Olası Play-Off Eşleşmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin, Tofaş maçını cumartesi oynamak için uğraşıyor. Pazar günü hem Engelsiz Aslanlar´ın muhtemelen Şampiyonlar Ligi final maçı olacak pazar günü, aynı zamanda futbolda BJK derbisi.
Şimdi düşününce "İnşallah cumartesi olur" dedim. Normal sezondaki Beşiktaş Milangaz maçını da futboldaki Orduspor maçı ve women euroleague final eight organizasyonuyla çakıştığı için cumartesi yerine pazartesi oynamıştık hatırlarsanız. Yayıncı kuruluş "Yok ben cumartesi yayınlayamam Premier Lig maçları var öğle saatlerinde vs." demezse cumartesi oynanır. Malum koskoca TBL fikstürü Premier Lig yayın akışına göre belirleniyor.

Hangisi gelirse gelsin 3-0 la süpüreceğiz 2 takımıda ha hangisini 3-0 la süpürürken zorlanırız derseniz bjk biraz daha sert rakip olur 3. maçta biraz zorlanırız fener olursa 3 maçıda 10+ yla kazanırız...

bence beşiktaşın gelmesi bizim açımızdan daha olumlu,sonuçta iki takımında yıprandığını düşünürsek ne olursa olsun bjk'nin rotasyonu fb'ye nazaran daha zayıf ve buraları oynamayı fb daha iyi biliyor..Biz ne olursa olsun ALLAH'ın izniyle iki takımıda eleyecek gücteyiz ama tercih yapacak olursak ben bjk'yi tercih ederim..

Sakatlıkları düşününce Dudley ve Oğuz'un olmaması iki takım için de ciddi kayıp..
BJK yerli rotasyonu dar, yorucu bir seriden gelecekler.. BJK gelmesi avantaj..
Aynı zamanda Ülker gelirse finalde sahamız kapanabilir.. LİGTV için bile anons isteyen hakemler var artık..
Ağzımızı açsak anons isterler olası Ülker serisinde.. Mantıken BJK gelsin isterim ama geçen senenin rövanşını
Ülker'den almak da çok keyifli olur..

Beşiktaş gelsin. F.Ülker'i eleriz bir şekilde ama gerek yok. Patlamaya hazır bomba gibiler. Abdi İpekçi'de ki maçta neler soktular. Beşiktaş daha iyi olur gibi. Ayrıca serileri 2-0 3-0 ve 4-0 ya da 4-1 ile geçmemizi bekliyordum. İlki geldi bakalım. Şampiyonluğa sadece 7 galibiyet kaldı.

bende şampiyonluga inanıyorum. fakat bu denli rahat olmamızada gerek yok bence. yani yarı finali 3-0 finali 4-0 süpürürüz gibi yorumlar bana biraz gercekcilikden uzak gibi geliyor.
unutmayalımki beşiktas bu sene oynadıgımız 3 maçın 2 sinde yendi bizi. f.ülkerde ne kadar formsuz ve eksik olursa olsun son 5 senenin 4 ünde şampiyon olan, özeelikle play offlarda vites arttıran bi takım.
sonuc olarak bende hangi rakip cıkarsa cıksın finale cıkacagımıza inanıyorum ama hiç mağlup olmadan, her maçımızda + 10 la falan kazanacagımızı düşünmüyorum.. tercih olarakda beşiktas gelsin, cünkü fb ülker maçları mental acıdan, psikolojik açıdan her zaman daha üst düzey geciyor. heleki futboldaki kaosdan dolayı o maçlarda ceza alıp, final serisinde seyircisiz oynamamızda olası bi kötü senaryo.. bunlara hiç gerek yok, umarım beşiktaş gelirde bu sezon dar rotasyonuyla fazlasıyla hırpalanmış olan rakibimizi cok fazla yıpranmadan gecer, sakatsız, cezasız finale cıkarız..

İkisi birleşip gelsin :)

Basketbol ligi bence bu sene çok kaliteli. Tüm takımlar iyi kadrolarla, üst seviyede mücadele ediyor. Bu ligi izlemek gerçekten keyifli.

