Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3-4 ay olacaksa alınmaz zaten.Ben yabancı uzun alıcağımızı düşünüyorum.Kafamdaki tahminim tecrübeli ve sert bir uzun alınacağı şeklinde.Euroleaguede 10-12 dk oynayıp sorun çıkarmayacak ayrıca Furkan ve Sertaca fayda sağlayacak bir uzun olacak şeklinde bir düşünce var bende.
2 yıldır söylüyorum Ömer Aşık bize gelirse ligde rahatlıkla şampiyon oluruz.Avrupa da final four oynarız.Ayrıca Ömer'in takım kimyamızı bozacağını hiç sanmıyorum.Çünkü karakterli düzgün takımı için savaşan bir oyuncu.Bunu milli takımdada kanıtladı zaten.Ayrıca gelirse bu sene Oktay hocayla çok şey kazanır bizede kazandırır.Umarım Ömer burada yazılanları okur gerçekten gelmesini çok istiyorum.Gel Ömer gel, sende bu seyirciyle coş bizide coştur bloklarınla...
Ayrıca Ömer gelirse kimse rotasyon olayına takılmasın.Hoca en iyi şekilde dakikaları ayarlar.
Hepsi 12-13 dk civarı oynar maç boyunca.
Mesela Ömer 15 dk,Andric 13 dk,Furkan 12 dk şeklinde olur.Böylece oyuncularımızdan maksimum verim alınabilir.
Enes Kanter'i tercih ederim. Ömer'de iyi olu ama hücumda elimizdeki oyunculardan çok da farklı bir katkısı olmaz. Enes'in hem şutu var hem de sırtı dönük oyunu var.
Valla Omer e nasil ulasabilirz bilmiyorum ama onu cok istedigimizi taraftar olarak belli edersek kararinda cok buyuk etki olacaktir bence gelirse muhtesem bir takim oluruz kesinlikle
Oktay reyiz ntvsporda ömer konusuna açıklık getiriyor önemli bi mesajı vardı ^^ takımımıza faydalı olacaksa katkı verecekse neden olmasın ama bizim bütçemizide aşmayacak olması koşuluyla^^
oktay reyiz biz kadroya saygımızı sevgimizi gerekirse tüm hepsinin önünde saygıyla tüm renktaşlar olarak eğiliyoruz ve onlara tek tek minnetimizi sunuyoruz lakin şu pota altındaki sertliğide artıralım artık sadece tbbl de değiliz EUROLEAGUE deyiz reyiz kırma bizi Ömer Aşık artık sende parayı pulu dert etme giy şu parçalıyı sana çok yakışır
Oktay Mahmuti'nin ntvspor'a yaktığı açıklamalardan sonra bu konuyu kilitlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Açık açık demesede satır arasında Ömer'in gelmesini istemediğini belirtti Oktay Mahmuti.Ya da ben öyle anladım...