Olası Play-Off Eşleşmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligi birinci bitirmek prestijdir..umarım birinci bitiririz..tüm seriler boyunca saha avantajının bizde olması şampiyonluk yolunda en önemli avantajımız olacaktır..

Saha avantajını alalım gerisini rakipler düşünsün.

Ben oldum olası bu stratejik hesaplardan nefret etmişimdir. Üstelik bizim adımız GALATASARAY yahu, 1. bitirmek gibi bir şansımız,ihtimalimiz varsa bunu düşünmeden gerçekleştirmemiz lazım. GS, beraberliğe yada ikinciliğe tamam olacak bir takım asla değildir olmamalıdır, bu özelliğimiz yüzünden futbolda kaybedilen fb maçından sonra dahi takımımızı alkışlar,sokakta başımız dik dolaşırız.

Salona çıkarız, basketimizi oynarız, kazanırız yada kaybederiz ama hep kazanmak için hep 1. gelmek için oynarız ve yalnızca SAHAda yada SALONda oynarız,dışında tarlaları sürerken değil.

2. mi olsak, Play-Off'ta daha mı rahat ederiz, yok yarı finalde şunu, finalde şunu eleriz vs. Bunları bi' geçelim. Bu takım, ligin tartışmasız en iyi takımıdır, Play-Off'ta da hangi turda kimlerle karşılaşırsak karşılaşalım hepsini geçecek güçtedir. Play-Off'a dair herhangi bir hesabım yok. İçerde, dışarda, rakip fark etmeksizin bu takıma güveniyorum ben. Şampiyon biz olacağız.

kendini büyük gördügün an küçülmeye başlarsın...yok öyle diger takımları küçük görmek falan...sonra olası bir sürprizde harman yerine dönüyor buralar...bütün olasılıkları hesaba katıp her rakibi ciddiye alıp kazanılması gereken çok zorlu maçlar var önümüzde...
nereden geldigimizi unutmayalım...

güzel kardeşim sanırım kendine güvenmekle kendini büyük görmek arasındaki farkı anlayamıyorsun bu bir..
elimizde liderlik şansı varken hala ikincilik hesabı yapıp rakip seçmek şu anda bu takıma yapılacak en büyük hakarettir bu iki..
hesap yapıp rakipten korkacaksak sahaya hiç çıkmayalım bu üç..
rakibi ciddiye almak korkaklıkla olmaz, her adımda çıkacak rakibi iyi analiz edip iyi çalısarak rakibi ciddiye alırsın bu dört..
ve son olarak nerden geldiğimize bakalım..
sanırım sen bizim takımımızı yeni birinci lige çıkan bir takım zannetmişsin, ne demek nerden geldiğimizi unutmayalım.. kardeşim galatasaray basketbol takımının tarihini ve kimleri basketbol dunyasına kazandırdığını ve şu anda bu piyasada olup geçmişte formamızı terletmiş şahısları bi araştır istersen.. bu da beş..
tekrar ediyorum hesap yapması gereken takım biz değil diğerleridir.. her yönden hakettiğimiz önce liderliği sonra şampiyonluğu söke söke alıcaz inşallah..

güzel kardeşim sanırım kendine güvenmekle kendini büyük görmek arasındaki farkı anlayamıyorsun bu bir..
elimizde liderlik şansı varken hala ikincilik hesabı yapıp rakip seçmek şu anda bu takıma yapılacak en büyük hakarettir bu iki..
rakibi ciddiye almak korkaklıkla olmaz, her adımda çıkacak rakibi iyi analiz edip iyi çalısarak rakibi ciddiye alırsın bu dört..
sanırım sen bizim takımımızı yeni birinci lige çıkan bir takım zannetmişsin, ne demek nerden geldiğimizi unutmayalım.. kardeşim galatasaray basketbol takımının tarihini ve kimleri basketbol dunyasına kazandırdığını ve şu anda bu piyasada olup geçmişte formamızı terletmiş şahısları bi araştır istersen.. bu da beş..
tekrar ediyorum hesap yapması gereken takım biz değil diğerleridir.. her yönden hakettiğimiz önce liderliği sonra şampiyonluğu söke söke alıcaz inşallah..

Yenilmez armada serilerini resmi siteden okumak lazım :D Ben tv'den izledim 19 sayı geriden ilk devreyi kapatıp ülker'siz fenerbahçeyi yendiğimizi;sadece galatasaray gibi oynasınlar son topa kadar devam ve sonunda bu hasret bu sene bitsin. Seneye c.yıldızoğlusuz bir oluşumla bayan baskette beklenen şampiyonluk gelsin ama önce erkek basketbol ve futbolda dürüstlüğün diğer karanlık erdemlere karşı zaferini görelim ve ufak hesaplar peşinde koşmayalım panathinaikos takımı kendi sahasında yenme hesapları yapalım...büyüklüğümüz farkında olalım kibir taşımadan hedeflere ulaşalım...

