Önümüzdeki sezon Euroleague şansımız var mı?

Turgay Demirel faktörü bunda öne çıkmış olabilir.
Kendisinin Daçka ile arası çok iyi.
Bu yönetim ve vizyon ile bizi alacak değiller.
Ben Ergin Ataman'a ve taraftara üzülüyorum.
Kimse kusura bakmasın ama ne bu kulüp ne genel kurulda oy kullananlar ne de yönetim hak etmiyor bunu.
TD'in devreye girmesi ile Euroleague Daçka ve KSK'ya hayırlı olsun diyorum.

FIBA ve EL'nin arası bu kadar kötü iken Turgay'ın devreye girmesiyle 2. wild card vermeyi bırak 1.'yi bile alırlardı.

Bu seçim EL'nin görüşünü belirleyecek. Para mı, yoksa taraftar ve geçmiş mi? Bekleyip göreceğiz bakalım.

Euroleague'e katılım Karşıyaka'nın sonuna kadar hakkı.Yalnız şu Darüşşafaka Doğuş Euroleague'e giderse basketbolun çekirdeğine vakıf insanlar oturup ağlasa yeridir.

Beklenildiği gibi Eurocup fakat Daçka'ya EL vizesi verilmesi tek kelimeyle "kepazelik". EL yönetimi de giderek TBF'yi andıran kararlara imza atıyor. Saygınlıkları falan kalmaz böyle devam ederlerse.

Daçka'nın wild card alması neden kepazelik olsun. Adamlar avrupanın en büyük 8-10 bütçesinden birine sahip olacaklar. Transfere de hızlı girdiler daha fazlasını da yapabilecekler. Kendimizin bile wildcard alabileceğini umanlar varken Daçkanın alması hiç de kepazelik değil. Bayern'den daha büyük bir basketbol geçmişi var daçkanın daha da büyük bütçesi.

Evet arkadaşlar Wild Card'lar açıklandı...Benim adıma çok büyük hayal kırıklığı oldu...Wild Card alacağımıza inancım çok yüksekti ( yayıncı kuruluş, seyirci potansiyeli artı birde lobi ) Demekki Ergin Ataman'ı çok büyütmüşüm gözümde aynı şekilde kulübün yeni yöneticilerinide ( Beter olsunlar ) ? Hadi Karşıyaka tamam şampiyon oldu, Daçka nedir ya !!! Neyse söylenecek çok şey varda uzatmanın anlamı yok. Digiplay'i yenilemeye gerek kalmadı böylece :)

Buraya yorumlarımı yazarken bana sert bir şekilde muhalefet yapanlarda olduy'du ? Evet beyler siz haklı çıktınız kafanızı şişirmişim boş yere kusura bakmayın :)

Son birşey daha Daçka ney lannnn........ :)

Daçka yatırım yapacağını gösterdi ki Euroleague'de onları desteklemek adına Wild Card'ı verdi..Önümüzde ki senelerde de Wild cardı alması yüksek..Hatta Efes/Fbü'nün yanına yaklaşırsa A lisansı alır..
Karşıyaka'da yıllardır gitmek istiyordu bakalım ne yapacaklar..Hoşt oyuncuları ellerinde bile tutamadılar ama..

Bizim wildcard alacağımızı umanlar vardı ama benim açımdan belliydi alamayacağımız.Çünkü euroleague herşeyden önce sağlam bir bütçe ve lobi istiyor.Bizde ikisi de yok.
Wildcard'ı parayla alırız tarzı tahminlerde bulunanlar vardı ama parayla bile olsa bize vermezler bence dostlar ve haklılarda çünkü son sezonda yaşananlar ortada.
Ayrıca karşıyakanın hakkıydı,daçka da bütçesi ve yapılanmasıyla aldı,o yüzden de şaşırmadım kendi adıma

Neden daçka? Ligi lider mi bitirdi ? Final mi oynadı ? Doğuş grubunun bir şirketi Euroleague e sponsor olmuş, hooop wildcard...
Tek kelimeyle rezalet...

Kıstas sadece bütçe olacaksa Cska, Ülker, Madrid, Barca, Daçka gibi görgüsüzler katılsın ilelebet. Oly, Maccabi ve bizim gibi diğerlerine nazaran çok düşük bütçelerle oluşturan takımlar da hiç alınmasın.

