• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ömer Yalçınkaya

Kendisi işe iade davası sonuçlanmadan göreve geri döndü böyle de komik bi olay :)

Kendisi işe iade davası sonuçlanmadan göreve geri döndü böyle de komik bi olay :)
Dava düşsün ve tazminat ödemeyelim diye harika bir fikir işte. Dava düşer düşmez kovacaklardır. Hiçbir şey bilmeyip yönetime laf atıyorsunuz. 😆

kendisi nekadar sevmesemde geldiginden beri yaptigi üc transferde dogru hamleler.

1. Prepelic
2. Mccormak
3. Cartwright

Ömer Yalçınkaya geldiğinde McCormack ve Prepelic çoktan imzalamıştı. Bu kulüpte transferler GM'ye bağlı falan değil. Çiftlik burası.

Kovsak yine gider Galatasaray'ı mahkemeye verip alacaklarını istersin. Şuç sende değil yaptığın onca hainliklere rağmen seni hala bu göreve getirende!

Kabus gibi bir gece.
Emeğin büyük 👌👏

Kendi evimizde dolu triübünler önünde ezeli rakip Fenerbahce ile maç yapacağız ama bazı taraftarlar maçtan önce "hedef maç değil " yazmışlar. Bu tür insanların kulübü getirdiği nokta işte bu, taraftar bile fener i rakip olarak göremiyor ve bu da normalleştiriliyor. Bu rezillik artık son bulmalı.

Galatasaray GM’i Ömer Yalçınkaya, Final Four’daki Fenerbahçe-Panathinaikos maçı hakkında açıklama yaptı.“Fenerbahçe taraftarları benden nefret edecek, Galatasaray’da olduğum için zaten ediyorlar. Ama ben Panathinaikos’un finale çıkacağını düşünüyorum. Fenerbahçe’yi yenecekler.”

Biraz da kendi takımını düşünsen. Şu rezil tablonun hesabını versen.

Galatasaray GM’i Ömer Yalçınkaya, Final Four’daki Fenerbahçe-Panathinaikos maçı hakkında açıklama yaptı.“Fenerbahçe taraftarları benden nefret edecek, Galatasaray’da olduğum için zaten ediyorlar. Ama ben Panathinaikos’un finale çıkacağını düşünüyorum. Fenerbahçe’yi yenecekler.”

Biraz da kendi takımını düşünsen. Şu rezil tablonun hesabını versen.
fener taraftarı senden niye nefret etsin aksine severler galatasaray basketbolunun içine ettin çünkü.

Ben daha ileriye götüreyim senden nefret etmeyen insanlığını sorgulasın.

Bu adam ne işe yarıyor Allah aşkına biri açıklasın? Haftada bir GS TV'de programa katılır, onda da kadromuz çok iyi, ligde iddialıyız vs. gibi boş hamaset yaparak taraftara hayal satar. Can Topsakal ve Erman Kunter'le birlikte çıbanın bir başı da bu.
Bu başlık ile ilgili yazılan ilk mesaj.
Hâlâ ne işe yarıyor sorusu soruluyorsa bir yanlışlık olduğu belli.
Ama ısrarla bu adamın görevde olması basketbolumuzun hâlâ neden bu kadar geride kaldığının en büyük göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.
Acil iş bilen kaliteli bir basketbol aklına ihtiyacımız var.

Gücün 16-17 yaşındaki çocukları salondan çıkartmaya yetiyor olsa gerek..

Bu adam tamamen kulüp içindeki kulisiyle görev alıyor. Galatasaray dışında doğru düzgün bir kariyeri olmamış hiçbir liyakatı olmayan bu adama biz niye sürekli iş veriyoruz? Yaptığı işin bir numarası da yok bir etkinliği de yok.. Boşu boşuna adam istihdam ediyoruz.

Turgay Zeytingöz bu adamdan iyiydi. Turgay'ı bir şekilde yiyip bunu getirdiler. Ömer Yalçınkaya gibi adamların şubenin önünden geçmemesi gerekiyor. Bu arkadaş geçmişte turist rehberiymiş. Kariyerine oradan devam etmesi daha isabetli olur.

Bu adam ilk geldiğinde tepki varken Dursun Özbek taraftara rağmen bu adama sahip çıkmadı mı? Eleştiri belli. Dursun Özbek istifaya davet edilmeli.

Bu adam ilk geldiğinde tepki varken Dursun Özbek taraftara rağmen bu adama sahip çıkmadı mı? Eleştiri belli. Dursun Özbek istifaya davet edilmeli.
üç senedir futbolda şampiyon olan başkan sırf basketbol başarısız diye istifaya davet edilmez.

Üç senedir futbolda şampiyon olan diyoruz da üç senedir şampiyon yapan bu kadroyu kuranın kendisi mi yoksa Florya Projesi'nde anlaşamayıp gönderdiği kişi mi olduğunu unutuyoruz. Futboldaki bütün başarı kadro iskeletini oluşturan Erden Timur'undur. Aksi halde yan branşlarda kendi zihniyetinden nasıl felaket yöneticiler atadığını görüyoruz. Seneye nasıl transfer yapacak çok güvendiği yöneticiler merak ediyorum.

Ayrıca Galatasaray futbolda hep iyiydi, en kötü dönemlerinde bile ligde şampiyon oldu bunu başarı kabul etmek tuhaf. Avrupa'da ne yaptık? Yan branşlarda ne yaptık? Olayı basketbola indirgemek komik. Bunun yanında dönem değişiyor. Yan branşlarda başarısızlığı kaldırabilecek zamanda değiliz. 100 sene aynı zihniyette ilerleyelim o zaman bir başkana başarılı demek için. Geçelim.

Geri