Ömer Aşık

top servis edildiginde ancak smaçla bitirebilen bir pivot...parmak hassasiyeti pas yetenegi rezalet bir pivot...sırf blok tehdidi var ve iyi rebo çekiyor diye furkanın dakikalarını çalmaya hiç hakkı yok andric'i o hücum etkinliginden uzaklaştırmaya hiç hakkı yok...
biraz sakin bence:) ömer aşık avrupa şampiyonasında milli takımın en önemli oyuncusu idi bu kadar aşağılanmayı hak etmiyor gelir gelmez ama çok iyi oyuncu

bahsedilen paralar sırf takımın pivotları faul problemine girerse dakika alsın diye alınacak biri için çok yüksek miktarlar...madem öyle düşünülüyor ilkan kiralanmasaydı sertaç verilseydi...ilkanda size var rebo gücü var üstelik zaten bizim oyuncumuz...allahaşkına gelme ömer aşık...oo serbest atışlarını şu forma altında izlemek istemiyorum..bu kadar net...

Açıkçası bende ilk olarak Enes'i tercih ederim, birebir oynayacak uzuna ihtiyacımız var ve Enes'i Avrupa Şampiyonasın'da izledik.Ömer'in de hem kalıplı, hem ayakları hızlı olduğunu düşünürsek , ekstra bir katkı mutlaka sağlar.

Bir de lokavt bitince takım geri gider düşüncesi var, katılmıyorum buna.Bahsi geçen takım Mahmuti'nin takımı.Hiç bir oyuncuya bağlı kalınmaz, bence fazla sorun da olmaz lokavt erken biter de Ömer giderse.

İkisininde katkı yapacağına şüphe yok.Ömerle sadece lokavt bitene kadar kontrat yapabiliriz ama enes ile sezon sonuna kadar sözleşme yapabiliriz çünkü kontrat imzalamadı henüz. Bu yüzden ben enesi seçiyorum. Sezon sonunu kesin göreceği için enes diyorum..

Ben Ömeri tercih ederim olaya hep tek yönden bakıyorsunuz.Enes gelirse düşünün bakalım Furkan ile Sertaçın halini Furkan ve Sertaçdan bir yaş küçük Enes .Enes geldiginde Sertaç başka takıma kiralik gönderilir.Furkanında süresi epey düşer.Ben Furkan yerinde olsam adam 2 yıldır oynamıyor ben çatır çutur oynuyorum.Adam aylık kaç lira alıyo ben yıllık ne kac para alıyom diye söylenip dururum.Ömer gelse kaç yıldır Euroleaguede oynadı Nbade Konferans Finali oynadi bir agirligi olur takım içerisindede...

Ömer Aşık hakkında yapılan yorumlar çok üzücü. Ömer Aşık bu eleştirileri kabul etmiyor! Nba'de Olowokandi gibi, Dalembert gibi kazmalar sırf blok ve ribaunt katkıları için hayvani kontratlar almıştı. Kendisi ikisine de çok hakim ve üstüne üstük avrupalı olduğunu gösterircesine savunmada çok zeki oynuyor. Dwight Howard diyoruz arkadaşlar. Koskoca Nba'de bir tek Kendrick Perkins durabiliyor arkasında bu adamın. ve geçen sezona kadar Ömer aşık ve bu adam daha çaylak! Neler yapabileceğini bir düşünün.

ömer aşık çok küçümseniyor bence nba finallerinde neler yapabildiğini yeterince gösterdi nbanin en iyi savunmacı uzunlarından biri eurolig de tüm uzunları ezer savunması ile milli takımın yıldızı idi ömer geldi de biz beğenmiyoruz

Lokavt süresince olacak belkide takımla 1 ay geçirmeyecek bir oyuncunun transferine gerek yok.Ayrıca takım kadrosunun hala 15 kişi olduğunuda unutmayın.Bizim transferden önce eksilmeye ihtiyacımız var...

Konuyu açan Önder abi olduğu için biraz ümitli bi bekleyiş içindeyim. Yalnız Ömer gelirse Tutku ve Jaka smaç rekoru kırdırır adama ya...

Enes te iyi bir oyuncu ve daha da iyi olacak ama bizim pota altını karartacak blok tehdidi olan dominat bir uzuna ihtiyacımız var. Hal böyle olunca da Ömer Aşık takımımızın tek zayıf karnı gibi duran pota altı savunması için biçilmiş kaftan. Furkan ve Andriç in süreleri azalacak belki ama, gerçekten "Yenilmez Armada" olabileceğiz bu hamle sayesinde.
Ömer'in kendi kariyeri ve kişisel gelişimi adına da doğru bir karar olur bizi tercih etmesi. Mahmuti ile daha da büyür oyunu. Umarım gerçekleşir bu transfer.
Güzel günler göreceğiz.

OFFF süper olur Ömer veya Enes gelirse bize kesinlikle 5 numara lazım Rytas maçındada gördük uzunlarımız 3ledi adam yok oynatacağımız. Bence alacağız bu 2 oyuncudan 1ini benim tercihim kesinlikle Ömer olur çünkü bizim takıma cuk oturur 2li oyunların kralını yapar :)

ömeri ne hale getirdiniz ya ... ömer tam aradığımız 5 numara olur pota altını karartır hem savunmada hemde hücumda ve de enes diyen arkadaşlara ewet enes te iyi oyuncu bire bir de rakip tanımaz ancak bize daha böle tecrübe kazanmış euroligi bilen bir oyuncu lazım ...

Arkadaslar Ömer gerçekten değişik özellikleri olan bir oyuncu.bizim takıma kesin katkısı olacaktır.bende euroleagu e katılmadan almanın erken olabileceğini düşünmüştüm ancak şimdi kesinlikle bize lazım. Gerekirse zaza yada enes de olabilir 2 uzunumuz daha olsun ne kaybedecez?tamam Enes zor hakları fbülkerde ama Seratacı verelim kiralık oynasın pişsin gelsin ama düşünün EFES bu kadar iyiyken rotasyonda bizimde pota altında Andric+Furkan+Songaila+Cevher+Ömer(ENES)+Zaza (ENES) bence mükemmel olur. Uzun vadede düşünelim biraz. Artık Mahmuti Shumpertı da 3 numara düşünüyor bunu açıkça gördük

Ömerin menejeri yalanlamış bir yandan keşke olsa diyorum ama bir yandan da takım kimyası bozulur mu diyorum şu anda bütün çarklar işliyor .

ömer veya enes farketmez. ama ömeri tercih ederim. sebebi ise pota altında dominant olması. furkan da andricte kendini geliştirecek yaşta ve kapasitedeler onların süresinden çalacak. ama pota altı da yani çok ciddi şekilde güçlenecektir. her ne kadar şut özelliği ve pasörlüğü olmasa da ikili oyunlar için son derece iyi bir uzun.