Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
2si arasında çok bir fark yokMurat Özyer en azından bu adamdan daha dürüst ve egosuzdur. Herkes kendi çıkarını düşünür bir noktada ama Ömer Yalçınkaya'da iletişim yönetme becerisi de zayıf.
Abi Murat Özyer döneminde ne Ergin Ataman ne de Ekrem Memnun ile sıkıntı yaşadığını duymamıştım. Yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim.Murat Özyer en azından bu adamdan daha dürüst ve egosuzdur. Herkes kendi çıkarını düşünür bir noktada ama Ömer Yalçınkaya'da iletişim yönetme becerisi de zayıf.
Abi Murat Özyer döneminde ne Ergin Ataman ne de Ekrem Memnun ile sıkıntı yaşadığını duymamıştım. Yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim.
Doğrudur pek hatırlamıyorum o dönemleri büyük ihtimal özellikle kadınlar da euroleague ve lig de şampiyon olunca unutuldu gitti.Bir de bir ara Burçin Badem görev almıştı onun tam görevi neydi.Ekaterinburg maçında istifa diye bağırınca tüm tribün üzerimize saldırmıştıkendisinin gs kariyeri de pek parlak değildir maalesef. İlkan, Whalen olayı, Whalen gidince arkasından çıkARTILan haberler, Kuban deplasmanına maç sabahı gitmek zorunda kalmamız gibi gibi olaylar vardı zamanında.
Instgramda gordum ne dogru cumle “ortalama bir kumes bu subeden daha duzgun yonetiliyordur”
Maaşından verir tazminatı.
üç koça aynı locada aynı saatte aynı günde randevu vermek kadar rezil bir şey yaşatmış olamaz diyordum ama beterin beteri varmış. artık Yalçınkaya hakkında çıkan hiçbir habere şaşırmıyorum, eminim bu olaydan bile daha rezil şeyler yaşatmışlardır yakında bir yenisine daha şahit oluruz.