Olympiakos Maçı Biletleri Satışta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasmanda çok iyi savunma yaptığımız Efes' e hücumda biraz da kişisel hatalardan dolayı kaybetmiş olabiliriz ama Euroleague' deki iddaamızın sürmesi bakımından Abdi İpekçi' de Olympiakos' u yenmemiz şart. Senelerdir tribünleriyle övünen Atina takımlarına da taraftarın nasıl olacağını göstermemiz açısından da çok önemli bir karşılaşma. Barcelona maçından bile daha iyi bir atmosfer bekliyorum.

Deplasmanda çok iyi savunma yaptığımız Efes' e hücumda biraz da kişisel hatalardan dolayı kaybetmiş olabiliriz ama Euroleague' deki iddaamızın sürmesi bakımından Abdi İpekçi' de Olympiakos' u yenmemiz şart. Senelerdir tribünleriyle övünen Atina takımlarına da taraftarın nasıl olacağını göstermemiz açısından da çok önemli bir karşılaşma. Barcelona maçından bile daha iyi bir atmosfer bekliyorum.

Tamamıyla katıldığım bir yazı. Yalnız "Deplasman" tam olmamış bana göre ama yinede bir Abdi İpekçi değildi diye düşünürsek bu kelimede doğrudur.

Bu yazıya ekleyebileceğim düşüncelerim ise ; Bana göre bu gruptan 2. olarak çıkabilmemiz için en iyi-mantıklı senaryo CSKAnın 6 da 6 yapması, bizim iç sahada Oly ve Efesi deplasman mağlubiyetlerimizden daha farklı şekilde yenip bu senaryo sonunda muhtemel 3 lü averaj ile gruptan çıkmamızdır. Bunun içinde bahsettiğim gibi iç saha maçları çok ama çok önemli. Oly ve Efese karşı iç sahada kazanmak zaten zorunluyken farklı kazanmak hedef olmalı. Bu açıdan benimde içinde bulunduğum taraftarımıza çok ama çok büyük iş düşüyor. Zaten gruptan çıkamasak bile Galatasaray tarihinde ilklerin yaşandığı, şu ana kadar Avrupada elde edilmiş en büyük başarılara ulaşılan bu büyük sezonda takımımızı desteklemek-yanlız bırakmamak armaya borçtur bence.

Biz 6 arkadaş bilet aldık gidiyoruz maça. Sizlerlede perşembe günü dolu tribünlerde görüşmek üzere ...

Bilet almayan varsa acele etse iyi olabilir 10 blok'da satış devam ediyor sadece ki o bloklar içinde de bitmek üzere olanlar var gibi

Ekleme:9 blok kalmış satışta gözüken bloklardan bir tanesinden tek bilet dahi vermiyor.Satıştaki bloklardan 3 tane küçük köşe bloğunda yarısı bitmiş gibi sadece pota arkası üst taraflar boş yani yakında bitecek gibi acele etmek de fayda var karaborsaya kalmayalım

Eyüp Yıldız'ın dediğine göre 2900 civarında bilet kalmıştı bu sabah. Taminim şu and 2500 civarında kalmıştır. Kesinlikle son güne bırakmayın tahminim çarşamba günü biletler tükenmiş olur.

Arkadaslar biletix ten mesaj geldi bileti mactan bi gün önce almanız gerkir diye mac günü bileti alma ihtimalim yok mu?

Alırsanız iyi olur izdiham olabilir anlamında sanırım o mesaj maç günü almanız zor olabilir diyor ama ihtimal yok demiyor bu arada 5 blok kalmış gerçi 4 tanesi salonun en büyük blokları ama en kötü ihtimal yarın biter sanırım bilet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...