Kimseye kızmayın dostlar...4 takımın katıldığı bir ülkede biz bu hakkı alamadıysak önceki iki yönetim ve bu yönetimden başka bir yerde hata aramak yanlış olur...Bağıra bağıra geldi bu durum ve bir senedir hiçbir önlem alınmadı...

EL nin amacı organizasyonu her coğrafyaya yaymak değil mi? Hadi bizi geçtim bu Daçka denen takımı Trabzonspor eze eze elemedi mi? Trabzonspor un kadrosu kötü mü ? Taraftarı daha mı az?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kıstas sadece bütçe olacaksa Cska, Ülker, Madrid, Barca, Daçka gibi görgüsüzler katılsın ilelebet. Oly, Maccabi ve bizim gibi diğerlerine nazaran çok düşük bütçelerle oluşturan takımlar da hiç alınmasın.

Basketbolda bizim Oly ve Maccabi ile yan yana adımızın anılması bu takımlara hakarettir. Adamlar ekol olmuşlar defalarca şampiyonluklar büyük başarılar ile biliniyolar. Bizim adımızı trübün olayları ve ödeme problemleriyle hatırlıyorlar. Önce imajını tazeleyeceksin ondan sonra tekrar alırlar bizi de merak etmeyin. Ayrıca Maccabi ve Oly'nin bütçesi 15-20 m civarlarında 3-5 m değil

Basketbolda bizim Oly ve Maccabi ile yan yana adımızın anılması bu takımlara hakarettir. Adamlar ekol olmuşlar defalarca şampiyonluklar büyük başarılar ile biliniyolar. Bizim adımızı trübün olayları ve ödeme problemleriyle hatırlıyorlar. Önce imajını tazeleyeceksin ondan sonra tekrar alırlar bizi de merak etmeyin. Ayrıca Maccabi ve Oly'nin bütçesi 15-20 m civarlarında 3-5 m değil
Oly'nin kaç kere bütçesi 20 m olmuş? Adamlar çoğu zaman adı sanı duyulmamış oyuncuları bulup üç kuruş paraya oynatıyorlar. İskeletleri zaten yunan oyunculardan kurulu.

Hadi Oly ve Maccabi'nin başarıları var diyelim eee Daçka'nın ne başarısı var? Ne halt etmiş?

YAZIKLAR OLSUN...eurolige ülkemizden 4 takım gidiyor ve bunlardan biri galatasaray değil.Bir gs lı muhabir de çıkıp bu nasıl iş demiyor.Zerre umrumda değil eurocup.İsterse herkese 50 fark atıp şampiyon olalım kıymeti yok.Ezeli rakip final4 yapsın biz oturup eurocup izleyelim.pehhhh.YAZIKLAR OLSUN...

İki bin kişi maçları izler.Ayhan Sahenkde inadına güzel kadro kurup eurocupu kaldırmak lazım .
Ayrıca eski başkan ve Özyere teşekkür ediyoruz eser sizin.

Pardon ama ağır olun bakayım. Ne demek o takımlara hakaret?

Kızıyorum ama başkalarına değil,neden hep kötü yönetimler bizde olur,neden hep bizi rezil eden adamlar başımızda olur.Galatasaray Doğuş ismiyle basketbolun 1 numarası olabilirdik eğer sağlam yönetimlerimiz olsaydı.

İlk başlatan ben olayım devamı mutlaka gelecek
Dursun Özbek İSTİFA !

Daha şimdiden belli ettiler kendilerini,ya şimdi tepki gösterilecek ya da bu sezon her branşta acılar çekeceğiz.Görünen o ki 6 ay sonra ne Dursun Özbek ne Ergin Ataman kalacak,buraya yazıyorum bu daha skandalların,hayal kırıklıklarının başlangıcı,herkes hazırlasın kendini,bundan sonra sık sık bu taraftara sinir krizleri yaşatacaklar

Oly'nin kaç kere bütçesi 20 m olmuş? Adamlar çoğu zaman adı sanı duyulmamış oyuncuları bulup üç kuruş paraya oynatıyorlar. İskeletleri zaten yunan oyunculardan kurulu.

Hadi Oly ve Maccabi'nin başarıları var diyelim eee Daçka'nın ne başarısı var? Ne halt etmiş?

Oly 5 yıl önce sadece bir adama yılda net 7 milyon dolar veren oyuncu maaş bütçesi 40-45 milyon dolar olan hatta Kobe Bryant'a 3 yıl 81 milyon Euro teklif eden bir kulüptü.