Ben Wild Card'lar verilene kadar hayal kurup, aforizmalarla yaşamaya devam edicem !
Karşıyaka akımına kapılıp gitmiyorum.Hali hazırda onlarında bizim gibi mali sorunları ve transfer cezaları var hemde bu bütçeye rağmen o halde seneye aynı şartları sunan iki takımdan Euroleague ve yayıncı kuruluş kimi seçer sana soruyorum ?
Odeabank ile beraber ikinci bir sponsor ( futbol takımının sponsoru ) olacağınıda belirteyim.
Bir şey daha var ; geçen sene geride kaldı Ergin Ataman'a karşı bu tavır niye ? Playoff da öyle konuşmadı demişsin adam avrupa'nın en büyük bütçeli kulüplerinden birini seçip ( hala son maçta bilerek yenilip ilk turda Fb ile eşleştiğini savunuyorum ) kafa tutarak seride maç kazanmadı mı ? O maçı kazanmak mucize değilmiy di ? ( Fb deki krizler patlak vermemişti o günlerde)
Karşıyaka akımı ve Fb deki kriz sözümü biraz daha açayım. Başta ne şekilde olursa olsun başarılı olduklarını kabul ettiğimi yazmalıyım !! Ama soruyorum size Aziz Yıldırım Ülker ile olan isim hakkını bittiğini seneye 25 milyon euro ya ihtiyac duyduklarını açıklamasa ( oyuncular ve camianın üstüne kara bulut çöktü resmen ) Bjelica Nba kararı sonrası kontağı kapatmasa, Goudelock'ın haberini yazmaya gerek yok sanırım,taraftarlarla olan sorunlarından dolayı ateşli taraftar topluluklarını salona alsa, hakemlerin üstünde bizim maçlarda olduğu gibi baskı uygulasa o serinin sonucu ne olur du ? Bence 3-1
Final serisinde karşılaştığı Anadolu Efes ise geçiş sürecini hala tam anlamıyla atlatamayan gençlerin üzerili kuralan,kazanma özürlüsü olan ve son senelerde paraları çöpe atan bir kulüp. Seriyi izliyoruz, aleni Efes'in hakkı yeniliyor tıpkı geçen sene bize yapılan gibi. Gerçi halen seri bitmedi ama işleri hiç kolay değil artık hakemler attıkları sayıları bile saymıyorlar. O yüzden Krstic'e yapılan son saniyedeki faul'e takılmamak gerekiyor. Her şeye rağmen bu Karşıyakalı oyuncuların ve Ufuk hocanın sahadaki mücadelesini ve savaşını gölgelemesin başarılı olduklarını baştan belirtmiştim. Sadece herşeyin onların lehine olduğunu başarının bu sene ile sınırlı kalacağını seneye aynı başarılara ulaşamayabileceğini buda yukarda belirttiğim gibi Euroleague için hayal kurmama neden oluyo...
Son olarak "içi boş laflar" demişsin bunun cevabınıda 8 Temmuz da hep beraber göreceğiz ?