Kendisi işe iade davası sonuçlanmadan göreve geri döndü böyle de komik bi olay 

Dava düşsün ve tazminat ödemeyelim diye harika bir fikir işte. Dava düşer düşmez kovacaklardır. Hiçbir şey bilmeyip yönetime laf atıyorsunuz.Kendisi işe iade davası sonuçlanmadan göreve geri döndü böyle de komik bi olay![]()
Ne alaka şimdi?Kabus gibi bir gece.
Emeğin büyük![]()
Basiretsiz, plansız programsız acemi Yönetim ve yanına aldığı stajyer ve yetersiz coachları + bunların seçtiği kötü ötesi takım kimyaları....
fener taraftarı senden niye nefret etsin aksine severler galatasaray basketbolunun içine ettin çünkü.Galatasaray GM’i Ömer Yalçınkaya, Final Four’daki Fenerbahçe-Panathinaikos maçı hakkında açıklama yaptı.“Fenerbahçe taraftarları benden nefret edecek, Galatasaray’da olduğum için zaten ediyorlar. Ama ben Panathinaikos’un finale çıkacağını düşünüyorum. Fenerbahçe’yi yenecekler.”
Biraz da kendi takımını düşünsen. Şu rezil tablonun hesabını versen.
Bu başlık ile ilgili yazılan ilk mesaj.Bu adam ne işe yarıyor Allah aşkına biri açıklasın? Haftada bir GS TV'de programa katılır, onda da kadromuz çok iyi, ligde iddialıyız vs. gibi boş hamaset yaparak taraftara hayal satar. Can Topsakal ve Erman Kunter'le birlikte çıbanın bir başı da bu.
üç senedir futbolda şampiyon olan başkan sırf basketbol başarısız diye istifaya davet edilmez.Bu adam ilk geldiğinde tepki varken Dursun Özbek taraftara rağmen bu adama sahip çıkmadı mı? Eleştiri belli. Dursun Özbek istifaya davet edilmeli.