• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ömer Yalçınkaya

Şubeyi şuan ki duruma gelmesinde emeği olan kişidir. Ömer Yalçınkaya denen zat geleceğine o gelsin.
Şubenin şu anki durumuna gelmesindeki aslan payı Erden Timur ve Turgay Zeytingöz'dür. Nane ne yapmış?

Erden Timur uzun zamandır Galatasaray'ın ve basketbolun içinde zaten.
Onu biliyorum adam yıllardır maçlara geliyor zaten şubeye sponsor olmasında Barış Nane'nin payı büyükmüş onu diyorum olmazsa da sıkıntı yok sadece artık Ömer Yalçınkaya gibi adamlar kulübe girmemeli.Hatırlarsan geçmişte Ahmet Dedehayır vardı Murat özyer döneminde eurocup f8 oynayan takımı dağıtmıştı sonrası hüsran olmuştu.

Turgay zeytingoz yerine Ömer yalçınkaya'yı mı getirecekler ciddi ciddi? bu yönetim bizimle alay mı ediyor?

Turgay zeytingoz yerine Ömer yalçınkaya'yı mı getirecekler ciddi ciddi? bu yönetim bizimle alay mı ediyor?
ben yönetici olsam Ekrem Memnunu getirip Basketbol Direktörü yaparim. Hangi kocun geleceginede hangi oyuncularin geleceginede o karar versin.

Hem bilgi birikimi var hemde oyuncu tercihleri konusunda hep iyi is cikarmistir.

bunlar gidip Ömer Yalçınkaya´yı getirirler. forumun Twitter hesabı da duyum almış herhalde, Ömer Yalçınkaya konusunda twit atmış. bu yönetime Ömer Yalçınkaya rezilliği yakışır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bunlar gidip Ömer Yalçınkayay´yı getirirler. forumun Twitter hesabı da duyum almış herhalde, Ömer Yalçınkaya konusunda twit atmış. bu yönetime Ömer Yalçınkaya rezilliği yakışır.
Getirmişler zaten 😀 Getirirler kısmı geçilmiş :)

Getirmişler zaten 😀 Getirirler kısmı geçilmiş :)
Yok artık. ciddi mi? Nasıl ve niye getirilmiş, sezon sonuna kadar mı getirilmiş yoksa baya baya uzun vadeli mi getirilmiş. bu yönetim bizimle billur mu geçiyor Allahım delirecem şimdi.

iğreniyorum bu yönetimden.

ciddi ciddi Ömer Yalçınkaya'yı getirdiler GM olarak. yazıklar olsun.

Şaka ise hiç komik değil?

Kotu gitti, daha da kotusu geldi. Simdi Mitrovic’i gonderip; Halil Uner’i de getirin, size de yakisan budur. Yonetim futbolda basarili sonuclarin ekmegini yiyor, bu forumda da olan yalakalari her turlu yalamaya devam ediyor nasilsa.

Lafı uzatmayacağım.

Emeği geçenleri Allah´a havale ediyorum!

Bu yönetim basketbol düşmanıdır. Bunları savunanlarla da hiçbir noktam yok, olamaz.

Geri