Yenilmez armada serilerini resmi siteden okumak lazım :D Ben tv'den izledim 19 sayı geriden ilk devreyi kapatıp ülker'siz fenerbahçeyi yendiğimizi;sadece galatasaray gibi oynasınlar son topa kadar devam ve sonunda bu hasret bu sene bitsin. Seneye c.yıldızoğlusuz bir oluşumla bayan baskette beklenen şampiyonluk gelsin ama önce erkek basketbol ve futbolda dürüstlüğün diğer karanlık erdemlere karşı zaferini görelim ve ufak hesaplar peşinde koşmayalım panathinaikos takımı kendi sahasında yenme hesapları yapalım...büyüklüğümüz farkında olalım kibir taşımadan hedeflere ulaşalım...

basketbolda ülke olarak yerleşmiş bir kültürümüz yok külup bazında da bu durum farklı degil hala neyi sayıyorsun bana? 2 sezondur düzenli bir yapılanma içerisinde bu takım sadece 2 sezondur...ondan önce fitch 30 atar kaybederdik malik dixon 40 atar yine kaybederdik hatta daha gerilere gidelim brian tolbert'lar gelirdi ara transfer döneminde ama yine de kaybederdik organizosyonsuz oldugumuz için...
ama yok.. tevazu göstermek bir yana,herkes biz zaten kazanıcaz diger takımlar düşünsün moduna girmiş durumda...beyler biraz tevazu...henüz ne bir cska moscova'yız ne de barcelona...
tutmuş bana galatasaray basketbol tarihinden bahsediyorsun ama 43 yıldır bu ligi lider bitiremedigimiz çok uzakta degil bikaç yorum yukarılarda yazıyor....

Bugün Aliağa'yı yenip saha avantajını sezon sonuna dek elimizde tutmalıyız. İç sahada Efes, FUlker, Banvit, Beşiktaş farketmeksizin kazanırız.

Takımımız sonunda zorda olsa hak ettiği liderliği aldı.Bundan sonra rakip ayırt etmeden her maçı final havasında oynamalıyız.Evet zorlu bir yolumuz var.Tofaş ,beşiktaş veya fener arddından efes yada banvit saha avantajı elimizde.Son maçlarda bir düşüş içinde olsakda play offlarla birlikte yükselişe geçeceğimizi ve o çok özlediğimiz şmpiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum.

İpekçi'de şu an Final Four'da olan 4 takımdan 2'sini yendik, bir tanesi de elimizden kurtuldu 20 sayı geride olmamıza rağmen..
Saha avantajı çok önemliydi, bunu elde ettik. İpekçi'de taraftarla bütünleşince (aile olarak yani) takımımızın neler yapabileceğini biliyoruz.
Şimdi son topa kadar olay çıkarmadan takımı desteleme zamanı..
Final serisi 4-0 bitmez inşallah.. Kupayı İpekçi'de kaldıralım.. Olmadı Ülker Arena tercihimdir.

Play off ilk tur eşleşmeleri: GALATASARAY-TOFAŞ BANVİT- PETKİM EFES-KSK BJK-FENER

İLK TURUN FAVORİLERİ GALATASARAY-BANVİT-EFES-BJK
İLK TURUN SÜPRİZİ FENER
OLASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ GALATASARAY-BJK BANVİT-EFES
YARI FİNALİN FAVORİLERİ GALATASARAY-BANVİT
FİNAL GALATASARAY-BANVİT
ŞAMPİYONLUĞUN FAVORİSİ GALATASARAY
ŞAMPİYON GALATASARAY....
9 MAÇ KAZANACAĞIZ VE ŞAMPİYON OLACAĞIZ KANIMCA 2 MAÇ KAYBEDERİZ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA (İLK TUR 2-0 YARI FİNAL 3-0 FİNAL 4-2)

Play off ilk tur eşleşmeleri: GALATASARAY-TOFAŞ BANVİT- PETKİM EFES-KSK BJK-FENER

İLK TURUN FAVORİLERİ GALATASARAY-BANVİT-EFES-BJK
İLK TURUN SÜPRİZİ FENER
OLASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ GALATASARAY-BJK BANVİT-EFES
YARI FİNALİN FAVORİLERİ GALATASARAY-BANVİT
FİNAL GALATASARAY-BANVİT
ŞAMPİYONLUĞUN FAVORİSİ GALATASARAY
ŞAMPİYON GALATASARAY....
9 MAÇ KAZANACAĞIZ VE ŞAMPİYON OLACAĞIZ KANIMCA 2 MAÇ KAYBEDERİZ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA (İLK TUR 2-0 YARI FİNAL 3-0 FİNAL 4-2)

Aynı fikirdeyim, İmzamı atıyorum ve inşallah diyorum...

Yasin, Tofaş maçını cumartesi oynamak için uğraşıyor. Pazar günü hem Engelsiz Aslanlar´ın muhtemelen Şampiyonlar Ligi final maçı olacak pazar günü, aynı zamanda futbolda BJK derbisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...