselere vermemek gerek. Aliağa'yı deplasmanda yeneriz (Buradaki maçta zorlandık ama o maçtaki skandal hakem hafızalarda).
Sonrasında Tofaş'ı güle oynaya geçeriz. Ülker-BJK galibini de geçeriz ama olası Ülker eşleşmesinde taraftarın dikkatli olması gerek, taraftarsız ya da kadın-çocuklu final sıkıntılı olur (Son maçtaki ambiyansı düşününce).
Finale geldiğimizde de meşaleyi yakın, şampiyonluk yakın.

Tofaş Fener yenecek bence. Tofaş Banvit'i ister Fener ise çok rahat olacak. O maçın favorisi kesinlikle Tofaş olur.

bence son maçı alalım ve lider bitirelim liderlik sıfatı GS'ye her zaman yakışır.
eğer son maç aksi bir şekilde geçer ve aliağa bizi yenerse, aliağa-efes-bjk yolu gelir şampiyonluk için. diğer türlü tofaş-bjk-efes yolu gibi gözküyor. yani fark sadece tofaş-aliağa farkı olacak gibi. o yüzden bjk ile ha finalde ha yarı finalde farketmez bence.
(olası eşleşmelerde efes'in fb ve banvite, bjk'nin de fener ve banvite üstünlük sağlayacağını var saydım)

Ben de lider bitirmemizi çok istiyorum ama Tofaş'tan da çekinmiyor değilim hani. Sonuçta şampiyon olmak kolay değil. Zorlukları bir bir aşmak gerek

Normal sezon ile playoff'ları karıştırmamak lazım. Saha avantajı olsun olmasın,fenerbahçe ve efes rakiplerini eleyecektir. Hem tecrübe var,ondan da önemlisi geniş kadroları var.

Yarı finalde fb,finalde efes gelir.

bu konunun açılmasını bile garip karşılıyorum.. Rica ediyorum kendinize gelin.. Hesap kitap yapacak takım biz değiliz, diğerleridir.. Bu da bu konunun son mesajı olsun..

bu konunun açılmasını bile garip karşılıyorum.. Rica ediyorum kendinize gelin.. Hesap kitap yapacak takım biz değiliz, diğerleridir.. Bu da bu konunun son mesajı olsun..

kendini büyük gördügün an küçülmeye başlarsın...yok öyle diger takımları küçük görmek falan...sonra olası bir sürprizde harman yerine dönüyor buralar...bütün olasılıkları hesaba katıp her rakibi ciddiye alıp kazanılması gereken çok zorlu maçlar var önümüzde...
nereden geldigimizi unutmayalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...