Ayrıca serinin diğer bacağında da çok sert maçlar olacak. Ancak sezon sonuna kadar en büyük avantajımız 12 hatta daha fazla oyuncumuzun da takıma katkı sağlaması. En büyük kozumuz bu olacak.

Kesinlikle beşiktaş gelmeli iki takımıda eleyebiliriz ama dar rotasyona sahip bir takımın yıpranmış bir şekilde karşımıza geleceğini düşünürsek çok daha rahat hareket edebiliriz.

FBÜ ne olusa olsun son 5 yılda Türkiye'de bürçok kupa kaldırmış, tecrübeli ve takımımızla olan inanılmaz rekabeti nedeniyle ne kadar kötü durumda olursa olsun yarı final de karşımıza çıkarsa problem yaratabilicek bir takım. Problem hem saha içi hemde saha dışı. Bu eşleşmede futboldan dolayı gergin olan rekabet tribünde olaylara sebebiyet verebilir. Ve yıllar sonra bu kadar yaklaşılan şampiyonluk yolunda takım final serisinde yalnız kalabilir.

Erwin Dudley(Ersin Dağlı) gibi son zamanlarda performansı yükselen ve Beşiktaş'ın sınırlı rotasyonunda en önemli Türk statüsündeki uzunun sakatlığı Beşiktaş'ın rotasyonuna ve pota altı gücüne büyük bir darbe olmuştur. Bu sezon bize karşı 2-1 lik üstünlük kursalar da (3 maçta yalnızca Kupa maçında oyunumuzu beğenmedim ve playoff bambaşka bir ortam) yarı finalde iyice sıkışan fikstürde her maç +35 dakika oynayan Bonsu'lu, 7-8 kişilik rotasyonlu Beşiktaş bizim için çok daha iyi bir eşleşme olacaktır. Ayrıca tribün açısından da bu serinin olaysız geçmesi çok muhtemeldir.

Benim isteğim Beşiktaş'ın biraz daha yıpranarak gelmesi, o yüzden FBÜ'yle olan serinin 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle tamamlanmasını diliyorum.

Fener gelsin 3-0 ezelim. Allah aşkına pota altında Kaya'yla oynayan Fener'in neresinden çekineceğiz. Tamam çok rahat olmak iyi değil ama böyle yazıyoruz sonra adı da adamlar bizden çekiniyor oluyor. Fenerbahçe'nin bizden bir maç alması büyük süpriz olur.

Dar kadroyla çok iyi mücadele verdiler. Ergin Ataman'da büyüklüğünü gösterdi tekrar. Ama karşılarında ne oynadığını bilen bir takım olacak bu seride.

Bjk i istediniz hepiniz ama ben feneri isterdim siz kadro kalitesi diosunuz dar rotasyon diyorsunuz da fenerin oyuncuları ruhsuz ve kişiliksiz oyun oynarken bjk takımı özellikle yabancılarıyla çok daha mücadeleci çok daha arzulu ve karekterli bi takım bakalım çok istediğiniz bjk maçları nasıl olacak:) feneri 3-0 la güle oynaya elerdik (ruhsuzlar ordusuydu bu sene) bjk yide 3-0la eleriz gibi geliyor ama her maç heyacan dolu ve çekişmeli olur kaybedeceğimiz anlar yaşarız o maçlarda ama fener olsaydı rakip 1. dakikadan 40. dakikaya kadar bu ruhsuz takım yanımıza yaklaşamazdı maç boyunca:(

Beşiktaş zor rakip. Onlara karşı avantajımız geniş kadromuz ve Türk rotasyonumuz. Yalnız her ne olursa olsun bizden 3 maç almaları çok çok zor.

Müthiş yarıfinaller olacak yalnız:) helede banvit -efes serisi ev sahibi avantajıda banvitteyken:) valla ben banviti 1 adım önde görüyorum bizden sonra en düzenli basket oynayan takımlardı sezon içinde öyle kadro zaafiyetide yok bence 9-10 oyuncuyla rotasyon yapabiliyorlar... çok keyifli maçlar olacakk çookkk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...