Ömer Aşık

Önder Ç.

0
Yönetici
Böyle konular açmak hiç tarzım değildir ama bu takım için hem Türkiye hem de Euroleague' de nokta transfer olacak bu ismi mutlaka kadromuza katmalıyız. Yönetim mutlaka Ömer için elinden gelen fedakarlığı yapmalı. Bu takım bunu hakediyor..

Sonuna kadar seninle aynı fikirdeyim renktaş tek kelimeyle nokta transfer olacak takımımızda tek eksik yan bunuda giderirsek eğer mükemmel bi takım olacağız olası tbbl ligi şampiyonluğu ve f4 ün ciddi ciddi adaylığı için mükemmel bir adım atacağız ÖMER AŞIK gel bu takımın formasını terlet...

Ömer Aşık ne kadar süre için gelirse gelsin katkı sağlar.Özellikle Cum. başk. kupasında gücümüze güç katar ve tabiiki Eurolig de oynayacağı her maç büyük avantaj.Hele de anlaşma 1 senelik olabilirse harika olur.

Enes daha iyi olur sanki. ama o gelmek ister mi soru isareti.
saygı duyorum ama katılmıyorum bizim potayı karartacak bir oyuncu almamız gerkiyor ama enes oyle bir ozeligi yok hucum anlamıdada takımınz ikli oyunlar çok seviyor ve çok iyi kulalanıyor ikili oyun deyincede akla ömer asık gelir gelirse harika olur ama ne yapıp edip 1 yıllık anlasmalıyız

Ömer aşık ile bir yıllık anlaşmak bir bir şansımız yok Lokavt bittiğinde dönmek zorunda NBA sezonu oynanmazsa başka tabi teorik olarak Enes ile değil 1 yıl 3 yıllık da anlaşılabilir çünki henüz kontratı yok ama onun da Avrupa hakları karşıyakada

volkan3 Volkan Üstüyıldız
Galatasaray'da Ömer aşık ismi var ama esas bomba bir başka eski Fenerli olabilir. Hani post up'ı güçlü olan draftte 3. sırada seçilen vs vs

bence bizim enese değil ömere ihtiyacımız var takımın ribaunt konusunda sıkıntısı var ve ömer bu konuda avrupanın en iyilerinden biri ayrıca jaka ve tutku varken 2li oyunlardan çok rahat sayı bulıur

Enes kötü reboundcu mu? Kaldi ki Enes eurobasket de kendi deyimiyle 30% la oynadi. 3. siradan secilmis bir oyuncudan bahsediyoruz. Oktay hoca onu canavara dönüstürür.

Ben ikisininde gelmesi durumunda lokavt bitene kadar olacağını düşünüyorum.Ki bence lokavt çok uzun sürmeyecek..Ömer'i tercih ederim bu arada..Bizi biz yapan savunmamız,zaman zaman o savunmamız delindiğinde nasıl oyundan koptuğumuzu görüyoruz..

E savunma dediyse bu işin kralı takımımıza çok yakışır..

Enes boy olarak kısa, ben Furkan'ın o konuda yeterli olacağını düşünüyorum. Ayrıca 4-5 arası uzuna ihtiyacımız yok. Ömer tam da savunma eksikliğimizi kapatacak nokta atışı olur. Lokavtın hemen bitmemesi için dua etmeye başlarım o vakit :)

daha önce de belirttim yine transfer başlıgında da dile getirdim;gruplardan çıkmadan bir uzunun manası yok...üzülürüm açıkçası şu güzelim rotasyona...furkan da andric de babalar gibi durdu samardzinskinin arkasında javtokasın arkasında...ee gruplardaki rakiplerimizde en kalın görünen pivotlar;ndong,vazquez,ratko varda,savrasenko...furkan ve andric bunların hangisini savunamayacak allahaşkına???faul fakiri parmak hassasiyeti sıfır ömeri takımda istemiyorum...

Kesinlikle enes daha iyi olur..Hem bire biri de daha güçlü ve eneste oldukça iyi ribaundçudur..
ama bence önemli olan hangisinin 1 senelik sözleşme ile geleceği bence bu önemli..

Enes kötü reboundcu mu? Kaldi ki Enes eurobasket de kendi deyimiyle 30% la oynadi. 3. siradan secilmis bir oyuncudan bahsediyoruz. Oktay hoca onu canavara dönüstürür.
ömer olmuş bir oyuncu euroligde defalarca oynamış tecrübeli gelirse direk katkı yapar ama enes için aynı şeyleri söylemek mümkün değil potansiyel olarak enes daha iyi olabilir ama şu an ömer daha olmuş olduğu için ve bize hemen katkı yapan bir isim lazım olduğu için tercihiö ömer olur

top servis edildiginde ancak smaçla bitirebilen bir pivot...parmak hassasiyeti pas yetenegi rezalet bir pivot...sırf blok tehdidi var ve iyi rebo çekiyor diye furkanın dakikalarını çalmaya hiç hakkı yok andric'i o hücum etkinliginden uzaklaştırmaya hiç hakkı yok...