Cogito
0
Barış Nane'ye ihtiyaç yok.
Var demedim zaten
Barış Nane'ye ihtiyaç yok.
Şubeyi şuan ki duruma gelmesinde emeği olan kişidir. Ömer Yalçınkaya denen zat geleceğine o gelsin.Barış Nane'ye ihtiyaç yok.
Şubenin şu anki durumuna gelmesindeki aslan payı Erden Timur ve Turgay Zeytingöz'dür. Nane ne yapmış?Şubeyi şuan ki duruma gelmesinde emeği olan kişidir. Ömer Yalçınkaya denen zat geleceğine o gelsin.
Erden Timur'u bu işe ikna eden kişidir kendisi üstelik Erden Timur ile Mersin'den sınıf arkadaşıdır.Şubenin şu anki durumuna gelmesindeki aslan payı Erden Timur ve Turgay Zeytingöz'dür. Nane ne yapmış?
Erden Timur uzun zamandır Galatasaray'ın ve basketbolun içinde zaten.Erden Timur'u bu işe ikna eden kişidir kendisi üstelik Erden Timur ile Mersin'den sınıf arkadaşıdır.
Onu biliyorum adam yıllardır maçlara geliyor zaten şubeye sponsor olmasında Barış Nane'nin payı büyükmüş onu diyorum olmazsa da sıkıntı yok sadece artık Ömer Yalçınkaya gibi adamlar kulübe girmemeli.Hatırlarsan geçmişte Ahmet Dedehayır vardı Murat özyer döneminde eurocup f8 oynayan takımı dağıtmıştı sonrası hüsran olmuştu.Erden Timur uzun zamandır Galatasaray'ın ve basketbolun içinde zaten.
Niye ihtiyaç yok? varlığı sıkıntı mı çıkarıyor?Barış Nane'ye ihtiyaç yok.
Yokluğu hissedilmez.Niye ihtiyaç yok? varlığı sıkıntı mı çıkarıyor?
ben yönetici olsam Ekrem Memnunu getirip Basketbol Direktörü yaparim. Hangi kocun geleceginede hangi oyuncularin geleceginede o karar versin.Turgay zeytingoz yerine Ömer yalçınkaya'yı mı getirecekler ciddi ciddi? bu yönetim bizimle alay mı ediyor?
Getirmişler zaten Getirirler kısmı geçilmişbunlar gidip Ömer Yalçınkayay´yı getirirler. forumun Twitter hesabı da duyum almış herhalde, Ömer Yalçınkaya konusunda twit atmış. bu yönetime Ömer Yalçınkaya rezilliği yakışır.
Yok artık. ciddi mi? Nasıl ve niye getirilmiş, sezon sonuna kadar mı getirilmiş yoksa baya baya uzun vadeli mi getirilmiş. bu yönetim bizimle billur mu geçiyor Allahım delirecem şimdi.Getirmişler zaten Getirirler kısmı geçilmiş
Eğer Ömer Yalçınkaya getirilmişse söylenecek tek bir cümle var. Kötü günler bitti artık bizi çok daha kötü günler bekliyor.Getirmişler zaten Getirirler kısmı geçilmiş