Önümüzdeki sezon Euroleague şansımız var mı?

Bizim toplam bütçemiz mi 6-7 milyon euro yoksa sadece oyuncu bütçemiz mi? Eğer yalnızca oyuncu bütçesiyse o paraya iyi takım yapılır.

Langford (1,100), Ender ve ya Engin ( 400), Nikolov (100)

Janning (500), Sinan (700), Serhat (400)

Marko (750), Hopson(750)

Erceg (750), Kerem (500), Ege (100),

Samuels (900), Sertaç (200),

13 oyuncu var 7,150 000 dolar maaşlar tutyor. Langfor'un Kazan'la anlaştığı para 1,100 dü. O yüzden direk o parayı yazdım. Kerem ile Ender de kalmak için 500,000'e razı olurlar.Kaldı ki yaşları da oldukça ilerledi.Bu saatten sonra piyasa da alacakları en iyi kontratlar da bunu geçmez.

Erceg'de bu paraya oynayacaksa kalır.Oynamayacaksa aynı paraya daha iyisi bile bulunur.

Euro Cup a katılırız gibime geliyor borç içind geçen sezondan sonra ama tabiki gideceksek

en uzaaaaaaaaaaaaaaaağa gitmemiz lazım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 Temmuz'da belli olacak yazmış herkes,Karşıya'da taraftar avantajı varsa bizde on misli var,bütçeye gelince karşıyaka'nın en fazla ne kadar olabilir ? Bizimkiler iyi bir sponsor bulamıyor,en az yıllık 10 milyon € 'luk sponsor bulsak euroleague'de biz oluruz ama hep yönetimden kaybediyoruz,tek noksan olduğumuz konu budur

Gelin toplantı yapalım ama wild card için gelmeyin demek saçma. Ya hiç randevu vermezsin ya da gelin bir görüşelim dersin sonra verirsin ya da vermezsin. Haber yaptırılmış.

3puan ve Hürriyet'e pek inanılmaması gerekiyor diye daha önce forumda bir kaç kişi yazmıştı.
Bilerek yapılmış bir haber olunabilir.

Bu saçma yapılanma Euroleague'e gitmeyi haketmiyor. Yönetim, Basketbola sahip çıkmadı ayrıca Ergin Ataman yönetiminde Neptunas, Alba, Zalgiris gibi basit deplasmanlarda bile mücadele etmedik averaj takımı olduk. Adamlar bizi alacak değil. Taraftar, Koç, Yönetim kısaca hiçbiri Euroleague'i haketmedi. Karşıyaka'yı hiç sevmem ama 3 Milyon Dolar bütçe ile kadro nasıl kurulur dersi verdi başta Efes ve F.Bahçe'ye sonra Ergin Ataman'a.

Bu saçma yapılanma Euroleague'e gitmeyi haketmiyor. Yönetim, Basketbola sahip çıkmadı ayrıca Ergin Ataman yönetiminde Neptunas, Alba, Zalgiris gibi basit deplasmanlarda bile mücadele etmedik averaj takımı olduk. Adamlar bizi alacak değil. Taraftar, Koç, Yönetim kısaca hiçbiri Euroleague'i haketmedi. Karşıyaka'yı hiç sevmem ama 3 Milyon Dolar bütçe ile kadro nasıl kurulur dersi verdi başta Efes ve F.Bahçe'ye sonra Ergin Ataman'a.

Emre sende, hepimizde çok iyi biliyoruz ki Arroyo ve Furkan takımda tutulmuş olsaydı şimdi Efes ile finali biz oynuyor olurduk.
Evet Ergin Hoca kötü bir sezon geçirdi ama normal lig sezonunda hep öyleydi.
Arroyo ve Furkan olsaydı şimdi şampiyonluk konuşmaları yapıyorduk.
Son maçı hatırlayın.
Iddia ediyorum Micov olsaydı biz Ülker'i son maçta yenerdik.
He KSK'yi eler miydik Hayır eleyemezdik.(Arroyo ve Furkan olmadığı için)