Ömer Yalçınkaya

Ömer Yalçınkaya meselesi komedi hakkaten. Yapacağınız tercihi seveyim!!
Turgay'ın gitmesine bu yüzden çok da sıcak değildim çünkü her zaman daha kötüsünü getirme potansiyelleri var.
Önder Külçebaş bile denenebilirdi fakat yine Galatasaray'da adamcılık kazanmış oldu.
 
Sezon sonu hep birlikte giderler.
Çok da kolay gitmiyorlar ya başarısız olduğu noktaları eleştirsem de Turgay Zeytingöz gibi düzgün bir adam 3. sezonu tamamlayamazken, Ömer Yalçınkaya bir on sene filan görevde kalır:)

2020'de çöreklendiği görevden zar zor ayrıldı herhalde o dönemde de bir 7-8 sene görevde kalmıştır.
 
İstediğiniz oldu,mutlu olun,tebrik ederim.Bir bir basketboldan soğutuyorsunuz bizi,istediğiniz buydu her zaman.Her zaman taraftar olarak ne olursa olsun bir şeylere sahip çıkmamız gerektiğini belirtirdim.Öyle bir soğudum ki izlemesem bile Galatasaray'ın basketbol maçının olduğu saatlere bile tahammül edemiyorum artık.Öyle bir soğuma var.

Kusura bakmasınlar ama mevcut yönetiminde basketbola karşı bu kadar vurdumduymaz olması kabul edilecek bir durum değil.
 
Turgay Zeytingöz istifa etsin dedik ama yönetim her ne kadar rezil kepaze de olsa, beceriksiz de olsa, vasıfsız da olsa Turgay Zeytingöz'den sonra Ömer Yalçınkaya´yı geri getirmez dedik. böyle bir rahatlıkla istifa çektik Turgay Zeytingöz´e.. bu adamlar bizimle alay ediyor resmen. size yönetim diyenin ben...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Başarılarla geçen bir Galatasaray kariyerinin ardından 3 yıl işsizlik, akabinde tekrar yeri hazır.. giderken aldığı tazminat bitmiş olsa gerek.

Ne euroleague şampiyonu olduk, ne Avrupa basketbolun temel taşlarından biriyiz ama her birimizin zihninde hatıralar var. Basketbol sinerji işidir siz bu kadar insanın sırt çevirdiği adamı tepeden inme göreve getirip de bu insanları salona çekemezsiniz. Mevzu basit.
 

Haberin kaynağı çöp kaynak. bu kaynağın sadece Allah bir dediğine inanırım ama diyelim ki bu haber doğru, yahu siz kafayı mı yediniz ey yönetim? Şaka gibi ya, şubenin Ömer Yalçınkaya ile toparlanacağını düşünen bir yönetim tarafından yönetiliyoruz. Ömer Yalçınkaya'nın yeniden göreve gelmesi mi daha büyük hakaret yoksa Galatasaray'ın Ömer Yalcinkaya ile bir şeylerin değişeceğine inanan bir grup tarafından yönetilmesi mi bilemiyorum. Galatasaray iyi bugünlere kadar gelebilmiş bu zihniyetle.
 
REZALET BİR KARAR! Ömer Yalçınkaya'nın takim mühendisliği, takım kimyası, koç seçimi gibi konularda başarılı olamayacağı aşikar. Umarım çay taşıma, fotokopi çekme, paspas yapma gibi işlerde Turgay Zeytingöz'ü aratmaz.

Not: Kadın voleybol ve erkek basketbol şubeleri bu senenin ömür törpüsü olmaya devam edecek gibi görünüyor.
 

Üst